Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 16:53:43
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pisale smo u isto vreme... pa i ja sam se osećala tako ali eto, ako nisam idemo dalje, vidim da protiv toga ne mogu a ovako bar znam na čemu sam.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 16:59:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica Pa kad radiš onda test? Možda u nedelju ako ne dodje do tad.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 17:09:29
|
|
|
|
pngpme
|
Aaaaaa! Pa ti si meni rekla da ti je sa prvim djetetom bila blijedo roze linija i da je živo i zdravo i pravo! Meni je u subotu bila blijedo roze linija, a već juče je bila mnogo jača. Simptomi su jaki, mora da bude !
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 17:10:05
|
|
|
|
pngpme
|
Hvala svima mnogo, vučem vas s obije ruke!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 17:12:21
|
|
|
|
pngpme
|
Hahaha držim palčeve i za papagaja, ali još više za trudnoću. Hvala na čestitkama, ma mi smo u istoj nedelji, nadam se, vjerujem...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 17:13:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: pngpme Aaaaaa! Pa ti si meni rekla da ti je sa prvim djetetom bila blijedo roze linija i da je živo i zdravo i pravo! Meni je u subotu bila blijedo roze linija, a već juče je bila mnogo jača. Simptomi su jaki, mora da bude ! Pa da, i to je meni bila kasnija ovulacija, oko 18dc, a test sam radila 31dc. Posle 2 dana bila mnogo jača linija. Png, polako, opušteno, samo napred
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 17:20:36
|
|
|
|
Ella2407
|
Pngme,Emicee i Bubo daj nam recite koji su vam simptomiii???
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 17:24:31
|
|
|
|
BubaBubica
|
Simptomi su takvi da ne mogu da provalim da li je zaista trudnoća isti kao PMS samo razliku koju primećujem je da me mnogo jače bole grudi i da su me počele boleti ranije nego pre , iscedak imam pojačan od ovulacije, bazalna visoka konstantno 36,9, nervoza i napade besnila a inače imam napade besa dan pre i kad mi dođe da zaplačem od nervoze tad i dobijem i bubuljice imam već nedelju dana a inače izbiju dva dana pre Dakle, ništa što bi mogla sa sigurnošću da kažem da sam trudna.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 17:25:16
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: pngpme Aaaaaa! Pa ti si meni rekla da ti je sa prvim djetetom bila blijedo roze linija i da je živo i zdravo i pravo! Meni je u subotu bila blijedo roze linija, a već juče je bila mnogo jača. Simptomi su jaki, mora da bude ! Vidiš kako sama sebi ne verujem
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 17:27:18
|
|
|
|
Ella2407
|
Ma jaa,ja koliko sam skontala simptomi krenu ranije nego kao pred pms.. Znaci ovaj mjesec da se ne nadam..
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 18:01:01
|
|
|
|
emicaa
|
Ella kod mene ih nema jedino što imam osjećaj da ću dobit svaki čas
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 20:46:08
|
|
|
|
Ella2407
|
Emice,a grudii?? Ja uvijek cekam taj simptom pa se unapred razocaram ,haha
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 22:02:56
|
|
|
|
pngpme
|
Iskreno, ja imam milion simptoma, pa ne znam šta je iz glave, a šta ne. Ono što je sigurno je da me bole grudi i u zadnje vrijeme bradavice posebno, kao i krsta...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 22:12:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mene grudi uopste ne bole, nisam trudna
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 22:24:35
|
|
|
|
pngpme
|
Hahahaha ti kao da tražiš razlog za tu opciju - nisam trudna.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 22:33:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
E vala ako jesam onda je to cudo prirode! Tj, ja sam cudo prirode!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 22:33:48
|
|
|
|
madre
|
ivavnka verovatno ne sme da dopusti sebi da se ponada, ja bih rekla da je to u pitanju, jer sam i sama mnogo puta prosla kroz to... mnoge zene prodjose zdrave trudnoce bez tog cuvenog bola u grudima! ispostovacemo njenu zelju da test ne radi pre 35dc, ali svakako mora da zna da smo mnogo nestrpljivi stvarno je divno poceo ovaj novembar
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 22:37:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mene bazalna uverila da nisam trudna, zato se i ne nadam. Ko je jos trudan sa 36,2?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 22:39:17
|
|
|
|
BubaBubica
|
Naravno ja kad se setim meni grudi nisu bile simptom u prošlim trudnoćama, tek mnogo kasnije su me otkidale. Čak me i sada ne bole tako kako su me bolele tada, ali mogu da primetim razliku. Čak mi se čini da me danas malo manje bole. Ne želim ni da razmišljam, ionako su to ćorava posla
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 22:41:25
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mene bazalna uverila da nisam trudna, zato se i ne nadam. Ko je jos trudan sa 36,2? slazem se, to i meni bode oci, ali onda je ovo bio jedan od anovulatornih ciklusa! zato sam te i pitala kako se krecu tvoje T posle sigurno ustanovljene ovulacije...
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 22:43:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mene probodu s vremena na vreme, malo me zigalo dole danas, ledja me vise ne bole. Kad se setim samo sa Ivom kako je bilo - PMS na kub! Nego me vise nervira sto ne dolaxi, prvo me nervira kad dodje rano sad me nervira sto kasni i sto ne dolaxi vec jednom Dodje mi da ujutru uradim test pa sta bude da bude!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 22:49:02
|
|
|
|
BubaBubica
|
Sa jedne strane ja bi tako. Uradiš pa znaš šta čekaš. Ali naravno uradi kako ti misliš da bi ti bilo najbolje Odoh ja da spavam jer jedva držim oči otvorene. Još treba da hranim ptića oko ponoći
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 23:15:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tomorrow morning then To be, or ot to be, that is the question A sve se nadam dobicu da privedem ovaj ciklus kraju, mucim i sebe i vas.... Sad me probada malo dole kao pred
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 5.11.2015 7:14:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Uradila tesq - negativan
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 5.11.2015 7:22:52
|
|
|
|
Trcosava
|
E do mojega. Ja u tu bazalnu neću da vam se mešam. Roknula bi se da moram i to da radim. Nego, pisala sam ne nam koliko puta. Manite se simptoma. To vam kažem ja koju su od 4 trudnoće grudi prve tri bolele od ovulacije, a četvrta - ništa. Spavalo mi se, u četvrtoj ništa. Ma niti jedan jedini simptom nisam imala. Stomak me boluckao, kao kad ću da dobijem.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?