Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 21:42:18
|
|
|
|
serpica
|
E cestitam i ja izvinjavam s propustila sam sliku testa...Ivanka me skroz pomela i nadam se kafi,pivu sta god..tamo sledece nedelje
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 21:45:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: serpica E cestitam i ja izvinjavam s propustila sam sliku testa...Ivanka me skroz pomela i nadam se kafi,pivu sta god..tamo sledece nedelje Može može častim ako tetka ne dođe, nešto je ne volem u poslednje vreme
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 21:48:51
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: serpica E cestitam i ja izvinjavam s propustila sam sliku testa...Ivanka me skroz pomela i nadam se kafi,pivu sta god..tamo sledece nedelje Može može častim ako tetka ne dođe, nešto je ne volem u poslednje vreme DaBogda ne dodje jos 2 god i jako navijam i znam da je to,to ovaj put btw aj u kafanu da ti napisem jednu vest...i da popijem nesto da ne padnem..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 21:54:50
|
|
|
|
17 joka
|
Emice Vestitam pngpme bravo crtice su tu i to je to uskoro ce iova druga biti crvena i debela
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 22:08:13
|
|
|
|
pngpme
|
Hvala ljudi, šta ja sad da radim, još mi ni ne ,,kasni"... Da li da idem u trudničke teme, a mrvica se još nije dobro ni ugnijezdila. Ovo mi je prva trudnoća, sva sam ... Čekam da se crta pojača itd, znam, ali još sebe ne računam ,,zvanično" za trudnicu .
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 22:10:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Png, ja sam tako posle pozitivnog testa setala 2h po kući gore dole i razmisljala " a sta sad?" Ooooopušteno draga
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 22:11:50
|
|
|
|
17 joka
|
pa cekaj da ti kaswni i da ti bude debela crtica, mozes za dva dana uraditi i betu ili budi ovde do prvog UZ svakako si trudnicica
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 22:16:33
|
|
|
|
pngpme
|
Pa ja sam nešto mislila da sačekam sa UZ jer moram da sredim papire posle udaje i prebacivanja u drugi grad, a i zbog toga što bi trebalo da čekam 4h u Domu zdravlja da mi samo kažu - malo je, ne vidimo ništa, dođi za 3 nedelje... Šta vi mislite, kad da pođem? ?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 22:20:00
|
|
|
|
madre
|
pngme, cestitam bas je lepo poceo novembar! nista, cekaj bar dve nedelje da ti kasni pa onda kod ginekologa ivanka u bubica su ovih dana na redu da rade testic, nadam se da ce biti jos plusica joko, lepo te je videti ovde posle toliko vremena
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 22:23:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Png, ja sam otišla privatno na Uz samo dami kaže dase lepo ugnezdilo onde gde treba (da ne čuje zlo vanmaterične i sl), zakazala kod moje dr u DZ i ona mi zakazala Uz za 9tu nedelju. Tada se culo i srce.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 22:25:23
|
|
|
|
17 joka
|
da budes 6-7 nedelja onda idi na uz. Madre draga moja udjem retko da vidim sta ima novo i shvatim koliko sam toga propustila ono tuzno mi kad nemam gde da pise znas kad svaka tema nije za mene svi imaju o cemu i kome da pisu a ja...
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 22:32:26
|
|
|
|
sonyasha
|
Emice,Pngm čestitam, neka vam je školska trudnoća Fali vam treća sreća! Ajde Ivanka vreme je da nam se i ti pridružiš u trudničkim temicama! Vučeeeeeeeeeeem!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 22:40:44
|
|
|
|
wivern
|
Pngpme bravooo. Jos da isteramo Ivanku za koji dan
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 22:43:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Neću ja skoro odavde, no frx
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 23:16:18
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Neću ja skoro odavde, no frx Ja samo čitam i moodro timću. Znaš da navijam iz petunija žila Pngpme čestitam! Laku trudnoću ti želim
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 3.11.2015 23:17:22 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 23:17:20
|
|
|
|
wivern
|
Ti bolje da joj objsanis kako si imala iste odgovore da nisi trudna i da nemas simptome.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 23:19:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Ko? Ja?
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 23:23:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jes jes secam se i ja ista ja samo sto ja nisam trudna a on mudrica cutala pa nas iznenadila slicicom testa
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 23:24:15
|
|
|
|
wivern
|
Ahaaa secas se i ti jel...a ona se i dalje ne seca...ma nije ni bila trudna, Luku donela roda
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 23:28:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kod mene ce roditi kupus
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 6:38:43
|
|
|
|
pngpme
|
Hvala svima na čestitkama mnogo mnogo mnogo... Želim svima mnogo i lijepe . Hajde da nastavimo druženje u trudničkim temama... I ja se plašim je li sve ok, ali nešto mi se ne daje 50e samo kako bi mi rekli - aha, vidim, ok, sad izađi i plati. Uopšte ne znam šta i kad mogu da vide, jer sam ja tek 4.nedelja (ono računanje od prvog dana menstruacije)...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 6:59:02
|
|
|
|
pngpme
|
I još jedno pitanje imam, da li da počnem da pijem neke prenatalne vitamine? Oni ne bi trebalo da škode, zar ne? Pila sam folnu kiselinu sve do sada i i sad je pijem. Svugdje je pisalo da ne škodi a može da ima sjajna u svrhu prevencije...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 7:03:03
|
|
|
|
vocicana
|
Cestitam! Laku I skolski trudnocu ti zelim!
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 7:18:08
|
|
|
|
sonyasha
|
Pngpme, dovoljna ti je folna za sada! Obično daju ove trudničke komplekse vitamina ili kada vide srculence ili tek od četvrtog meseca!
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 4.11.2015 7:30:25
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: pngpme Hvala svima na čestitkama mnogo mnogo mnogo... Želim svima mnogo i lijepe . Hajde da nastavimo druženje u trudničkim temama... I ja se plašim je li sve ok, ali nešto mi se ne daje 50e samo kako bi mi rekli - aha, vidim, ok, sad izađi i plati. Uopšte ne znam šta i kad mogu da vide, jer sam ja tek 4.nedelja (ono računanje od prvog dana menstruacije)... Ovde prvi UZ sa 8 nedelja, tad se uglvnom i srce čuje pa nema potrebe da ideš sto puta. Što se tiče vitamina, ako nisi neki ultra mega giga vegeterijanac, dovoljna ti je folna. IZVORNA PORUKA: wivern RR Ahaaa secas se i ti jel...a ona se i dalje ne seca...ma nije ni bila trudna, Luku donela roda Nisam ja imala nikakve simptome, samo me stomak probadao.
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 4.11.2015 7:32:02 >
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?