Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 16:19:13
|
|
|
|
Yellena008
|
Emice cestitammmmmm.....
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 16:33:28
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala vam,ako je stvarno to to vučeeem vas jako jako Ivanka mogla bi nas sad i ti obradovati da trudnujemo zajedno
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 16:43:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mozda od sledeceg meseca da trudnujemo zajedno, glava me razbi koliko boli, valjda ce vec jednom sticiiiiiii
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 16:56:33
|
|
|
|
wivern
|
Emice kakve divne vesti pa ovo je sjajno
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 17:07:40
|
|
|
|
pngpme
|
Čestitaaam Emice! Želim ti lijepu trudnoću i da nas sve povedeš sa sobom u trudničke teme... Ja bih rado da vam postavim sliku mog testa, da vidim šta vi mislite o njemu, 4 dana prije očekivane , ali ne znam kako to da uradim...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 17:13:37
|
|
|
|
Ella2407
|
Emicee cestitaaaam Mene ovo cekanje izludiii, najbolje bi bilo kad bi se poslije ovulacije odma znalo na cemu smo,hahah
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 18:23:25
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: pngpme Čestitaaam Emice! Želim ti lijepu trudnoću i da nas sve povedeš sa sobom u trudničke teme... Ja bih rado da vam postavim sliku mog testa, da vidim šta vi mislite o njemu, 4 dana prije očekivane , ali ne znam kako to da uradim... Imamo TEMU za stavljanje slicica. Lepo je objsanjeno sve, videces lako je
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 18:35:37
|
|
|
|
madre
|
tuzna, a ko ti je rekao da hormonski status radis prvi dan ciklusa? i to jos kazes da nisi ni dobila kako treba, a vadila si krv... vidim da se ni progesteron jos nije spustio. mislim da ces to morati da ponovis. inace imamo temu pretrage i hormoska terapija, prekopiraj tamo, vise ljudi ce komentarisati.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 18:52:48
|
|
|
|
wivern
|
Tuzna Madre je u pravu, hormoni se rade od drugohg do petog dana ciklusa, nikako prvog. Sada cu prekopirati tvoj post i u odgovarajuce teme. Pretrage i hormonska terapija Spermogram
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 18:58:42
|
|
|
|
vocicana
|
Emiceeeeee pa znala sam! Cestitam!!!! Jao kako sam srecna!!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 19:06:27
|
|
|
|
amelia
|
Emicee cestitam divno neka tije laka trudnoca bas si me obradovala
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 21:42:30
|
|
|
|
Valerie
|
emiceee
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 2.11.2015 23:30:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice draga cestitam,zelim ti laku i skolsku trudnocu Ma kao juce da si rekla da prestajes da se cuvas I ja sam sa S ostala trudna iz prvog puta,izgleda da je tacno da se drugi put lakse zatrudni
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 6:22:22
|
|
|
|
pngpme
|
Hvala mnogo, pokušavala sam da postavim sliku i jednostavno mi fotografija ne spada u dozvoljene, tako piše na slovenačkom... Nema veze, pokušaću još negdje, uputstva su jednostavna, nisam ništa pogrešno shvatila... Kako ste mi vi šekalice?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 6:23:10
|
|
|
|
pngpme
|
Kod mene ništa novo, čekamo nedobitak da vidimo kakav će test da bude tada...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 6:25:25
|
|
|
|
serpica
|
Emice cestitam ti neka je laka i skolska trudnoca
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 6:45:37
|
|
|
|
mamin mish
|
Emice draga cestitam ti od . Neka ti je laka .
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 8:11:00
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: veselica Emice draga cestitam,zelim ti laku i skolsku trudnocu Ma kao juce da si rekla da prestajes da se cuvas I ja sam sa S ostala trudna iz prvog puta,izgleda da je tacno da se drugi put lakse zatrudni veselice hvala Bogu i prvi put sam iz drugog pokušaja pesle prestanka uzimanja tableta ali sad mi je stvarno nevjerovatno,kao čuvali se i dva tri puta ajd kao svejedno neće bbiti odma.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 8:23:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Ček deder da čestitam prvo!! Emice draga, čestitam!!!! Nadam se da će drugi bebac spavati bolje Laku i školsku trudnoću ti želim
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 9:32:29
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ivanka radi test ženo ako si trudna pokazaće sigurno Kod mene još tri dana a grudi su mi definitivno sumnjive, ovako me nikad ne bole pred bazalna ne pada, i dalje je visoka, 36.9, ja sam nekako pozitivna ovog puta da je to to!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 9:32:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Cestitam emice!! Da bude skolska trudnoca!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 9:37:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica Ivanka radi test ženo ako si trudna pokazaće sigurno Kod mene još tri dana a grudi su mi definitivno sumnjive, ovako me nikad ne bole pred bazalna ne pada, i dalje je visoka, 36.9, ja sam nekako pozitivna ovog puta da je to to! Buba, nisam trudna sigurno, bazalna mi tek 36,4, juce bila 36,1. A somak me tisti, onako tupo bas, niti boli, niti ne. Ni grudi me ne bole. Nema tu bebe, mozda neki drugi mesec. Ako ne dodje do nedelje mozda i uradim test.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 9:44:38
|
|
|
|
daca77
|
OOO...pa ovde ima lepih vesti...Emice, cestitam od srca i zelim laganu trudnocu Ivanka, navijam jakooo
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 9:53:38
|
|
|
|
branki*
|
Ivanka,navijam i ja jako
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 3.11.2015 10:21:36
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ivanka ali raste bazalna, i kasni ti, šta ćeš više ali vidim da ti je lakše da se ubediš da nisi trudna, čekamo vikend i pravi bum sa crticama
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?