|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
18.10.2015 12:28:59   
veselicaa
Hvala Ana user posted image Videcu te aplikacije i javljam sta sam uradila.
Jess user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 18.10.2015 12:30:17 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1176
18.10.2015 12:29:32   
veselicaa
greska user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1177
18.10.2015 12:38:57   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: jess021

Samo cu da vidim sta ste pisale, sta sam pogledala do sad to je to. Kontam da cu ovde opet pisati za nekih godinu danauser posted image Kad Lenka porastf.

Veruj mi, više ćeš odgledati sada dok je beba nego kad poraste user posted image info iz prve ruke user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1178
18.10.2015 13:15:07   
Sanjica26 RR
Upravo tako. user posted image Ja sam kad je T bila mala vise gledala filmova i citala knjige. Sad samo uvece kad deca spavaju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1179
18.10.2015 14:49:59   
wivern
Ja skidam preko torrenta.
I više sad gledam serije i filmove nego ranije. Ranije sam samo gledala da zamaknem negde iz kuće, sad dok mališa spava ja buljim user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1180
18.10.2015 15:43:13   
vikiveki
Većina žena je upravu,kako su deca veća sve manje imam vremena za čitanje knjiga i gledanje serija.Sada ,sa dva đaka u kući,i pored svih obaveza u kući i na poslu retko kada stižem da pogledam bilo šta...a volela sam pre davno da gledam seriju Gordost i predrasuda,čini mi se da je bila na 1 programu RTS

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1181
19.10.2015 13:53:35   
ivannna
ja sam se navukla i na americku tinejdz seriju awkward , gledala sam je na netu,ali su ukinuli taj sajt
gde gledate serije? ako neko zna dobar sajt sa serijama neka mi posalje u pp

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1182
26.10.2015 0:18:48   
wivern
Nema Ljise, nema Jess i ova tema zamrla user posted image
Anci ti si mi jedina sansa, jesi li gledala The Knick?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1183
26.10.2015 0:32:46   
Ana RR
Nisam Wiv, sorry. Nije mi čak ni poznata.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1184
28.10.2015 0:04:26   
wivern
Sinoc sam pokusala da je gledam i odustala posle 20 minuta. Uopste me nije privuklo nista.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1185
28.10.2015 12:20:05   
branki*
ja ,zene,pojma nemam koje su vam to serije,kao da pricate o spanskim selimauser posted image user posted image
poslednje sto sam kao gledala je surda na prvom posle dnevnika,to mi je vrhunac dometa bio.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1186
28.10.2015 23:44:33   
jess021
Branki, bas me nasmejauser posted image
Nadam se da cu se aktivirati cim malo udjemo u neki ritam, taman cu sve serije da pogledam od jedared, a ne ovako da ih cekam.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1187
28.10.2015 23:56:25   
Mariya
Ja više ne pratim nijednu, otkad su prestali sa Jane the virginuser posted image
Nijedna mi nije interesantna. Sreća pa repriziraju How i met your mother po milioniti put, inače ne bih ni prebacivala sa minimax-a.
Čekam april 2016 i novu sezonu GOTuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1188
29.10.2015 0:27:10   
Ana RR
Upravo odgledah poslednje dve epizode htgawm... ludilo. Ne znam kako će se otpetljati user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1189
29.10.2015 10:25:04   
wivern
Jaaaoooo user posted image pa na to sam potpuno zaboravila.. Veceras hitno gledam. Imam fore do ponedeljka, a onda cu videti da li cu imati snage prve nedelje za bilo sta. Dok se ne usemim sa poslom i obavezama.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1190
29.10.2015 16:18:55   
Ana RR
Hehe, polako, dok se uhodaš.

Ne znam da li si počela da gledaš Secrets and lies, ja sve čekam drugu sezonu u nadi da će se nastaviti priča iz prve, kad ono to je kraj. Druga sezona je potpuno odvojena od prve, drugi slučaj, drugi glumci. Nisam imala pojma, nisam gledala australijsku verziju po kojoj je ova rađena.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1191
29.10.2015 16:44:59   
jess021

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Upravo odgledah poslednje dve epizode htgawm... ludilo. Ne znam kako će se otpetljati user posted image

Jel' moguce da je vec kraj sezone?! Ja odgledala prvu epizodu samo.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1192
29.10.2015 18:23:40   
Ana RR
Ne, ne, nije kraj sezone, nego nisam gledala prošlu i pretprošlu epizodu ali nisam se dobro izrazila user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 29.10.2015 18:24:02 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1193
30.10.2015 12:39:04   
wivern

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Hehe, polako, dok se uhodaš.

Ne znam da li si počela da gledaš Secrets and lies, ja sve čekam drugu sezonu u nadi da će se nastaviti priča iz prve, kad ono to je kraj. Druga sezona je potpuno odvojena od prve, drugi slučaj, drugi glumci. Nisam imala pojma, nisam gledala australijsku verziju po kojoj je ova rađena.

Odgledala prvi serijal i cekala drugi isto kao i ti. Ne znam ni da li da pocinjem onda. A mm i ja se bas naostrili na dalji rasplet.
Mi gledamo leftovers, i ok je gledljiva je.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1194
1.11.2015 22:22:51   
jess021
Sinoc kazem mm kako na Fox life-u idu samo neke gluposti i sto ne puste malo Sex i grad! Kad ono veceras Sex i grad maraton, hahahauser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1195
2.11.2015 18:34:36   
wivern
Ja uopste ne kapiram tu seriju, tj ocigledno je kapiram pogresno. Nisam feministkinja, ali po meni ova serija marginalizuje zene.
Bolje da se ja drzim mojih krimi serija sa ubistvima, i onih sa vampirima, vukodlacima i ostalim spodobama. Tu se pronalazim user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1196
2.11.2015 21:03:17   
Ana RR
Ja volim sex&grad, to mi je štivo za odmaranje mozga user posted image

Konačno odlgedah treću sezonu Mistresses, znači biće i nastavak. A ja se ponadala da je gotovo user posted image

Mogla bih da prelistam Kodi, tu nema čega nema od serija i filmova.

< Poruku je uredio Ana RR -- 2.11.2015 21:06:01 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1197
2.11.2015 21:44:34   
Ana RR
U suštini, najviše volim serije gde je svaka epizoda za sebe. Zato sam često gledala Law and order:Special victim unit ili Criminal intent. Super serija.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1198
2.11.2015 22:17:16   
jess021
Isto kao i Ana, uopste ne razmisljam o sustini serije Sex i grad, prija mi da odmorim dok gledam.
Nisam stigla da odgledam Mistresses, mogla bi skinuti.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1199
2.11.2015 22:53:32   
branki*
I ja volim sex i grad,bas me opusta ta serija.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here