|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
19.10.2015 21:56:53   
janabons
Bolje da nisam ni pominjala kilazu, samo sam unela nervozu...Sony , zeno,al me utesi za dobijanje kg u devetom mesecuuser posted image
Problem je sto sam ja do sad uspela sebe da zasitim koliko toliko zdravom i umerenom ishranom, a sada se to otrglo kontroli....Nek je bebica dobro, skinucemo i touser posted image
Voci, ne se nerviraj, bitno je da ti je bilo lepo na slavi. Dobices terapiju i sredices touser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1101
19.10.2015 21:59:40   
janabons
Lisa , sad si u tim nedeljama kad prosto buknes ko balon, ako se nisi do sada puno ugojila nema razloga za nerviranje, sad ce vaga malo da skoci, pa ce opet da stagnirauser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1102
20.10.2015 8:43:53   
Anoniman
jutroouser posted image

u 11h odoh na uz kod nas kisa i hladno bas...
nocas sam imala lazne kontrakcije, ustala sam sebi da kuvam caj, prosle su, videcemo stanje danas...

< Poruku je uredio Unina mama -- 20.10.2015 8:51:33 >

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 1103
20.10.2015 9:05:59   
alex88
Jutro user posted image .I kod nas kisa.Um srecno

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1104
20.10.2015 9:13:17   
Anoniman
hvala alex, odoh da jedem pa da se spremam, nacekacu se u dz....

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 1105
20.10.2015 9:14:45   
madre
dobro jutrooo, evo i meneuser posted image pijem kafu, pa se spremam, idem u dz...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1106
20.10.2015 9:18:29   
vocicana
Madre, UM, ocekujem vesti!
Dobro jutro trudnicice! Kako ste? Kafica skuvana user posted image izvolite....
Gladni je, ali i vreme je za hladno, samo me sekira to sto jos uvek grejanje nemamouser posted image , a niko nikakvo objasnjenje nema. Strava!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1107
20.10.2015 9:21:17   
vocicana
Sinoc sam htela da ti kazem ali me user posted image izbaci, ma kakvi pometnju, ja sam se pomirila da cu biti slonica u devetom, koliko naticem, uvece sam dva broja veca, jutros su mi nogice kao stapic bile, ali zato sinoc, puca!!!
Lisa ne opterecuj se, otici ce visak, pa necemo ni stici da primetimo, a vec ce se skinuti. Ja ako I o tome budem razmisljala, ja cu stvarno poludeti.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1108
20.10.2015 9:38:38   
sonyasha
Dobro jutro user posted image
Kako ste po ovoj zimoći? Meni baš prija, a koliko vidim i Budi, samo se mrducka, dušica!
Odvela sam Vojićenceta u školicu, išla do prodavnice, klopala i vreme za ponovnu dremku user posted image
Voc, kako tako rano otičeš?jel si inače sklona tome?
Čekamo izveštaje od doce!user posted image
Joj žene, nešto nas je malo a UM i Jana uskoro begaju - baš ćete nedostajati!

< Poruku je uredio sonyasha -- 20.10.2015 9:39:14 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1109
20.10.2015 9:40:37   
janabons
Jutro trudnice
Ja stigla sa ctg-a, sve ok, ultrazvuk mi dr u domu zdravlja nije ni radila, kaze nema potrebe, radjen je prosle nedeljeuser posted image
CUla sam se posle sa mojim dr iz Visegradske, sledece nedelje cu tamo ici na ctg i taman da se vidim s njim
Um, mAdre, cekamo vase izvestaje.
Ja idem malo da dreKnem, sto bi rekla MAraj, nocas sam bas lose spavala zbog zapusenog nosa

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1110
20.10.2015 9:40:46   
madre
o kilazi vise ne smem da razmisljam!
joj, ne mogu vam objasniti koliko se meni spavauser posted image inace, jako slabo spavam nocu, probudim se i nema sanse da zaspimuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1111
20.10.2015 9:45:57   
madre

IZVORNA PORUKA: sonyasha
Odvela sam Vojićenceta u školicu, išla do prodavnice, klopala i vreme za ponovnu dremku user posted image

ovako i ja svaki dan, bez omaskeuser posted image toliko spavam da to nije normalnouser posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1112
20.10.2015 10:37:11   
Anck Su Nmaun
Jutro dame

O nemojte o spavanju neznam ima li gore, sredila decu za vrtic doruckovala i vratila se u krevet malopre sam ustala user posted image A i dan je sav takav ..samo za spavanje !

Juce sam bila na Uz, mahala mi bebica user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1113
20.10.2015 13:03:57   
Anoniman
Evo me, sve ok, adekvatna kolicna plodove vode, neke mere odgovaraju 37+3, neke 36+3, procenjena na 3000g, mada danas cu i do moje dr da vidimo stanje i kod nje , i tako, sada me iznerviralo sto fl i ac kasne nedelju dana, a do sada su sve mere isle 10 dana unapred!user posted image

inace imala sam bolove malopre do pola 12, i to bas jake, jedva sam sedela, i krsta i stomak, ma sve ukrug, jedva cekam da vidim u kakvom je stanju grlic...

< Poruku je uredio Unina mama -- 20.10.2015 13:06:14 >

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 1114
20.10.2015 13:11:28   
dijana1*
UM verujem da je sve uredu, ali zbog sebe da bi bila mirna otidji danas privatno. Ali nemoj reci da si bila u DZ i sta su ti rekli nego tek kada te pregleda onda reci. Tada ces biti najsigurnija sta se desava. I sama znas da je beba sada velika i da je teze sve proceniti. Javi se i srecnouser posted image

Ko nam je jos otisao na UZ? Lisa?
Anck bravo za malo srculenceuser posted image
Meni su se od juce pojavila stezanja stomaka a danas dva jaka bola na sekund ustvari vise je licilo na sevanje ali bilo je jako u momentu sam se zaledila. Ujutru idem na UZ i molim Boga samo da sve bude uredu.
Cekam jos malo da se rucak skuva pa da dreKnem bar sat vremena dok mi ne dodju klinciuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1115
20.10.2015 13:15:23   
Anoniman
Pa necu joj ni reci, svakako sam planirala kod nje na ginekoloski danas, ali cu ujedno i uz odraditi. Samo covek da se nervirauser posted image
Javicu vam se, u 17 h ona pocinje da radi....

Di bice sve u redu, i meni su se u 32 javljali ti lazni bolovi...

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1116
20.10.2015 13:33:21   
alex88
Um mozda je do uz a i do dr,ne mere svi isto,bice sve u redu,javi se kad zavrsis kod svoje dr

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1117
20.10.2015 13:39:39   
vonavoj
Um,zar je to vredno tvog nerviranja! Sa bebom je sve ok,to je bitno,a velicina zavisi od polazaja bebe,uz,hiljadu faktora!
Zeno,pa tebi se bas priblizilouser posted image
Navijam da se grlic sprema,da ide brzo!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1118
20.10.2015 13:40:37   
vocicana
Sony ja tako od pocetka, kada malo pojacam meso I pecurkice, onda manje naticem, proteini su mi u serumu niski ali nemam gubitak albumina pa nije alarmantno, ali bas mi smeta kada se uvece pogledam, I onako sebi izgledam kao mecka, samo me jos zamisli kada se nadujem, kada mi nista ne prija da obucem, da dobijem. Uzas!
Um, ne sekiraj se, ja ti kazem, nas uz u dz je pravljenja za kinesku decu, jer svaki put kada se zena unzafnjem trimestru pregleda zbog eventualno tezine bebe, kod moje sestre je osinuto za pola kg. Ne brini se ludice, pa sve ce super biti. I ona ce biti kao U. Videces!
Ja dobila terapiju za moju krasnu pa cemo videti. Jao.....

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1119
20.10.2015 13:46:22   
Anoniman
Von priblizilo se user posted image i ja se nadam, evo do 33 nedelje u dz je isla unapred i sada odjednom, neke mere kasneuser posted image
Kod moje dr se od pocetka uklapa u dan, dan gore, dole, jedva cekam uz danas... ma ne mora da bude kao Una, samo neka sve bude ok. jedva cekam da se porodim...

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 1120
20.10.2015 13:48:47   
Anck Su Nmaun
Na proslomUZ pregledu mi je je bilo jedna nedelja manje.... juce na UZ prvo rece 7+2 a onda kasnije jao jao pa nije ipak je 9+2 ...misliiiim....
I kad sam ja rekla pa sta je sad , zasto , kako....a ona ce nije dobro izmerila, ma ne boj se svakako ces se poroditi pre ili kasnije. user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.10.2015 13:51:00 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1121
20.10.2015 13:50:08   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Unina mama
jedva cekam da se porodim...

Jaoooo i ja user posted image user posted image
Meni je gore ovih 9 meseci vugljenja po Dr nego porodjaj

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1122
20.10.2015 14:06:16   
vocicana
user posted image , pa bas si me nasmejala sada.
Ista stvar sa mnom, ja vise I ne gledam nedelje, svi ga racunaju drugacije, gin od prvog dana zadnjeg ciklusa, uz prema dimenzijama bebe a ja prema onome sto znam sta je I kako, to ti jeuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1123
20.10.2015 14:07:12   
vocicana
Di samo ti dreKnu lepo, za tebe I bebicu user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1124
20.10.2015 14:09:53   
janabons
Um, mislim da nem arazloga za brigu, u svakom sluvaju , kad odes privatno, bices mirnija... user posted image
I ja cu sigurno na jos jedan uz privatno, za svaki slucaj,bolje cetiri misljenja, nego da se ja posle cesem

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here