Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 21:16:08
|
|
|
|
vocicana
|
A nedeljom nigde nikoga nema, bas sam mislila da se necu moci nacitati, a vas nigde . Recite mi nesto lepo. Bas mi treba neka radost
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 21:17:44
|
|
|
|
marinchica
|
Jao Bebi, jos malo i videces svoju bebu! Drzi se! Evo ja se rascmidreh opet. Placem cak i na reklame covece, nisam normalna. I ja sma Voci nesto sva naduta. muz mi stalno vice kako sam lepa, a ja puna bubuljica. U zivotu i nisma ovoliko imala!
< Poruku je uredio marinchica -- 18.10.2015 21:20:17 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 21:19:54
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Marinchice, blesava si, ali te razumem, bas sam citala post kada si pisala da si se sa muzem zakacila sto je dosao cvrcnut, ma boli me uvo brate, kakvi hoce mogu da dodju, sada me tako malo stvari dotuce da je to strasno. Lule ce nas obradovati lepo uskoro
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 21:24:35
|
|
|
|
popkica bebic
|
Evo i nas! Uh! Kakav vikend! Vaso mi je bolestan, mnoooogo kaslje, sutra moramo pedijatru. UM, kome da ga vodim u Raski? Njegov zk je u Kvu i ne poznajem lekare, a jednom smo bili i drzali mi predavanja da mu karton prebacim tamo. I mene hvata, kijam, slinim, bzvz sam. Haos mi na poslu, nonstop kucam nesto i oci mi ispadose ispred kompa. Bas gadno kaslje V. Davi se i sve je na ivici povracanja, a onda nista i opet kasalj. Bebi, SRECNO! I ja sam u bolnici cekala porodjaj sa V i smor je, imas utisak da trudnoca traje godinu dana...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 21:25:57
|
|
|
|
marinchica
|
Mah, nikako da se svrti kuci. Na moj rodjendan prekosutra ide za Cirih na 3 dana na neki seminar. Ubo ga je kao....da ne kazem sta... Vec vidim sebe crvenog nosa, otecenih ociju...punu maramica, i naravno hrane oko sebe to vece. Ja cu biti tenk. Sirice vrata da izadjem na porodjaj ako se ne smirim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 21:30:22
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: vocicana Pipika jesi li osetila bebicu I mrdanje? Kod mene jos nema nista , kakav je osecaj bio? Nisam jos, ali nadam se da hocu uskoro. Ne kasnis ti puno poslije mene, tu smo mi negdje Ja sam danas bas uzivala, odmarala, pa šetala pa išli kod mojih na rucak, baš neka fina nedelja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 21:32:25
|
|
|
|
vocicana
|
Ma neka si ziva I zdrava , samo ruckaj, ja imam utisak da sam ogromna, ali nije tako, jedino sto me brine je potpuno neinteresovanje za jeko, samo znam da dorucak moram, sve ostalo me ne zanima, rucam ja, ali preko volje uopste ne osecam glad. A posebna prica je sto mi sve smeta I gotovo sve I svi me nerviraju. Tako ja svaki treci dan pizdim pa sam onda mirna tri naredna dana.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 21:36:12
|
|
|
|
vocicana
|
Pitala sam snahu, radi na gin, rekla mi je tek na pola trudnoce ocekujem, ali mozda se desi I pre, ali da to ne konstatujes I shvatis kao mrdanje. Pih... Popkice, vreme je odvratno, toplo I pretoplo za ovoneoba godine, decica su nezna, ko zna sta mi jedemo I kako oni to sve prihvataju tako mali, vazduh je zagadjen strasno, tako da se svasta desava. Ne sekiraj se proci ce. Moja mladja sestricina je u prosli petak izasla sa odeljenja, dete od 11 meseci gotovo zaguseno, danas opet drljavi I kaslje, nos joj je pun! Vadite slince i inhalirajte se. Ne znam sta da kazem...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 22:13:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Voci, Marince bez nerviranja... Jaojjj ja sam takva bila u trudnoci sa U, sve mi je smetalo, samo sam plakala, ahahah, i rodih zivca sada sam totalno mirna trudnica bila.... Popkice meni je Una kod dr. Goce Roglic, u dz, ja sam sa njom zadovolja fina, mirna, pristupacna zena, znam da imamo neku dobru dr privatno mislim da je pregled oko 600-800 din, ona radi u np, ali ja nemam njen kontakt, da brzo malisa ozdravi!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 22:24:10
|
|
|
|
vocicana
|
Moje nista manji zivac nece biti, to znam a neka, ja ne mogu da program neke stvari. Sada sam nesto htela da iskucam, ali nisam spremna za ono...ma neces, neces, pa....to sada tako kazes....sve po redu. Ne znam nisam pametna kako izbeci neke stvari.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 22:33:39
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece stomacici:-) Bebilule znam da smara lezanje u bolnici ali bar si mirna, mada vidim ja da ce to brzo. Popkice meni je Vuk prosle nedelje suvo kasljao , jadnice se kidao koliko je bilo suvo i kuvala sam mu caj od sipka ali domaci sipak ( bas se razlikuje od onog cveta iz apoteke) pa mu stavim kasiku meda i kupila sam sirup od belog sleza plus ispirala nos fizioloskim. Za dva dana kao nov. Voci imas temu kada ste prvi put osetile bebino pomeranje, tako nesto pa mozes da vidis sta su trudnice pisale. Ali u principu to je oko 20 nedelje najrealnije i najsigurnije, 10-tak dana gore dole. Neko i mnogo ranije oseti , sve zavisi. Divnog li dana. Mi smo ceo dan bili napolju. Cim smo ustali izvela sam decu samo da budu na suncu, kupila im dorucak u pekari i bas su se izigrali. A Vuka smo posle vodili na jahanje konja. Bas se odusevio. Ja sam se za 3 nedelje ugojila 3 kg sto je bas bas mnogo. Od sutra moram da povedem racuna oko ishrane da sada pred kraj ne bi nesto zeznula. Tacno osecam kako sam buknula. Ljubim vas sve Voci hvala ti IZVORNA PORUKA: vocicana Di, kako si ti? Nesto si mi od svih moderatora ti nekako najvise prirasla za srce, bas si draga.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 18.10.2015 22:50:35
|
|
|
|
madre
|
drugari, samo da vas pozdravim citam sve, ali eto rekoh ne pisem dok ne upalim racunar... vidim da ste sve dobro, koja suza gore dole UM, ti si bre usla u sam finis, stvari cini mi se kupujes od 10 nedelje, a sada kad treba da se pakujes ti zabusavas lisa, primetila si da me nema, verovatno jer smo tu negde u par dana ja sam dobro i debelo , ali eto dosta zivcana! bila sam vredna ceo vikend, a da me pita covek sta sam uradila ne bih znala sta da mu kazem sada se spremam da se lepo okupam, isfeniram i dovedem malo u red....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 0:06:09
|
|
|
|
janabons
|
GDe ste mi debelice moje Sigurno ste vec polegale...JA obavila trac partiju sa sestrama, sad svaka svojoj kuci..mene kicma ubi , ustajala sam i setkala jedno pet puta do wc-a, al procice i to, nije jos puno ostalo Bebilule, mislimo na tebe i drzimo palceve
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 8:29:15
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro stomaci,jos uvek ste sve 2u1,evo ja malo da vam mahnem...Relja je super,pravi mali zavisnik od sike...jako je dobar ali mogu vec da vidim i eazmazenko...mnogo su bre ovi decaci vece maze od devojcica...hheheheh...ljubim vas i pozdravljam sve...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 8:33:05
|
|
|
|
jekiki
|
Dobro jutro stomacici Zelim svima da se zahvalim na lepim recima, paznji i brizi. Hvala vam puno od sveg srca, saljem vam najveci zagrljaj i poljubac koji postoji Samo napred drage moje u nove pobede, zelim vam svu srecu ovog sveta Posto trnutno ne pripadam ni jednoj temi javljacu vam se povremeno da vidim kako ste mi, i da se tema opet sto pre napuni
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 8:40:38
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 8:48:28
|
|
|
|
vocicana
|
Di pusti kilazu, msm teze se skida negonkada si bez obaveze, dece I to, ali msm da ce otici kako treba. Nensumnjam u tebe, zasto si mi ti omiljena moderatorka Madre o zivcanluku vise da ne pricam, kaze mi BubaBubica malo pre proci ce u cetvrtak ces biti drugacijanskroz, sve ove promene su mi bike strasne do sada, a od sada cemo videti. Alinne svidja mi se ovo stanje.....nisam ja..... Jutric za mame ranoranioce insve one koje vole malo duze da dreKnu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 9:13:59
|
|
|
|
alex88
|
Jutro Jekki
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 9:32:48
|
|
|
|
dijana1*
|
Kod mene vec uveliko dan Jekiki Voci nije meni bitno kako cu izgledati , lako se to skine. Nego me je strah zbog secera U prvoj trudnoci sam se ranije porodila zbog toga. Nedeljno sam se gojila od 1.5-1.7 kg. A sada sam za 3 nedelje dobila 3 kg. Zato moram da povedem racuna o ishrani da ne bi dobila gestacijski dijabetes. Jutros sam vadila krv, urin i dnevni secer pa videcemo sta kazu nalazi. Kod nas kisa pada kao luda. Zato sam juce iskoristila prelep dan a danas je dan za lezanje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 9:51:48
|
|
|
|
Anoniman
|
jutrooo jekik ja upravo ustala, imam jutros neke pripremne kontrakcije, bas me pri dnu bolucka stomak... danas me ceka pranje vesa, rucak, svasta nesto, a sutra uz...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 10:20:25
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! Jeki, veliki zagrljaj za tebe! Danas sam već odvela Vojićenca u školicu, obišla lekare zbog papirologije, pa đir po pijaci, pa slala neki paket u pošti i klackam se tranvajem ka kući! Mislim da će da legne dremka, jedva čekam! Drago mi je da ste dobro! Ja još uvek kašljem puno, ali energetski deluje da ide na bolje! Lep dan vam želim!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 10:56:58
|
|
|
|
janabons
|
JUtro stomacici JA ispratila JAnu u vrtic i nadala se duzem spavanju, ali mi se zapusio trudnicki nos NA kraju sam ustala, druzim se sa sestricem, on bio bolestan, pa ne ide u vrtic...ljubi ga tetka Jekiki, bas mi je drago sto si se javila, nadam se da si malo bolje, grlimo te puno i mislimo na tebe I mi sutra idemo na uz i ctg u dom zdravlja i da pokupim sve upute koji mi trebaju, i mislim da mi onda samo ostaje jednom nedeljno ctg do bolnice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 10:59:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Jana kada su tebi planirali hospitalizaciju? Ja cu ujutru da vadim krv, pa na uz, na ctg cu u petak, a sutra popodne cu najverovatnije do moje dr privatno na ginekoloski red bi bio pa kad mi kaze grlic cvrst i zatvoren cu se roknem
< Poruku je uredio Unina mama -- 19.10.2015 11:00:52 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 11:32:54
|
|
|
|
sonyasha
|
to je mnogo smešno, prvih osam meseci želimo da čujemo čvrst i zatvoren a u devetom je to kao kletva Pristigla kući, sada će da usledi sovka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 19.10.2015 11:34:37
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahahha Sony bas tako, sada sam se smejala sama sa sobom no dobro nek bude bar uzloiv za vrh prsta aahhahah
|
|
|
Anketa
decasupermKoliko dece zelite da imate?1 (
9%)
2 (
39%)
3 (
47%)
4 (
6%)
Ukupan broj glasova: 116Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!