|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
28.9.2015 9:30:16   
Maraj
Um user posted image za 35.
Jekiki znaci ti imas i bolne. Ja za sad ne. Samo osetim grcenje stomaka.
nema jess da l se uspavala...

joj i ja danas imam tremu. Sutra cu u ovo doba cekati na prijem u bolnicu.... uh...malo mi frka

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2551
28.9.2015 9:43:51   
bebilule
Jutro zene. Jekiki jos tu, nema jess, valjda je sve ok. Adulence ljubi jeju user posted image .
Um user posted image za 35.
Ja danas punih 37 user posted image

Mataj, tek procitah, ti sutra u bolnicu, a u srijedu user posted image . Joj, uzivaj danas!

< Poruku je uredio bebilule -- 28.9.2015 9:45:25 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2552
28.9.2015 9:44:46   
Anck Su Nmaun
Cao trudnicice , kako ste od jutros?
Mene vec par dana ujutru hvata blaga mucnina , pa mi se ni kafa ne pije. U stvari ne smem da se ususdim.
Pre par jutara sam je popila i posle sat vremena lezala u krevetu jer da sam ustala ispeglala bih se!

Sad sam pojela dve kiflice pa se mislim kafa.....ili ne!? user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2553
28.9.2015 9:48:41   
Anoniman
jekik javljaj stanje.
maraj verujem da te hvata trema, a i uzbudjenje za 2 dana upoznajes Lazarauser posted image
bebiluleuser posted image za 37!

anck mucnine, joj mucile me do 18 nedelje....

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 2554
28.9.2015 9:52:42   
branki*
trudnjacice,da vam mahnemuser posted image
sta je sa jess je li zna neko?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2555
28.9.2015 10:01:06   
jess021
Tu sam, moje dete se izgleda predomislilo. Jutros me nista ne boliuser posted image
Nego, nisam spaval nocas, pa sam malopre ustala.
Divne ste sto mislite na mene. Stvarno pravim lazne uzbune, ali kad nemam pojma sta i kako.
Cekam da me zove babica, pa da idem u Betaniju na ctg i pregled, pa cu znati da li cemo danas na babine ili cemo pojesti tortuuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2556
28.9.2015 10:01:25   
vocicana
E da Boze,, sta li je sa njom? Nema je od juce. ...
Bravo za nove nedelje, bas ste sitno pocele odbrojavati!
user posted image za Jekiki, bravo za bebicu, bice. Bice!!!!
Maraj, mislim ma tebe, bas jutros, kako I sta.
Samo hrabro mamike, stizu vam vasa decica. Baby boom je poceo, bas sam srecna.
Posle ultrazvuka se smejem u sebi...dugacko 5,5 cm, a tesko 15 gr, ma sta je to?!user posted image zlato malo pametno. I dalje ne mogu da shvatim od cega tako nastane lep novi zivot!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2557
28.9.2015 10:03:25   
vocicana
Jao tu si jos! 2 u 1, neka si. Vazno je da si dobro, ja se juce pitala da li ima novosti, ali nisam na virtuelno papiru razmisljala. Bravo Jess, javi novosti.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2558
28.9.2015 11:02:10   
Anoniman
Ja celo jutro perem, neke stvari na ruke, neverovatno koliko stvari e skupi za samo 7 dana, a prosle nedelje sam sve opralauser posted image Jos nisam doruckovala smisljam sta bih.user posted image dajte idejeuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2559
28.9.2015 11:08:17   
vocicana
Ne znam da li volis, ja sam se ubila holesterolskom bombom, isprzila kajganu, stavila neki listic kackavalja, malo pavlake I ajvar, razbila se. Kackavalj se razvlacio, sve mi je slatko bilo!
Prijatno ako se odlucis za ovu varijantu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2560
28.9.2015 11:11:36   
Anoniman
Voci nije ti losa ideja za kajganu, ja bih mogla sa slaninicomuser posted image hvala, ja se sinoc najela palacinki, pa pite, i onda ujutru nisam gladnauser posted image pa pojedem vocke, popijem caj i to me zasiti, sada sam uzela jednu seven days cokoladicu pre dorucka, ocekujem uskoro gorusicuuser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 2561
28.9.2015 11:20:42   
Maraj
I ja sad klopala. Isprzila paradaiz i jaje. Pa posle zasladila pitom od bundeve i sad navalila na minjone.... joj sto volim minjone mm mi kupio juce user posted image sad cu kafu pa izvolte user posted image

nema jekiki ne znam kako je provela noc...

< Poruku je uredio Maraj -- 28.9.2015 11:21:22 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2562
28.9.2015 11:21:45   
Anoniman
Maraj moze posle dorucakuser posted image hvalauser posted image
meni se sada jede pohovan kackavaljuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2563
28.9.2015 11:25:31   
jess021
Um, sta bre peres na ruke? Kod mene takav ves ne postojiuser posted image
Posto mi mm onaj dan ipak nije pomogao oko sredjivanja kuhinje, sad sam to odradila, pa nek` vice posle sto sam sama se pentrala po stolici.
Ostali su mi jos ormari, ali realno mislim da za to nema sanse, sacekace to ipak 6 nedelja posle porodjaja, nosicemo kratko i daljeuser posted image
I ja sam doruckovala, slaninu, kajmak, jogurt.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2564
28.9.2015 11:29:33   
Anoniman
Jess i mm se to pitauser posted image iako imam sensitive program, ja sve nove stvari lepo na ruke, i posle kukam...

joj mene cekaju garderoberi takodje, ali sve odlazem...
odoh do radnje kuckamo se kasnije..

cekam mm da mi prebaci susaru, kada smo renovirali preneli sve kod komsinice , ona mi je spas za ovo sugavo vreme....

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2565
28.9.2015 11:30:57   
jekiki
Maraj javljala se ja jutros, na predhodno strani, napisala jutarnji raport i kako je protekla noc user posted image
Bebilule za punih 37user posted image
UM za 35 user posted image

< Poruku je uredio jekiki -- 28.9.2015 11:32:45 >

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2566
28.9.2015 11:32:25   
janabons
Cao trudnice
Jekiki , Jess drago mi je da ste jos tu
Maraj, Sutra polako u bolnicu, da se pripremis za dan d , blago tebi
Ja jedva cekam porodjaj, boli me kicma, ne mogu da spavam, ustajem na sat vremena, uopste mi nije bilo tako u prvoj trudnoci. Sinoc mi rece mm da bas izgledam ispijeno... a treba izdrzati jos 5 nedelja
Creva mi bas zavijaju, odoh da jedem

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2567
28.9.2015 11:48:36   
Maraj
Jekiki...ko zna sta sam ja citala pa mi tvoj post promakao
janabons joj da....sutra lezem u bolnicu a u sredu Boze zdravlja eto meni mog Lazara. Nesto mi proletela trudnoca. Ne znam valjda sam js to ne znam kako zamisljala....ne mogu da verujem da sutra imam zakazan prijem u bolnicu. Kao da se sve ovo drugom desava....da l to samo ja osecam il se i vsma desava....mozda sto sam godinama cekala ovu trudnocu pa mi cini mi se proletela...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2568
28.9.2015 11:56:06   
adulence
Ja virkam da vidim jel mi jess jos uvek tu? Heheheh sve ste jos na broju.......maraj jos malooo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2569
28.9.2015 12:03:21   
jess021
Adulence, tu sam josuser posted image

Maraj, sve znam. Sad kad razmislim, nikad se vise nisam nasetala kao sad u trudnoci, nisam se ni cuvala koliko sam mislila da hocu i Hvala Bogu dogurasmo mi do kraja. Sve ce to biti u najboljem redu.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2570
28.9.2015 12:25:55   
MAMAMAJ
UM, Bebilule user posted image za nove nedelje.
Jekiki, Jess, još ste tu? user posted image
Bebe se uspavkale na ovom vremenu, heheh...
Maraj, još danas si sama kući, proći će mnoooogo vremena dok ponovo bude tako. user posted image user posted image
Voci, kakvo je vreme kod tebe kad možeš na terasi da piješ kafu?
Ja sam na brzinu okačila veš, držeći otvorenu terasu da izluftiram i posle bilo hladnjikavo u stanu.
Ja bih tako šetala, ali opet sam sama s decom, a popodne idem s mm da izaberemo kuhinju i neku garnituru ili nešto za dnevnu sobu. user posted image
Baš sam uzbuđena zbog toga, jedva čekam... user posted image
Noćas sam se sva ukočila, i bolela me noga od kuka ka kolenu, čak i na dodir. Najradije bih spavala na podu, ali hladnoooo user posted image
ADA, kako si, virkaj samo, i piši kad možeš, fališ ovde. user posted image kiss za tvoje mališane user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 28.9.2015 12:28:35 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2571
28.9.2015 12:41:59   
bebilule
Necu da vam pristajem na muku, ali ja sam sredila i garderobu onda kada je stigao novi ormar user posted image .
Pripremila sam sjecka, sad cu da pripremim i povrce. Ja svake jeseni sameljem dosta mrkve, persuna i celera, sve to tanko rasporedim u kese i zaledim. Onda samo odlomim komadic i ubacujem u hranu. Baba mi donijela sve domace, taman cemo imati "vegetu" bez aditiva.

Ja inace jos nisam spakovala torbu, evo susi mi se bade mantil pa bih to mogla sutra.

Mamamaj, uzivaj u kupovini user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2572
28.9.2015 12:48:47   
MAMAMAJ
Bebilule, dala si mi neverovatno dobru ideju.
Osim što nemam secka. user posted image Ustvari, imam, ali taj ništa ne može da isecka.
A šta kažeš da izrendam ja to?

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2573
28.9.2015 13:04:55   
suzi kju
Juhuuu kako ste? Jeste još sve na broju?
Maraj Jess?
Ja odmaram, pa uleteh na brzinu da vidim ima li novosti. Moje cice spavkaju, site, suve.
S vremena na vreme me uhvati panika i nervoza da li sve ovo dobro radim, pa se isplačem, onda prođe i sve tako.
Uglavnom dobro su, bude se na 3h da ručkaju i tako.
Ljubim vas sve!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2574
28.9.2015 13:10:16   
MAMAMAJ
Suzi user posted image
Nemoj da brineš, naravno da sve dobro radiš, ne postoji osoba na svetu koja ume bolje s bebom nego njena majka, niti bebi može biti lepše nego s majkom. U tvom slučaju, bebama. user posted image
Samo neka ručkaju i spavaju, biće sve super, daće Bog.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here