|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
25.9.2015 8:54:09   
Maraj
Jao suzi divan ti je tiker user posted image user posted image jesi li se namucila s grudima? Jesi morala da ih masiras il su bebane sve odradile?

Ja dosla sad iz Doma zdravlja. Uradila mi ctg neka srednjoskolka na praksi. Oa sam videla da nije dobro postavila a i aparat se palio i gasio...uzas. dr kad je videla nalaz rekla mi da dodjem opet danas u pola 1 da mi se opet odradi ctg.... pa to samo meni moze da se desi....

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2276
25.9.2015 9:04:08   
suzi kju
Pa dan ipo sam se izmlazala. Pokazala mi je jedna fina laktacijska sestra kako to da radim pa je krenulo bilo po malo, a od juče popodne su počele da siskaju, jesu slabašne još uvek ali je krenulo baš.

Uh Maraj baš te maltretiraju ccc... To je volonterka garant, ima ih i u frontu koliko hoćeš.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2277
25.9.2015 9:09:44   
jess021
Suzan, divan ti je tickeruser posted image
Adulence, zaspala sam u dnevnoj, ne znam ni ja kad.
Popijem kafu i odoh na ctg da vidim sta se desava.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2278
25.9.2015 9:13:41   
Maraj
Suzi nadam se da ce i meni zapasti ta sestra da mi pokaze sta da radim inace ima da te jurim da objasnjavas sta i kako.user posted image

e pa ne znam sta je ovo. Odem u Dom zdravlja da se ne cimam do Fronta na kraju ispade da mi zapade ta volonterka i da opet za par sati moram da idem user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 25.9.2015 9:14:33 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2279
25.9.2015 9:17:42   
suzi kju
Hvala Jess, i kod tebe se približilo baš, sad svakih par dana po neka beba se rodi, baš lepoooo.

Maraj jedna zenica onako smeđa, sa naočarima, , mršavija, vidiš joj na licu da je dobra i fina. Kovrdzavu crnu izbegavaj u širokom krugu user posted image ona me upropastila. Pokazala mi kako da masiram kao grudi i da stiskam, masirala mi i ona meni dojke sve bile u modricama, ubi Boze kakav kreten!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2280
25.9.2015 9:27:50   
Maraj
Hvala suzi user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2281
25.9.2015 9:34:30   
vocicana
Sve puca od ljubavi I pozitive! Bravo! Dobro jutro drugarice! Divan ti je ticker Suzi, dve devojcice, mmm kako si bogata.
Mi se probudili, naravno zbog odlaska do wc- a, vratila se kao, ali nema vise od spavanja nista.
Ada navijam da danas idete kuci. Lidija i za tebe isto tako, nadam se da Jovan I ti lepo saradjujete. Bebiceeee.,...

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2282
25.9.2015 10:02:11   
jekiki
Dlobro jutri svima
Novopecenim mamama zelim brz izlazak kuci, da uzivaju sa svojim bebamauser posted image
Adulence ja u visegradsku na ctg jer moj dz to nema, a dobili 4 d uz, sve naopako
Neko me je pitao koji je to dz, zeleznicki dz

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2283
25.9.2015 10:06:48   
Maraj
Jekiki ne znam da l treba da te podsecam , al od danas smo ti i ja 39.nedelja user posted image

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 2284
25.9.2015 10:35:30   
Anoniman
Suzi divan tikeruser posted image

Maraj bas te zadnje 2 nedelje nasetase!

Ja sremam uni dorucak pa cemo do grada da je vodim kod zubara na kontrolu, pa da joj potrazim tekses sorc i neku kosuljicu, sutra imamo neki rodjendan...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2285
25.9.2015 10:38:23   
Bebana17
Cestitke friskim mamicama, Suzi, Adulence, uzivajte u bebacima i neka vas sto pre puste kucici. Nek bebice budu zdrave i dobre!
Maraj, Jekiki, vama se bas primaklo, radujem se sto cete uskoro zagrliti svoje bebice user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2286
25.9.2015 10:52:34   
Bebana17
Tek sad vidim da se bas dosta zenica porodilo u poslednjih par dana, cestitam svim mamama i zelim vam zdrave i dobre bebice i brz oporavak od porodjaja pa da uzivate opusteno sa svojim najmilijima!

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2287
25.9.2015 10:52:39   
jekiki

IZVORNA PORUKA: Maraj

Jekiki ne znam da l treba da te podsecam , al od danas smo ti i ja 39.nedelja user posted image

I ju dobro si me podsetila hihihihi juupiiii user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2288
25.9.2015 11:10:18   
janabons
Jutro zenice
Vidim da ce danas neki biti pusteni iz porodilista. superrrr
Ado, prosla si bez secenja..... vau... to je pravi porodjaj
Suzi, Lidija, Superm, uzivajte sa svojim bebicama. Kad odete kuci, nece biti toliko vremena za javljanjeuser posted image
Maraj, Jess, Jekiki, javljajte situaciju... sad vas cekamo

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 2289
25.9.2015 11:15:21   
janabons
Kovrdzava crna sestra iz Fronta je totalni kreten. Da je do nje, ja sigurno ne bi dojila, jednom pogledala grudi i prokomentarisala, nemojte nista da dirate ionako beba nije sa vama, ko zna da li ce vam uopste trebati mleka, sta reci, ludak
A grudi pucaju, mleko curi...onda sam uzela stvar u svoje ruke i vise nijednu sestru nista nisam pitala, sem moje rodjeneuser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2290
25.9.2015 11:17:48   
Maraj
A jaoj. Hvala vam puno. Dakle tu kovrdžavu u sirokom luku da izbegavam...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2291
25.9.2015 11:35:20   
Lisa Simpson
Ženice evo mene, položila ispit!!! Kad bih se malo disciplinovala i dala po gasu treba, da završim pre bebice.

I ja sam zapamtila da izbegavam crnu kovdžavuuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2292
25.9.2015 11:56:15   
Maraj
O lisa divno user posted image
svaka vam cast kad mozete da ucite. Ja kao da sam studirala pre 100 godina...ne znam kako bi to postigla u trudnoci. Jako sam lenja sada

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 2293
25.9.2015 12:00:13   
janabons
Lisa, super, cestitam!
Moja poslednja dva me cekaju jos od prve trudnoce
Ja u trudnoci nisam za ucenje, mozak mi mnogo sporije radi. Pokusavala sam u prvoj trudnoci, sad nisam htela ni da pokusavamuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2294
25.9.2015 12:25:33   
jess021
Lisa, bravo za ispituser posted image
Ja dosla sa ctg-a, sve ok, nema kontrakcija, a ja jedva dosla kuci koliko me krsta bole, ne mogu ni da lezim, ni da sedim, a i sama sebi idem na zivce vise koliko kukamuser posted image
Izvinjavam se.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2295
25.9.2015 12:51:20   
vocicana
Jess ma sta ti je, jos malo draga, nisi dosadna! Samo kukaj, ko ce te bolje razumeti.
Lisa bravo za ispit! I to sam sa sestrom prosla, ucila je I iska za Bg bar dva puta mesecno na polaganja, evo je sada fipl filolog sa dve devojcice! Samo tako nastavi ako si u mogucnosti!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2296
25.9.2015 12:52:03   
bebilule
Nista jess, sad cu i ja da kukam user posted image . Ko drogirana sam. Jutros do 5 nisam zaspala. Prvi put me bolio stomak onako kao pred menstruaciju. Onda sam i u wc isla, ziva sam se istraumirala da ne krene. Toliko da sam mjerila razmak izmedju bolova, bilo je od 10 pa do 20 min...ali nepravilno. Kontam krenuce a ja necu skontati user posted image . Ondq sam se malo smirila jer sam se sjetila da sam bas kasno popila mg...reko mozda od njega trcim u wc. Uglavnom, jutros me nista ne boli, valjda se tijelo priprema...uh, rano je jos, zato me strah.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2297
25.9.2015 12:54:29   
Anoniman
Lisauser posted image user posted image ya ispit.
Jana i ja u prvoj nisam ucila, sada prijvaljivala ali dzabe, nisam ni pokusavalauser posted image

Evo i nas od zubara svi zubici super, pa sam je vodila da joj kupim nesto jer je bila hrabra, i sada smo dosle kuci, i ceka me rucak, a U ce kod mojih danas kada tata svrati sa posla...

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2298
25.9.2015 13:04:23   
janabons
Jess, Bebilule, samo vi kukajte, kad cete, ako ne sad
user posted image
evo, i ja cu malo, da ne budete usamljene... ubi me gorusica, plasim se kako ce sve peoci sa kicmom zbog cestih bolova i tri trudnoce u zadnje tri godine. Ostalo mi je udubljenje na lumbalnom delu, bas vidno je kriva, to mi je ostalo posle Jane, rekli su mi ako se vrati za godinu dana, super, ako ne, nece se ni vratiti. Meni se nije vratila
Zato vodim racuna o kilazi, da je ne opterecujem previse , moja sestra se ukocila tri meseca nakon drugog porodjaja, mesec dana bila nepokretna i morala da prestane da doji zbog lekova i injekcija, cak sam je i kupala, nije mogla da presvuce bebu... sva sreca ima sestruuser posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2299
25.9.2015 13:51:58   
MAMAMAJ
Drage, dobar dan.
Mi smo svi komplet prehlađeni,kašljemo i kijamo, nemamo temp bar. user posted image
Osim toga, totalno sam razočarana i besna na neke ljude, u momentima kada ti je nečija pomoć najpotrebnija, zapravo vidiš s kim imaš posla i shvatiš kako si milion puta ispao budala.
Ok, drmaju me hormoni, ali nije samo od toga ovaj osećaj beskrajne izigranosti nastao. user posted image
Gorušica me udavi šta god stavim u usta i bukvalno sam gladna.
Baš mi je naišlo, samo da mi deca ozdrave što pre.
Grlim vas sve, i takođe se izvinjavam zbog davljenja...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here