|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
22.9.2015 21:30:19   
dijana1*
Jekice srecno sutrauser posted image
Zato ja volim prirodni porodjaj u momentu boli ali adrenalin je toliko jak da se pomesa sa bolom pa covek ne zna ni sta ga je snaslo user posted image
Pravila sam danas kiflice, pojela sam 2-3 i to mi je mnogo. Sve me stislo. Boze kako moj organizam slabo podnosi testouser posted image
Anck nema te, nadam se da je sve ok.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2076
22.9.2015 21:35:34   
janabons
Suzi, to su ti cari carskog rezauser posted image Od sutra ce ici oporavak brze, setaj koliko mozes, trebace ti snage za dve bebice.Meni je oporavak posle carskog bio najslicniji kao posle slepog creva, pa me i nije sve toliko sokiralo, ali je cinjenica da je prvih par dana baaaas tesko.
Jekice, najteza noc je pred tobom, sutra ujutru je super sto si prva na programu, bice gotovo sve rano ujutru, drzimo ti fige
Georgina....cekamo...user posted image
MAraj, kako je kod tebe?
Napravih i ja strudlu, bas si me navukla Um.... Sad sam na hiper proteinskoj ishrani, proteini su mi bas niski, moram da ih podignem malo, sa strudlom ce sigurno da upaliuser posted image DAnas sam jela pecurke,kao da su protrcale kroz mene..

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2077
22.9.2015 21:39:49   
janabons
Di, slazem se s tobom, ipak rez na stomaku od 10cm nije naivna stvar, svako ustajanje, smejanje, kasljanje, sedanje boli i treba duze vremena za oporavak, a treba brinuti i o bebi....ali i to se prodjeuser posted image Cudo smo mi zene

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2078
22.9.2015 21:54:31   
MAMAMAJ
Sonya i Jekice, poslala sam vam zahteve na fb.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2079
22.9.2015 21:57:53   
BubaBubica
Jekice srećno sutra! user posted image Čitala sam vaše priče sa porođaja, uh uživala sam, podsetilo me je i na moje porođaje, u tom trenutku sam svaki put mislila nikad više, ali sad opet jedva čekam user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2080
22.9.2015 21:59:28   
Anoniman
nesto nam je pusto u temiuser posted image
jano ako siuser posted image i ja sam se najela a ujutru vadim krvuser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
  Direktna veza do poruke: 2081
22.9.2015 21:59:31   
Jekica_88
Hvala žene 💖💖💖

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2082
22.9.2015 22:03:59   
sonyasha
Jekice, srećno sutra!!! Mislimo na tebe i držimo ti fige!
Suzi, teško je, ali će sutra biti drastično bolje! Nemoj da se bedačiš, proćiće, za par dana ćeš biti funkcionalna za svoje devojčice!
Laka vam noć drage trudničice! Ja sam bolesna pa nisam nizašta ni za priču, samo vas čitam i navijam! user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 2083
22.9.2015 22:26:46   
adulence
Zeneeeee,mene je tako neka frka uhvatila,huuuuuuh,opet kazem ne od porodjaja nego od ostanka u bolnici i razdvajanja...
Uhhh veceras kada sam legla sa Ivom da se uspava jedva sam se suzdrzala...
Nego srecom bila mi i vencana kuma i moja super drugarica koja nam je Ivu krstila,pa smo se site neplanirano ispricale i ismejale,kazem ja njima ovo je neki znak ,vas dve ste mi tu ,moje dve najbolje prijateljice,mm se ukakio od straha cak je i rakijicu jednu popio,presmesan je...
Ja vam se sutra javljam...ljubim vas puno sve...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2084
22.9.2015 22:30:40   
vonavoj
Um,bravo za Noru! Ti si show,jedes li ili ne jedes kasno? Kad god udjem ti pises da si jela i napravis mi zazubiceuser posted image Uspela si da ubedis tm za jos jedne cizmice,jesi legenda!
Buba,vidim iz Pa si? Cek,trecs trudnoca?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2085
22.9.2015 22:33:49   
janabons
Georgina, dace Bog da sve prodje kako treba,i eto tebe za tri dana nazad kod Ive sa batomuser posted image
JA se psihicki pripremam za minimum 12 dana razdvajanja u novembru...Boze, nezamislivouser posted image Rekla sam mm da mi je dovodi u posetu dok budem cekala na carski, pa cemo videti kako to ide i meni i njojuser posted image Plasim se da ne poveze toliku razdvojenost sa bebom, pa da ne bude posle neke izrazenije reakcije, nak nam je Bog u pomoci, videcemouser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2086
22.9.2015 22:44:29   
vonavoj
Devojke u tom trenutku ne smete da mislite i tugujete o deci kod kuce..oni su u dobrim rukama,a vi im donosite najveci poklon. Ja sam tako isla i tako sam stalno T pricala..mama ti rodila seku.to je TVOJA SEKA,to naglaseno,da se oseti vaznom! I u bolnici mislite o sebi i bebi,deca sve osete.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2087
22.9.2015 22:49:57   
adulence
Ma bice to sve u redu sigurna sam...sad mi je frka jer imam vremena da razmisljam,verujem kada dodje momenat porodjaja porodilista samo cu biti usresredjena na to...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2088
22.9.2015 22:54:42   
vonavoj
Bas tako..priroda uradi svoje. Jos je o T brinuo mm,morala u vrtic,jer je radio..pa je jedan dan ostala sa babom od 80god (mojs baba),jer je on i cast organizovao..ali u tom trenutku sam morala da mislim o bebi i grudima..

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2089
22.9.2015 22:56:39   
BubaBubica
Vonavoj, ja sam iz jednog sela nedaleko od Pančeva, i na planu nam je treća beba ali ovo je treći mesec kako pokušavamo, nadam se da će biti srećan... Nekako sam se navukla na ovu temu, svaki dan nekoliko puta ulazim i pratim user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2090
22.9.2015 23:22:45   
vocicana
Dobro vece moje dame, vidim sve je isto, zato od prekosutra...sutra...bice puno novootvorenih tema! user posted image
Voci se danas razsrafila od voznje, sat I po kojima do aerodroma, sat I 50 minuta let, 2,5 sata od Bg- a do mog divnog Krusevca, ihaj!!! Kicmu ne osecam, a sada sam u nasem stanu, istusirala I osvezena, sada bi mogla ponovo na let user posted image .
Bravo za nove nedelje, bravo za nove termine za cr, Suzi, samo polako, proci ce duso, ipak je to klasicna operacija, malo boli, ali bice sve to super! Ti si jaka zena, pa tako smo sve ponosne ma tebe!
Sada ce Voci da ide malo na fb, da posalje zahteve. Ljubim vas!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2091
22.9.2015 23:36:16   
vocicana
E da, totalno sam otkacila kada sam videla koliko je MOJIH prijatelja glasalo za pricu o trudnoci, a da su pritom zbog slicnog avatara dali glas pogresnoj osobi, totalno sam se iznervirala! Ovog meseca cu se oprostiti od paketa za trudnice I necu se vise ni prijavljivati.
Strasno!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2092
22.9.2015 23:36:59   
Jole84
Zdravo okruglice drage user posted image
ja nisam znala gde bijem ovih dana, Mila mi zakačila virus i anginu, temperaturu smo joj danima jedva skidali, morala sam da je nosim puno, pa me stigle i one BH kontrakcije, i boluckanja. Tek sam danas jela i legla malo, ako mi verujete. Mislim, one koje imaju jedno ili dva, veruju, a ove druge tek će da vide šta je urnebes user posted image
Vidim da smo neke bebice dočekali, a druge polako čekamo user posted image
ostalo ću sada da čitkam natenane user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2093
23.9.2015 0:32:21   
janabons
Jole, al te strefilo...bitno da je Mila bolje...sad ces i ti da se odmorisuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2094
23.9.2015 0:41:21   
adulence
Joj kole bitno da ste bolje...voci ne brini za nagradu ako ne bude sad bice sledeci put sigurno...neka si tk nama stigla fino...nedostajala si...heheh...
Evo ja i dalje ne spavam,ovo moje dete u stomaku je nacisto poludelo,to je takvk mrdanje,pomeranje ,sutiranje...ja ne znam sta je ovo...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2095
23.9.2015 1:02:10   
dijana1*
Jole samo da je Mila bolje. Ja te razumem skrozuser posted image
Voci nisam shvatila, sto si se naljutila. Bas sam sada pogledala i ako ovako ostane ti ces dobiti nagradu. 5 paketa se deli. A i svaki mesec se deli, nego vidim da se ovaj mesec dosta trudnica prijavilo pa je malo gusto.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2096
23.9.2015 1:40:30   
adulence
Zene meni malopre neka vodica iscurela,ali jako malooo kao da sam pisnula,a nisam...kako da znam je li to plodova voda?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2097
23.9.2015 1:54:50   
Valerie
prati da li ce jos. ne mozes da znas tacno. ali ako bude vise, nema sta drugo. jel imas kontrakcije? mene ubise vec par sati, valjda ce stati!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2098
23.9.2015 2:07:14   
Valerie
jekice srecnooo

suzi, grozno boli i lekovima treba vremena. svakim danom duplo manje. drzi seee. ja sam ustajala samo koliko sam morala, svaka cast ko trpi i setka...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2099
23.9.2015 2:17:32   
wivern
Opaaaaa Ado znaci da krecemo sa navijanjem user posted image
Zenske danas opet imamo slavlje user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here