Valerie
|
ja sam danas bila kod anesteziologa u gradskoj, na dogovor za cr. treba krvna slika sa faktorima koagulacije i natrijum i kalijum. ispitali me o ranijim operacijama, alergijama, lekovima, sve zapisali. osim klizme, treba i ekg da mi urade pre cr. nemam nista protiv klizme, zamisli posle lezis jos nekoliko dana sa ranom, pa bolje da ne stoji u stomaku. i posle cr su nam dali, mozda cetvrti dan, nista to zaista nije strasno. isto bio "hitan" cr, ali ne bas toliko hitan da nisu stigli klizmu. to ide zacas na patologiji u Gradskoj wc nije bas blizu. mene vise nervira sto treba vremena i zivaca i snage da se sve dezinfikuje, oblozi... zato bih uzela apartman, da moze natenane za dojenje isto, bice verovatno treci dan, vise mi je do mazenja, zao mi da je bebica tamo negde "sama". a ono malkice dohrane, sta da radim, bolje nego koktel lekova. a tesko je i namestiti se. izvin'te ako pisem po pet puta isto, nemam snage da citam svoje postove jao gledala sam danas kako otpustaju bebice, samo sto nisam zaplakala, jedva cekam mojuuuu
|