Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 24.1.2011 11:51:44
|
|
|
|
marija32
|
8.00
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 24.1.2011 11:53:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: majathegreat Oko 8-9h, ali ne zaspe nikad pre 22h i budi se oko 5h kada sisa, pa nastavi da spava. Nekad se naravno budi i više puta u toku noći. divno,mozete i da se naspavate, moj malisa nikad ne zaspi pre 22.30, budi se u 3 pa u 6 i onda opet drema od 7.30 do 8. Ali mislim da ce se to jos 100x promeniti.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 24.1.2011 11:54:30
|
|
|
|
Didy
|
Vikendom kad ne ide u vrtić, budi se sam u 6:30h i nema šanse da nastavi dalje da spava, a kad ide u vrtić, onda ga jedva probudim i razbudim do 7:15h. Kakva ironija!
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 24.1.2011 12:08:52
|
|
|
|
marija32
|
Magi, naravno i moj se budi 100x nocu(1x da jede), pogotovu u poslednje vreme.
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 24.1.2011 12:10:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina oko 9 , pola 10 .
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 24.1.2011 16:27:06
|
|
|
|
maja19
|
Mi ruckamo oko deset, pa onda oko tri pa onda oko sest, sedam...
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 25.1.2011 21:47:03
|
|
|
|
aster
|
Konačno ustajemo oko pola 7-7. U toku noći se i dalje budi po nekoliko puta, 6-7
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 25.1.2011 21:57:30
|
|
|
|
IVA 11
|
Od 20 h spava, svaki dan u 7 i po kao navijen se budi da jede, i nastavlja do 10 i po i tad je pravo budjenje.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 8.7.2011 23:37:11
|
|
|
|
bokicans
|
Moji se bude oko 6.pa nastavljaju do devet ,9;30.Relja nekada preskoci budjenje pa do 8 spava i onda ustaje....I tako dok se ne poremete pa sve u krug .Nekada ustaju i sisaju 100 puta ,nekada ni jednom.Ma nema pravila
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 18.8.2011 8:44:52
|
|
|
|
limunada
|
Budi se oko 7 a nekad i ranije,uglavnom uspem i ja odspavati i ne budi se nocu
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 18.8.2011 8:53:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako imam sreće u 6:30, inače do 6 je na nogama
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 18.8.2011 9:23:48
|
|
|
|
Anitaaa
|
Zavisi...ako je baš umoran onda do 06:00 spava a ako nije onda je budan već u 05:00 haos
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 15.7.2015 15:56:45
|
|
|
|
Mariya
|
Obe se bude između 8.45 i 9.30.
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 15.7.2015 16:01:23
|
|
|
|
wivern
|
Oko 10.00
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 15.7.2015 16:18:21
|
|
|
|
eca89
|
oooo, 06:00 h, pretežno!
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 31.8.2015 9:52:08
|
|
|
|
Kata90
|
Uglavnom u 8 h
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 31.8.2015 9:57:34
|
|
|
|
emicaa
|
Izmedju 6 i 7 a rekla bih kad su promjene vremena tad do 7:30
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 31.8.2015 13:04:31
|
|
|
|
choopa choops
|
Ujutru? U podne L se budi oko 9h, M oko 10h, a mala (zajedno sa mnom) odalami do 10.30h-11.00h
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 31.8.2015 13:05:18
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Zavisi...ako je baš umoran onda do 06:00 spava a ako nije onda je budan već u 05:00 haos Majko sveta, ja bih izvršila samoubistvo!
< Poruku je uredio choopa choops -- 31.8.2015 13:06:39 >
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 31.8.2015 13:08:12
|
|
|
|
isidora88
|
Oko 7 uglavnom. Zanima me kad vam lezu decu uvece kad spavaju do 10h? Moje dete nikad nije spavalo toliko, cak i kad legne u ponoc opet ujutru ustaje kao programiran
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 31.8.2015 13:11:21
|
|
|
|
emicaa
|
Isidora i kod nas je tako,dokle god da ustane budna budjenje je u isto vrijeme
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 31.8.2015 13:18:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Kako kad... po ovim vrućinama lošije spava i budi se već oko 7. Kad je hladnije onda odspava do 8, pola 9, desi se i do 9. Uveče uvek leže u isto vreme, između 9 i pola 10.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 31.8.2015 13:22:32
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Zanima me kad vam lezu decu uvece kad spavaju do 10h? Moje dete nikad nije spavalo toliko, cak i kad legne u ponoc opet ujutru ustaje kao programiran Njih dvoje sada ljeti oko 22h-23h, sve zavisi. A beba poslije njih. Npr. najčešće oko 22.30h, ali x puta zaspi u ponoć.
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 31.8.2015 13:31:33
|
|
|
|
cockic
|
Legnu oko 21-22h, retko kad kasnije.a ustanu radnim danom jedva oko pola osam i spremamo se za vrtić,a vikendom oko 7 h nekad i ranije
|
|
|
|
RE: Kada Vam se ujutru budi beba,dete? 31.8.2015 15:54:22
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Izmedju 6 i 7 a rekla bih kad su promjene vremena tad do 7:30 Isto :D
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?