Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.6.2015 22:05:35
|
|
|
|
vonavoj
|
I nas su odbili..da dodjemo u septembru..samo ne shvatam sta se to moze promeniti do tad,kad je sad raspust...
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 29.6.2015 22:16:16
|
|
|
|
jeca87
|
Sutra ću da zovem upravu, da vidim za odbijenicu, pa u privatni. Samo je još to ostalo ili da ga vodim sa sobom na posao. Svakog dana mi potvrđuju da treba da odemo odavde.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2015 15:50:03
|
|
|
|
nela79
|
Da li neko ima pojma koliko kosta cjelodnevni predskolski program u Bg? ili koliko bi trebala da placam u privatnom vrticu ako je njihova cijena 25000? Kolika je ta refundacija troskova? Ja se gubim. ne znam vise sta da misli. Odbili su mi oboje djece iako smo oboje zaposleni. pisala sam zalbu , nista ni od toga. Ja radim i nocne. ne znam kako cu se snaci sa djecom ove godine
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 4.7.2015 22:32:05
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja vama u Bg ne mogu puno pomoći,ali zato znam koliko je u SM.celodnevni boravak u vrtiću košta 3800,a u privatnim ja mislim da je oko 15000 ,za privatne nisam baš sigurna
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.7.2015 19:02:02
|
|
|
|
Bibilib
|
zar nisu doneli zakon da se sada u svim vrticima placa jedan iznos a to je 2400 bez obzira na primanja....?!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.7.2015 19:47:37
|
|
|
|
vikiveki
|
Ovamo kod nas niko nije ni čuo za taj zakon.Kod nas svi plaćaju cenu od 3800 bez obzira kolika su im primanja
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 7.7.2015 23:18:01
|
|
|
|
bojana92
|
Mame,sa koliko godina se deca upisuju u vrtic,i koliko se placa mesecno.? Pomazite,jer nemam nikakve informacije.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 8.7.2015 6:37:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: bojana92 Mame,sa koliko godina se deca upisuju u vrtic,i koliko se placa mesecno.? Pomazite,jer nemam nikakve informacije. U Nisu je cena vrtica u visini decjeg dodatka ko prima a ko ne prima placa 4500din. U vrtic moze da se krene cim dete prohoda,bar je tako kod nas.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.7.2015 21:58:56
|
|
|
|
QueenJ
|
I posle pisanja žalbe i jake veze, moje dete je izvisilo za obdanište. Ali zato mnoooga druga deca besposlenih roditelja nisu. Izgleda da i za vezu treba veza. Baš sam ljuta. A osećam se tako bespomoćno. Slošilo mi se, koliko me pogodilo. Ništa da nas zaobiđe...
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.7.2015 23:33:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
QuennJ znaci i vi ste izvisili i pored zalbe. Mozda i kod vas neka stranka odredjuje.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.7.2015 23:37:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Queen a jel ti hitno za vrtic?Da li si nasla posao ili si jos na trudnickom?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.7.2015 23:39:32
|
|
|
|
QueenJ
|
Gotovo mi je porodiljsko, sad sam na g.o. Ali posle svega sa poslodavcem, sigurno me neće vratiti na posao. A ja moram da nađem novi, pothitno. Tako da, jaaaako mi je hitno obdanište.
< Poruku je uredio QueenJ -- 12.7.2015 23:40:06 >
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.7.2015 23:40:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Uglavnom određuju oni u opštini,bar kod nas,nama pune grupe i preko broja sa decom takvih roditelja preko jake veze koji ne rade.I mi,vaspitači ,isto ludimo više od toga.A što je najgore ,kada kasnije krenu u vrtić,takvi roditelji koji ne rade,tj.mame nigde ne rade, imaju najviše zamerki i njihova deca deca dolaze u vrtić obično prva a odlaze zadnja.Možete zamisliti situaciju ,jednom mi se desila,došla mama koja inače ne radi po svoje dete u 16h,znači dete je samo ostalo u celom vrtiću a mama ide sa plaže još mokra i još mi priča kako je bila na plaži,a ja u sebi mislim:"Pa možda bi i tvoje dete htelo da ide na plažu,a ne da se ovde kuva u sobi i to još sam skoro sat vremena
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 12.7.2015 23:42:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Uh bre Queen,hitno ti je.A baka servis ili neka dadilja?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.7.2015 14:56:54
|
|
|
|
QueenJ
|
Ma hitno mi, da... Baka servis nije opcija, jer sveki radi, stalno drugu smenu, od 13h-21h. A moja mama mesec je tu, mesec ne... A dadilja... Pa za te pare može i u privatno obdanište.
< Poruku je uredio QueenJ -- 13.7.2015 14:58:02 >
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.7.2015 16:58:20
|
|
|
|
vikiveki
|
Queen ti si baš u nezgodnoj poziciji.Koliko kod vas košta u privatnom obdaništu boravak
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.8.2015 17:00:46
|
|
|
|
dijana1*
|
Sutra prvi dan. Bas mi je Kosta brzo porastao, malo mi je i zao sto ga upisujem ali mislim da je bolje za njega dok je manji da se nauci na kolektiv. Vuka sam kasno upisalapa dan danas mucimo muku sa vrticem.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.8.2015 17:06:12
|
|
|
|
Klarita
|
Dijo, neka nam je srecno svima Nikolaj sutra ide samo u obilazak i da ostavimo Klaru. Od utorka ce ostajati a ne od sutra jer je nasa grupa mesovita, tj do tri godine, pa se od utorka odvajaju stariji...Cudno mi nekako sto mi zao, a za K mi uopste nije bilo zao kad je krenula sa 1g i 4dana
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 30.8.2015 18:40:43
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Moja Maša u utorak u 9. Isto se ja čudno osećam, ali to naravno ne pokazujem pred njom. Još ona meni nije išla do sada uopšte. Do sad smo se odvojile kad sam išla da rodim Kostu i u junu bila dva dana s tatom kod babe bez mene. Ona to bolji podnosi nego ja, definitivno. Srećno svima.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 30.8.2015 18:42:29 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.8.2015 9:02:41
|
|
|
|
dijana1*
|
Drugari srecno danas Kostu sam ostavila, nije plakao ali se stisao uz mene i cvrsto drzao za ruku. Sutea vec ocekujem suze. U pola 12 idem po njega.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.8.2015 9:59:55
|
|
|
|
ivannna
|
mi krecemo sutra prvi put u vrtic! bas sam uzbudjena i nekako ponosna sto ide,jedva cekam da vidim kako ce se uklopiti i sto ce imati svoje drugare pricamo joj da ce ici u vrtic,da tamo nema mame i tate,da ce ih cuvati teta,da ce se igrati,crtati,pevati pesmice i za sada joj to zvuci zanimljivo ali videcemo sutra kako ce proci sta oblacite deci u vrtic? nesto komotno,helankice,trenerke...?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.8.2015 10:13:14
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Di, ja Mašu vodom sutra u 9,ali vaspitačica reče da sutra budem i ja tamo do pola 12,pa kući, a onda ćemo se dogovoriti za dalje, meni problem šta ću s Kostom, nemam ga gde, moraće i on, a baš bih htela da se posvetim njoj to vreme. Ivannna, ja ću joj obući suknjicu i hulahopkice za prvi dan, da to bude malo svečanije i da joj formiram neki stav u fazonu kako je to lepo, važan događaj u njenom životu, a i ostaje kratko sutra, a za dalje sam spremila helankice, trenerkice, majčice, za kasnije plišane trenerkice i duksiće.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 31.8.2015 10:15:42 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.8.2015 10:23:59
|
|
|
|
NadaR
|
Srecno malim drugarima !
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.8.2015 13:57:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Znala sam da ce sa njim to ici teze Jadnice skoro sve vreme je preplakao i nista nije jeo. Za dorucak nista i posle je bila supica, teta ga hranila a on samo pljune. Kada sam ga videla glas mu se izobliocio od plakanja Nadam se da ce sutra biti bolje.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 31.8.2015 14:35:23
|
|
|
|
Klarita
|
Dijo, bas mi zao ali suza mora bti pre ili kasnije...tako rece jutros nasa "teta" Nikolaja sam ostavilana kratko, mozda pola sata i plakao je kad sam ga ostavljala i kad sam ga uzimala, izmedju nije plakao je kad sam ga uzimala jer je morao da se odvoji od lopte inace sutra ostaje do uzine, tj do 10h pa cemo videti...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?