Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 20:23:35
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam sada usal u kucu, kod nas bas zahladnelo prija... U i ja jele borovnice, sada se mislim da teram sveki da mi pece plaacinke, i jedu mi se i ne
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 20:39:12
|
|
|
|
adulence
|
jao UM ti si krvava sa tim palacinkama,joj ja se najedem od cele tvoje price o palacinkama,valjda zato sto mesecima ne moram da ih jedem...ahahahaha...ja sam inace i dalje tu,okupala se i otvorila sve prozore,pljusti kod nas,jeeeeee... UM jel si ti porucivala nekada next stvarcice,deluju prilicno lepo i kvalitetno i nisu ni jeftine,ali nisam se nikada susrela uzivo sa njima,pa me zanima...
< Poruku je uredio adulence -- 17.8.2015 20:41:46 >
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 20:43:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesam Ado, Uni svake godine uzimam njihovu jaknu, i cizmice, uzimala sam i patike, nisu jeftine ali odlican kvalitet, njihove helankice, majcice i bluzice smo dugo nosili... ahahah nasmeja me za pricu o palacinkama
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 20:57:46
|
|
|
|
adulence
|
E pa to nije mi zao para samo da znam da je dobro,merkam vec dugo..modoh da se bacim u razgledanje...heheheh...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 21:04:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Odlicni su, ali je kalup manji, moja U je za proslu zimu nosila 5-6 jaknu, ove godine moramo preci na 6-7...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 21:12:01
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Lisa i bolje da te ne cackaju. Svako diranje dole nije bezazleno. Mene ce sad u četvrtak i nije mi svejedno. A i na uz moze da se izmeri duzina grlica tj da li je skracen. Rucno to ne moze Joj hvaka ti Maraj ja već pomislila da nisam nešto propustila, mada mi nisu ni merili grlić, Juče sam čak pametnica potrčala za autobusom, guska. Lidija, nisam saznala pol i vrlo sam srećna zbog toga, ja sam verovatno koliko vidim, jedina žena koja voli da ne zna pol bebe do porođaja, ja čak razmišljala da ih zamolim da mi ne kažu, a nekmoli da pitam šta je. Jedino bih pristala ako dragi želi da zna pol bebe, onda ok. Ja ga pitala -Jel želiš da znaš on mi odgovorio -Nisam još odlučio Sreća da roditelji ne biraju sami pol bebe, naše se nikad ne bi rodilo jer bi mi do kraja života dumali šta je bolje i ne bismo se odlučili
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 21:13:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Lisa ne brini zbog ginekoloskog , mene je dr prvi put u ovoj trudnoci pregledala pre 3 nedelje, u 25 nedelji///
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 21:23:24
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
UM super, hvala na inf. Daleko od toga ga to volim, ne ih imala ništa protiv da se porodim bez da me čačkaju, nego reko, da ne bude da je trebalo
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 21:30:46
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro veče trudničice! Mi stigli iz skitnje, iz vrtića u parkić, sipuckala kiša ali mi bili hrabri pa je stala, onda kod drugarke do pre pola sata i pristigli pre pljuska! Baš prija ovo vreme, čak i Budi, pliva li pliva Suzi, super za protoke, grlić, uz, navijamo da te puste Lisa, mene još nisu pregledali ručno a 23. sam nedelja! Nešto i ne volim da me čačkaju, ko da sam iz kamenog doba ali takav mi je osećaj a u trudnoći ga slušam Idem da se tušnem i horizontala uz tevicu! Lepe snove vam želim
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 21:48:58
|
|
|
|
bebilule
|
Ej evo mene nakon više od 15 dana. Bila sam na off-u. Vratili se sa mora, uživala, iskupala se.....odmorila,ma divota. Završen i godišnji, radim danas i sutra i otvorila sam bolovanje. Nadam se da je sve u redu kod mojih drugarica,vidim da ste na broju, da ima i po koja nova, a da su neke već sa svojim bebaćima. Jabudicu, prošla sam ti par puta kroz mjesto i imala si mahanje . Ljub za sve i za nove bebice, znam za Luciju i je li sve u redu sa Frocklom? Mislim da se više niko nije porodio, ne znam jesam li u pravu.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 21:50:50
|
|
|
|
Maraj
|
Mene dr prvi put rucno pregledala na dablu u 13.nedelji inace nije planirala nego se ja zalila na bol u leđima pa ona posumnjala da se otvaram pa me zato rucno pregledala. Sva sreca sve je bilo ok. Taj bol je bio refleksan od desavanja u materici. Inace tako rucno mozes i infekciju da dobijes ili da ti izazove kontrakcije. Naravno to se retko.desava al bolje da ne cackaju ako ne moraju. Lisa a lad krene kupovina za bebu, sta ces kupovati ako ne znas pol? Kakvu ces posteljinu kupiti, hoces pantalone ili haljinice.. Mislum postujem sto ne zelis da znas, svaka cas_t al naglasi ti svaki put dr pre pregleda jer ce ti reci kad vide bez da te pitaju da li zelis da znas Mene je par dr do sad gledalo svaki mi je rekao da je decak a nije ni pitao da li zelim da znam pol
< Poruku je uredio Maraj -- 17.8.2015 21:54:45 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 21:52:20
|
|
|
|
Maraj
|
Da da bebilule frcokla se porodila pa jabudic. Svi su super i one i bebice a i mi
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 21:52:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebilule juce sam pitala za tebe, super sto si se naodmarala
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 22:12:52
|
|
|
|
sonyasha
|
Maraj, i meni svi uvek kažu pre nego što ih pitam pol, i prošli put isto, ali mi smo npr. sve rezervisali neutralnih boja, zelena kolica, žute benkice, narandžaste, bele, šarene! Ništa nismo kupovali ranije za V, tako da nismo znali pol uradili bi isto samo bi bio problem sa imenom, nismo smislili žensko ime Ženske, gde nam je Lota, nema je sto godina?
< Poruku je uredio sonyasha -- 17.8.2015 22:15:55 >
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 22:20:07
|
|
|
|
adulence
|
Um dobro da si mi rekla za velicine jer je Ivka velika ii tacno bih se zeznhla da uzmem njen broj...bebilule super sto si se naodmarala...jao mene su bas pocele uvece da dtmuckajubkontrakcije...hmmm...jooj stobje lepo u stanu konacno...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 22:30:07
|
|
|
|
Anoniman
|
ja pojela cokoladni puding i odoh u krevet, pozdrav drrugari do ujutru
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 22:44:56
|
|
|
|
jess021
|
Jabude Ja bila kod drugarice, sad se okupala, nesto sam kilava. Pricate o hrani, a ja na dijeti. UM, prebicu te, ti najvise Ja nisam imala nijedan ginekoloski pregled u trudnoci i nije mi uopste zao
< Poruku je uredio jess021 -- 17.8.2015 22:45:56 >
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 22:47:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess kako nisi, pa valjda su te gledali jesi li otvorena, zatvorena
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 22:52:07
|
|
|
|
adulence
|
Odgledali filmcic i sada ubkrevetic dok pada kisa da se uspavam to bas volim ...jess draga i ja sam gladna...ahahahah...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 23:09:36
|
|
|
|
superm
|
Juce smo se konacno vratili kuci. Danas sam bila na kontroli, beba je super, veca za 10 tak dana, definitivno devojcica! Ovoga puta je rasirila,nozice, sve se lepo videlo. Ja sam zavrsila sa spremanjem garderobe mada dr kaze da treba da guram jos mesec dana.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 17.8.2015 23:16:10
|
|
|
|
Jole84
|
Cao drage moje okruglice, samo da vam mahnem, za dva sata krecemo na more, sve sam uspela da popakujem i vise ne ujedam Imacu i tamo net pa cu da vas pratim koliko stignem Suzi nadam se da te pustaju kuci, cim si zatvorena nema razloga da te drze... Maraj i ja mucim muku sa nosem a ne znam da li hrcem,jer mm spava u drugoj sobi a Mila se do sad nije zalila Slobodno smes fizioloski rastvor, ko sto rece Mamaj ampule su super mada ja koristim onaj sto je pomenula Valeri quixx jer je malo jaci od marisola.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 18.8.2015 6:01:37
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro! Uf, ja prva! Opet! Hvala Bogu fino sam spavala, ali V kaslje, ne znam sta cu vise, opet ce da radi Prospan. Bas je hladno, bukvalno je za dzemper.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 18.8.2015 6:45:47
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro popkice, ostale trudničice! Ko je za kaficu? Čini mi se da će ovog jutra da nam bude potrebna! Kako ja volim jesen! mnogo sam srećna zbog zahlađenja, nikad više nego ove godine
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 18.8.2015 6:50:21
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro i od mene. ja lepo spavala do 4 i od 4 nikako. Vrtela se po krevetu i naravno zaspim pre 6 kad mm zvoni sat..... al ustala sam. Kod mene u stanu i dalje sparno Volela bi da zaladi malo mada sam obukla trenerku i majicu da se ne prehladim sada
< Poruku je uredio Maraj -- 18.8.2015 6:52:29 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 18.8.2015 6:53:32
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja izgleda nisam trudna. Moj test je danas negativan, mada opet se jedva nazire druga crta, ali kontam da je došlo do trudnoće, već bi bila bar malo tamnija. Izvinjavam se što sam napravila pometnju, od sada sam čekalica dok UZ ne potvrdi da jesam trudna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zna li beba u stomaku šta mama jede?Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?