|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile - 7. deo
9.8.2015 22:54:30   
milicicak

IZVORNA PORUKA: mama krava

Idi begaj, Milicicak...ja mislim da poslednjih mesec dana nisam toliko kuvala!

Vidis kako sam vredna user posted image idem da stavim kokos da se potopi za mleko da im skuvam kasu sutra :)

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1476
11.8.2015 9:12:52   
ishler
Um meni ni odgovarala cokolada jermi je dete alergicno nå jaja,ali ne znam koliko je dovoljno da li ti filovi moraju biti gusti i koliko,ne smem experimentisati,jer onda sve upropastim.Koliko Sam shvatila stavis odvojeno filove u zamrzivac na sva sata pa ih spajas.?
(moral da proverim sve sva puta,sta cu kada Sam plavusauser posted image )

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1477
11.8.2015 9:14:15   
Anoniman
ishler da da na 2 sata u frizder pa spajam na tacnu user posted image stavi po zelji 200g ce biti dovoljno..

< Poruku je uredio Unina mama -- 11.8.2015 9:15:08 >

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1478
11.8.2015 14:49:25   
Ana RR
Mare i ja smo sami pa smo samo kuvali makarone. On voli samo sa sirom (imam grčku ovčiju fetu) a sebi sam još spremila brzinski sos od paradajza i bosiljka.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1479
12.8.2015 13:33:05   
Ana RR
Danas krem čorba od povrća, Hit ‘n’ run traybaked chicken by Jamie, čokoladni kolač.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1480
12.8.2015 13:39:01   
jess021
Danas lignje i pomfrit.

Moj najveci problem kod kuvanja je sto nikad ne umem da odmerim koliko krompira treba za pire krompir ili ako je testo koliko testa?!
Znam samo da svaki put bacam to isto. Kako vi merite?
Bas sam u problemuuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1481
12.8.2015 14:24:01   
Ana RR
Jess, ja sam ranije stalno bacala pire krompir jer uvek puno skuvam. Sad i ako se zeznem (a sad se retko dešava) pa ispadne previše krompira iskoristim ga za sutradan tako što mu dodam začine, pavlaku, krem sir i slično, pospem rendanom mocarelom (ili nekim drugim sirom) i zapečem u rerni.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1482
12.8.2015 14:32:45   
Didy
Slatki kupus sa rebarcima i kobasicom za dva dana, nisam odavno.
Meni kad ostane pire, sutradan napravim knedle sa sljivama ili njoke.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1483
12.8.2015 14:37:46   
jess021
Pa i ja se svaki put nosim mislju da napravim nesto od njega, ali stalno mi u glavi da krompir nije dobro podgrejavatiuser posted image

Didy, posto mm obozava pire krompir, onda bi jedan dan jeli pire, a drugi knedleuser posted image I tako u krug.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1484
12.8.2015 14:41:22   
Didy
Onda knedle generalno nisu zdrave jer se prave tako sto se skuva pire, skroz ohladi i onda umesi u testo. Moja deca isto obozavaju i pire i knedle, pa bi se i oni slozili s tvojim muzem. user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1485
12.8.2015 14:51:48   
Ana RR
Joj i mi obožavamo knedle user posted image Mare na žalost neće ni da proba. Ja volim u prezle da dodam cimet, uh kad zamiriše user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1486
12.8.2015 14:54:41   
jess021
Kad smo kod knedli i ja ih obozavam, ali nisam ih jela sto godina. Obavezno dodajem cimet, mmmmm.
Didy, mogla si zvati jednom kad budes pravilauser posted image
Bila sam ti pre neko vece u Backoj Palanci ( ako nisam pomesala odakle si), na Tikvariuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1487
12.8.2015 16:31:52   
Didy
Oooo, Jess, sledeci put se javi pa da popijemo kafu, a napravicu ti i knedle. user posted image
Ja ih pravim samo leti dok ima svezih sljiva, ne volim sa zamrznutim, niti sa nekim drugim punjenjem.
Cimet u prezle obavezno, nekad dodam i malo mlevene plazme.user posted image A imam i jos jednu foru, sljivu rascepim samo toliko da kosticu izvucem i onda u rupu gde je bila kostica naspem mesavinu vanilin secera i cimeta. Ljudi moji, kad se to razlije iz vruce knedle i sljive. Savrsenstvo ukusa! user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1488
12.8.2015 17:20:03   
Ana RR
A meni su najlepše sa šljivama iz kompota, sa svežim mi se ne sviđaju toliko.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1489
12.8.2015 17:54:33   
Mala Elena
Pitu sa blitvom i sirom i kolac sa visnjom i cimetom !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1490
12.8.2015 18:20:49   
Didy

IZVORNA PORUKA: Ana RR

A meni su najlepše sa šljivama iz kompota, sa svežim mi se ne sviđaju toliko.

Veovatno zato sto au uz kompota sladje. A i treba pogoditi "prave" sljive za knedle. Sto vece i zrele toliko da se ne raspadnu, treba tacno naci koliko zrele, sa tvrdim sljivama nista ne valjaju knedle. Ja ih kupim i ostavim na stolu dan-dva da omekane taman koliko treba i onda tek pravim. Napravih nauku od knedli sa sljivama. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1491
12.8.2015 22:47:18   
jess021

IZVORNA PORUKA: Didy

Oooo, Jess, sledeci put se javi pa da popijemo kafu, a napravicu ti i knedle. user posted image
Ja ih pravim samo leti dok ima svezih sljiva, ne volim sa zamrznutim, niti sa nekim drugim punjenjem.
Cimet u prezle obavezno, nekad dodam i malo mlevene plazme.user posted image A imam i jos jednu foru, sljivu rascepim samo toliko da kosticu izvucem i onda u rupu gde je bila kostica naspem mesavinu vanilin secera i cimeta. Ljudi moji, kad se to razlije iz vruce knedle i sljive. Savrsenstvo ukusa! user posted image

Joj, vec ih zamisljam, a dr me stavila na dijetu. Ne smem nista slatkouser posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1492
14.8.2015 13:18:15   
majared
Fantazija hleb.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1493
15.8.2015 15:49:02   
Ana RR
Corba od povrca, ustipci od tikvica i pasulj iz tiganja.

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 1494
15.8.2015 15:55:32   
Didy
Ana, šta je pasulj iz tiganja?
Ja sam napravila malo ređi ćušpajz od tikvica i šargarepe s belim lukom, pa došlo kao čorbica, ispekla ćufte od junećeg mesa na teflonu, skuvala pire krompir i napravila sos od onog safta što su ćufte pustile dok su se pekle. Uz to svež paradajz i crvena paprika. Ostalo je pirea, razmišljam da napravim knedele za večeru. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1495
15.8.2015 16:19:59   
mama krava
Sladak kupus sa teletinom

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1496
15.8.2015 16:23:20   
Mala Elena
Zapeceni krompirici sa kajmakom i kolac sa borovnicom

Direktna veza do poruke: 1497
15.8.2015 17:19:04   
Ana RR
Didy, moj muž to tako zove pa se naziv udomaćio user posted image u suštini, nešto kao sataraš samo sa pasuljom. Izdinstam luk koji isečem na tanke polumesece, dodam pečenu crvenu papriku (ili svežu, svejedno je), paradajz, prodinstam, začinim, istresem oceđenu konzervu belog pasulja, nalijem malo sa paradajz sokom i ostavim da se malo prokrčka.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1498
16.8.2015 12:55:39   
mama krava
Znaci nista....mislila sam da ce malo da zahladni...
Samo krompir i blitvu, a ribu cemo kupiti. Napravila sam i limunanu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1499
16.8.2015 13:23:23   
Rosita
Pa onda sam i ja nista- krompir i batake user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Salata sa kukuruzom i crvenim pasuljem
Ringerajin kuvar: Trcosava
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here