|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat]
15.8.2015 7:22:04   
adulence
Dobro jutro...grrrr besna sam sto nas je mm sve razbudio spremajuci se za posao ...i tako naravno ona vec vrslja po kuci a meni oci padaju....uzhzhhhhhhhh...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1276
15.8.2015 8:02:59   
MAMAMAJ
Dobro jutro, drage.
Evo moji malci se probudili i idem sada da im mesim uštipke.
Popkice, ja sam treći put user posted image i nikada nisam nosila trudničke pantalone, ne volim vrećaste stvari, bez uvrede onima koje vole. Za moj ukus, to nas čuni 3x većima nego što jesmo, a jednostavnije je kupovati lepe pamučne stvari, koje ćemo nositi i kao mamice u kućnom ambijentu, parkiću...

Direktna veza do poruke: 1277
15.8.2015 8:03:08   
sonyasha
Dobro jutro trudničice!
Mamaj, bilo je divno veče, mi smo sedeli ispred kuće u parkiću dok se Vojin nije premorio, pili pivce, neko bezalhoholno neko pravo user posted image
Popkice, držim fige za UZ, probaj da zaokupiš misli nečim drugim da ti ne bude frka! Ja i sada kada osećam bebca kako gruva iznutra kada treba na UZ nije mi svejedno! Kako mali čovek voli ovo jutarnje voće, oma radi aerobik user posted image
Ado, i mm je ujutru opušten, pa se V probudi i nema mi spavanja, ja baš izludim user posted image čak i ako mi nije do spavanja mnogo mi je bitno ovih petnest minuta tišine i razbuđivanja na terasi dok je ovako lepo i svežikasto!
Inače, ja ne kupujem ništs trudničko, kupujem samo šire modele i komotnije! Našla sam na zelenjaku na tezgi jednu ženu koja ima kao trenerkice ali bez ranfli i na struku i dole kod nogu i mogu da prođu kao pantalone, pa kupim po tri para i samo menjam, udobno je boli glava, tako sam i sa V!

< Poruku je uredio sonyasha -- 15.8.2015 8:06:30 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1278
15.8.2015 8:10:03   
isidora88
Dobro jutro, nikad gore nisam spavala, u trudnoci me komarci urnisu, celu nov sam provela ceskajuci se preko 10 uboda imamuser posted image , najgore sto sam ustajala i trazila komarce nocas, ali izgleda da udju novu iako imam zavesu na prozoru, negde se provukuuser posted image
Ja nosim trudnicku garderobu, ali to su sve moderne stvari, ne nosim vrecasto nego uske farke koje imaju dodatak za stomak, i tome slicno. Ne nosim sigurno one tregeruse 3 broja vece i tome slicno user posted image
Ja jedva cekam da mm dodje, nema ga 20 dana, u sredu stizeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1279
15.8.2015 8:10:26   
adulence
I ja isto da kazem da nikada nisam kupovala nista trudnicko,pogotovo sada posto sam trudna preko lepta nosim sve moje haljinice,a kada sam sa ivom bila u poodmakloj trudnoci,helanke dzemperici,sve sto i inace nosim...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1280
15.8.2015 8:19:06   
MAMAMAJ
Ado, i mm je od tih bučnih. user posted image
A mi mu vikendom malko vratimo i eto, možda uskoro nauči da bude tiši. user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1281
15.8.2015 8:51:57   
adulence
Pa znam to me bas nervira,ako ti ne mozes da spavas ne znaci da i nas dve moramk da ustajemk pre 7...a pri tom imam jos mesec dana na raspolaganju za dremez uz bebu tesko....grrrrr....jao meni je vec vrucina u stanu....ohhhhh...sad cu da se tusnem pa ce bitibmalonlakse ako ne bude tu je moja najbolja drugarica klima..

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1282
15.8.2015 8:56:14   
Anoniman
jutrouser posted image ja se upravo probudila i naspavala....

popkice cekamo izvestaj sa uzuser posted image
ni ja ne nosim nista trudnicko, jedino sto mi se svidjaa su user posted image hm pantaline uske, ali mi se ne isplati kupovati ih samo za oktobar i pola novembra....

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 1283
15.8.2015 9:00:46   
jess021
Dobro jutro!!
Mi cekamo majstore za kablovsku i net, pa odosmo u Suboticu po kolicauser posted image
Ne znam zasto se svako jutro toliko znojim, to traje negde do 12h i onda normalno, sad sam se tusirala.
Um, kakve su bile pizza bombe?
Moram da se pohvalim, smrsala sam 1kguser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1284
15.8.2015 9:04:10   
Anoniman
jess cekamo izvestaj za kolicauser posted image pizza bombe su super, ali sam ja vise ljubitelj klasicne pizzeuser posted image .
user posted image user posted image za kilogram, mi se gojimo, ti mrsavis.....jesi li jos na dijeti?

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1285
15.8.2015 9:05:50   
jess021
Pa dauser posted image Do sledeceg pregleda sigurno, a to je 10.09.
Osusicu seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1286
15.8.2015 9:11:17   
Anoniman
ahaha neces valjdauser posted image , e bas te maltretira ta dr, svi testovi su ti ok, i ona te stavla na dijetuuser posted image ... moj sledeci uz u dz je za 1o dana , a kod moje dr pocetak septembra, kada udjem u 8user posted image kada pre ne znam....tada cu da je pitam dami ukine utrgestan, jer sam skroz zatvoren, milim da je vreme, mada ja ni sada ne pijem svaki dan..,,

< Poruku je uredio Unina mama -- 15.8.2015 9:12:37 >

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1287
15.8.2015 9:20:56   
Valerie
jutrooo, pocelo busenje u komsiluku, ko zna jos koliko ce user posted image
moja bebica sinoc i nocas bas aktivna, samo skakuce

jao ja bas volim trudnicke pantalone i farmerke, one kao normalne sa dubokim pojasima, imam mozda 5 mahom H+M, i neke Mothercare sto sam dobila, meni su superrr. nema sta da me siri kad imam samo stomak, sire se osecam u suknjama i haljinama. i super su mi za posle jer zbog reza od cr lepo drze pantalone a ne stezu. svakako ostane malo stomak na pocetku. treba probati... nisam veliki fan helanki, sta cu user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1288
15.8.2015 9:28:06   
jess021
UM, pa dr u NS kazu da je dozvoljeno max 12kg, a ja sam bila 16kg+ na proslom pregledu.
Ja nista trudnicko nisam kupila, samo veci broj.
Gde je Vocicana? Jel ona trebala juce na uz?

< Poruku je uredio jess021 -- 15.8.2015 9:29:22 >

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1289
15.8.2015 9:40:49   
vocicana
Dobro jutro, tu sam ja, nisam juce sledece nedelje idem. Previse mi je ruzno dan poceo, sva drhtim, citam vase postove pa se malo odmaknem od ove nervoze. Dobro jutro svima.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1290
15.8.2015 10:02:17   
suzi kju
Dobro jutro.
Ja sam budna odavno, mrzelo me da pisem.
Juče sam sama sebe urekla, ustajala sam noćas 7-8 puta, nisam mogla da spavam, bilo mi muka, nikako nisam mogla to da ublazim. Pila mleko, kiselu, coca colu, jela hleb i jedva da me nekad pustilo i zaspala sam pred zoru.
A onda zemljotres, komšijama iznad postavljaju klimu, prepala sam seuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1291
15.8.2015 10:13:10   
Tanjica81
Dobar dan drage user posted image
Mi sinoć došli u Bečej kod sveki za vikend.

Hvala što brinete,H je dobro.T je imala samo u nedelju i ponedeljak,ništa posebno nije jela što dosad nije,a sve jede. Da,sumnjala je na sarlah,ali H ni jednom nije zakasljala...a bris je ok.

Sve u svemu,dobro je...a to je najvažnije. A to što niko ne zna da mi kaže šta se desilo,pa eto,to moram da prihvatim.

Zaboravih juče da vam kažem da je beba 3440g...Kolika će tek biti.user posted image

Izvinte malo sam "izgubljena",ne znam ko je šta pisao.
Za zubiće,mi nismo imala problema tj.ništa strašno.malo su bile kenjkave,ali bez temp.Za L mi nije odgovarao calgel,uzeli smo neki iz Madjarske,ali H je bio dobar i Calgel...
Sve vas user posted image

"Ona?! Ma nee! Ne voli me više!
- Otkud znaš? Jesi li ikada video boju njenih očiju kada tebe nema u prostoriji?"

Djordje Balasevic

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1292
15.8.2015 10:40:48   
jess021
Poludela sam. Majstori su kasnili sat i po i sad necemo stici u Suboticuuser posted image
Sto mrzim kad nesto isplaniram, pa ne ide, uffff...besna sam kao ris.

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 1293
15.8.2015 10:45:18   
suzi kju
Jess jel u Suboticu trebaš stiću u neko tačno određeno vreme, mozda ćeš stići.
A i ako ne stigneš nemoj da se nerviraš, utiče na lepotu user posted image otićićeš neki drugi dan. Ja znam da ti sad ne znaš šta ćeš s parama user posted image ali strpi se potrošićeš ih.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1294
15.8.2015 10:51:35   
MAMAMAJ
Jess, razumem te potpuno, upravo sam se i sama jako iznervirala, naravno umešan je i mm, ali ovaj put s razlogom me iznervirao, hm. Nećemo o tome.
Suzi mojaaaa user posted image
Jao, ja sam se još daaavno uspešno odvikla od coca cole, a u ovoj trudnoći, bogami, više puta sama kupila. user posted image
Tanjice, hvala Bogu dragom da je H bolje, samo tako nastavite. user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1295
15.8.2015 10:57:57   
popkica bebic
Hvala Bogu dobro je! Beba je naprednija za 3 dana, ona je 16 +2, a amenorea 15 +6. Karlicom prednjaci. Kaze dr sve je super. Sta znaci Ci 85%?

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1296
15.8.2015 11:04:32   
Bekolino 25
Jutro...Mi juce bili na pregledu sve ok kaze doca necemo jos radila briseve i tako za 2ned uz i gotovi smo tada cemo znati kako cemo se roditi jaooooj blizu je bas.Juce smo kupili odelce za izlazak danas cu ga oprati hihi

Direktna veza do poruke: 1297
15.8.2015 11:06:28   
Anoniman
Popkice super zauser posted image

Bekolino i za vasuser posted image sta ste resili hoces na cr ili prirodno :) ? Cekamo slicicu odelcetauser posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
  Direktna veza do poruke: 1298
15.8.2015 11:18:47   
Bekolino 25
Ne znam Um to me i dr pitao sta bih ja kazem da odlozimo hihi...videcemo kad odem na uz ako je bebac krupan onda cr ne znam...Probacu da postavim ako ne saljem ti na fb

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1299
15.8.2015 11:19:05   
MAMAMAJ
Popkice, odlično za uz, a to ci ja ne znam šta je, user posted image
Probaj da izguglaš, a i znaće neka od devojaka ovde verovatno.
UM, je li se U sada skroz oporavila?
I jesi napravila tortu? Ja nemam snage danas, možda ću večeras kad malci zaspe.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here