Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 21.7.2015 22:12:39
|
|
|
|
mimahana
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 21.7.2015 22:38:57
|
|
|
|
anajid
|
Cestitam i ovde,neka nam je Lazo ziv i zdrav!Mami zelimo brz oporavak!LAzo je odabrao lep datum,na veliki svetac se rodio!Cestitke i velikoj seki!!!
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 21.7.2015 23:01:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Čestitamo MM, mališa dobro nam došao
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 21.7.2015 23:02:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam neka je ziv i zdrav,a mami zelim brz oporavak
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 21.7.2015 23:07:32
|
|
|
|
Frcokla
|
Čestitke dragoj mami i bebici!!
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 21.7.2015 23:11:55
|
|
|
|
dijana1*
|
Bebo dobro nam dosla Mm nadam se da se nisi namucila. Zelim ti brz i lak oporavak
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 21.7.2015 23:33:23
|
|
|
|
World
|
cestitam, nek je ziv i zdrav
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 21.7.2015 23:42:37
|
|
|
|
adulence
|
u 21h mi je stigla poruka Rodila, 3.650 53cm mm ja dremala ali vidim pljuste cestitke ...neka ti je ziv i zdrav....
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 0:01:44
|
|
|
|
adulence
|
a evo i novih info: Ej u radjaoni sam ti.jos pisala pa sam bila kratkq. Od 10 i.15 jutros do.8 i 15 veceras. Drip.me pokidao, sporo islo, a.imala.prerano nagon.za gurati. Njemu bila pupcana vrpca.oko vrata, al je sve ok garav.je i.ima kosu, isti sofija. Mene.su isekli bas i.sama puno pukla vani i.unutra, oko 15 konaca :-( al nek je završilo. Ljubim sve rr, jabudicu.mozes sad draga :-*
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 0:02:08
|
|
|
|
Tanjica81
|
Čestitam!!! Već sam se zabrinula...
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 0:28:13
|
|
|
|
superm
|
Cestitam od srca!!
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 2:37:35
|
|
|
|
dijana1*
|
Jao Boze pa bas se namuci Kod nas bas forsiraju taj drip. Prvi put nisu smeli da mi daju jer je bio prevremeni a drugi put sam 5 puta naglasila da mi slucajno ne bi neko dao drip. Vidim svima daju. I kada sam bila otvorena 9 cm, pred sam kraj pojavi se dezurni dr i kaze sestri da mi da. Jao dusa ni je izasla na usta koliko to boli. Mm da se sto pre oporavis i da ideskuci sa svojom bebicom. Nadam se da je Lazar dobro zbog te pupcane?
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 22.7.2015 2:38:47 >
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 7:12:51
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
MM nek je bebac živ i zrdav A ti nam se brzo oparavi, žao mi je što si se namučila i što su te namučili, ali sad zato imaš svoje drugo zlato.
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 7:18:54
|
|
|
|
mali_mis
|
Cestitam Dobro dosao Lazare, a mami zelim brz oporavak.
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 7:27:58
|
|
|
|
eca89
|
Dobrodošao dječače, da si živ i zdrav, a mami brz oporavak, pa baš se namučila !
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 7:38:31
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Rasplakala me poruka Mm cestitam zeno i dobrodosao Lazare jos malo pa ce i moj Laza.I ja sam rodjena sa p.v oko vrata sve ok nista ne brigaj.
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 9:02:33
|
|
|
|
cockic
|
Čestitam ,biće sve ok
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 10:58:45
|
|
|
|
megi85
|
MM čestitam od srca da nam je drugar živ i zdrav puno godina A ovo što si napisala u poruci izgleda kao da si od riječi do riječi opisala moj prvi porod a još smo iz istog grada i porađamo se u istoj bolnici čak sam u ponedjeljak gledala po hodnicima hoću li te negdje sresti da ti se javim.Moj L je isto imao pupčanu vrpcu oko vrata,porod i otvaranje išlo sporo a drip me pokidao.Ali sve to brzo prođe i sve se brzo zaboravi najbitnije da ti sad držiš svog garavog anđela i da ste oboje dobro
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 11:15:47
|
|
|
|
amdn
|
MM CESTITAMO i ZELIMO SVE NAJLEPSE I NAJBOLJE, LJUBIMO VAS OBOJE
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 12:10:01
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja malo kasnim, ali su čestitke, svakako, od srca... Da ste živi i zdravi!!
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 13:06:45
|
|
|
|
Valerie
|
mm zao mi je sto si toliko namucila brz oporavak i srecan odlazak kucici
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 13:49:34
|
|
|
|
jabudic
|
Jao draga, bas si se namucila Tako su prosle prosli put kad sam se poradjala dvije moje cimerke. Jednoj pujao grlic, a drugoj su konci bili vidljivi i bez da rasiri noge. Sve 3 smo bile presle termin 9 dana, s tim sto su one dosle da im izazovu porodjaj, a ja cekala da krene prorodno. Ocigledno Lazar nije jos spreman da krene. Ali neka se sve zavrsilo, da se brzo oporavis i da uzivate zajedno sa sekom
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 15:23:58
|
|
|
|
isidora88
|
cestitam
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 16:32:40
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Zeneee sta jedete po ovoj vrucini ja sam pocela jako malo da jedem pa se plasim za bebana jeste da je krupan al ja ne znam sta jesti meso na ovoj vrucini mi ni na pameti nije
|
|
|
|
RE: porodila se mlada mama drugi put! 22.7.2015 16:34:08
|
|
|
|
jabudic
|
Bekolino, promasila si temu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?