Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 11.7.2015 16:28:45
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Jel hoces neki biskvit,pitu ili onaj sto se jabuke kuvaju u pudingu? Ma običan kolač koji mogu posle seći
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 11.7.2015 18:16:52
|
|
|
|
veselicaa
|
Samo sendvice za dorucak,bila na rodjendanu kod zaove.Danas odmaram od kuvanja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 11.7.2015 18:44:41
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam sad našla koji kolač ću sutra praviti,a sada se spremam da kuvam džem od šljiva.Imam dosta šljiva u zamrzivaču ,a treba da smestimo svinjče,pa sad moram te šljive ili napraviti džem ili baciti,a žao mi da bacam,zato ću sad malo da se kuvam pored šporeta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.7.2015 17:36:41
|
|
|
|
vikiveki
|
Danas je bio klasičan sremački ručak :domaća supa,kuvano meso iz supe sa sosom od paradaiza i krompir pire. Za dezert imamo kolač od jabuka pošto je danas Petrovdan, a ovde se na taj praznik prave kolači od jabuka
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.7.2015 10:19:35
|
|
|
|
branki*
|
pileci paprikas se kuva upravo,salata.przila bozi bezglutenske ustipke..mozda napravim neki puding kasnije.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.7.2015 10:46:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja imam domaću supu od juče i paradaiz sos,danas ću praviti još samo pohovane štapiće od belog pilećeg mesa i to je to. Za dezert imam kolača od jabuka
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.7.2015 21:54:24
|
|
|
|
amdn
|
mi imamo isto domacu supu od juce i rostilj koji je ostao posle rodjisa, nemam nameru da kuvam ceo dan ima i za veceru da mazemo dzem na leba
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.7.2015 21:56:59
|
|
|
|
nikiteki
|
danas je bila pileca corbica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.7.2015 22:05:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas jedino sto sam spremala su bile galete za veceru. Za rucak smo przili jaja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.7.2015 14:17:03
|
|
|
|
Mariya
|
Ja danas spremila zapečeni krompir sa brokolijem i paradajz salatu. Još se mislim koji kolač da pravim, ja htela sa jabukama a mm traži sa breskvama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.7.2015 14:38:03
|
|
|
|
Frcokla
|
Umesila pogaču... Podgrejem pasulj od preključe, napravim salatu krastavac/ paradajz... Od mene dosta!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.7.2015 14:57:13
|
|
|
|
amdn
|
ja danas za sebe przim povrce i jaja, to mi je najlakse a i ukusno, za veceru cu pronjuskati po frizideru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.7.2015 15:00:20
|
|
|
|
mama micki
|
Grašak, pire i belo meso! Juče i prekjuče sam imala slatki kupus i knedle sa šljivama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.7.2015 15:27:13
|
|
|
|
mimahana
|
Pileci paprikas sa domacim rezancima,salata od krastavaca i paradajza a za desert lubenica.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.7.2015 10:15:34
|
|
|
|
Frcokla
|
Još uvek nikakva ideja za današnji ručak. Pa reko da svratim ovde da vidim ko sta "nudi" . .
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.7.2015 20:15:10
|
|
|
|
Didy
|
Danas sam bila vredna u kuhinji, pa da sve to zabelezim: za dorucak - projice s feta sirom, za rucak - junece snicle sa sargarepom u paradajz sosu, pire krompir i mesana salata (paradajz, krastavac, paprika), za uzinu sam skuvala secerac, bilo je i lubenice, za veceru sam napravila knedle sa sljivama. Mislim da ovoliko jela u jednom danu nisam spremila jos od proslog letnjeg rasputa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.7.2015 14:30:07
|
|
|
|
madre
|
danas boranija s belim mesom... nismo neki ljubitelji boranije na kasiku (vise volimo onu zapecenu u rerni), ali eto malo da promenimo...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.7.2015 14:38:40
|
|
|
|
Frcokla
|
Spanać, i jaja na oko za ručak. Kombinacija boli glava ali tako mm voli. Ja nemam ništa protiv, malo posla ručak za čas. A spanać volim. I neke pogačice sa sirom sam danas pravila.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.7.2015 15:17:17
|
|
|
|
jess021
|
Frcokla, dobro me podseti, nisam bas dugo spremala spanac. Spanac+jaja savrseno. Ja sam danas skuvala supu iz kesice Pljeskavice, krompir i salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.7.2015 15:22:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam najgora imali smo neka dva kupona za gotova jela u Tempu (nismo ni znali, ja sakupila račune da pobacam a mm uzeo da ih pregleda i video) tako da smo posle kontrole na institutu svratili u Tempo i kupili malo pečene ribe, rižoto, pečene paprike... sveki nam donela čorbu. Znači šporet sam uključila samo da bih skuvala kafu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.7.2015 15:26:59
|
|
|
|
Didy
|
Jao, Anci, super. Ja danas uopste nisam ukljucila. Ostalo svega od juce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.7.2015 7:50:20
|
|
|
|
Frcokla
|
Za danas sam smislila sledeće: marinirani fileti lososa u rerni, neko varivo od povrća i pirinča, salata sveža uz to. I umesicu jednu štrudlu čoko-orasi, da se zasladimo popodne!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.7.2015 10:47:12
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja danas pravim belu ragu čorbu,pravim crnu džigericu u saftu sa belim lukom,krompir pire.A spremam i tortu za sutra
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.7.2015 12:09:01
|
|
|
|
mimahana
|
Kod nas je danas na meniju domaca supica sa knedlama,meso iz supe sa povrcem i paradajz sos,pohovano pilence,rizoto sa graskom i rizom,paradajz i krastavac salata i zerbo kocke za desert. od mene toliko danas
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?