Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 10:45:23
|
|
|
|
Frcokla
|
Stigla ja, sve je u redu, normalno. Dobila i uput za bolnicu da imam pri sebi, i neki uput za analize pred porođaj. Hvala hvala za savet, ponela ja čokoladicu!!! Lepo sam doručkovala i kafu popila i malo je mrdao pa se umirio. I kaže sestra e jbg šta sad, reko' da pojedem nešto slatko. Ona kaže odlično! I tako, znači treba jesti i treba nešto nositi pride za svaki slučaj.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 10:50:02
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa rekoh ja, umire se bebice kad ne treba hihi, vredi kad u čekaonici slušaš sta druge zene pričaju AlnpogoAl pogotovo kazu da ih slatkiš probudi i razmrda...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 11:11:51
|
|
|
|
jabudic
|
Procitah temu Beba bez prstiju, pa se ziva istraumirah Ja sam citavu trudnocu provela za kompom i sa mm po bolnicama
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 11:23:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Procitah temu Beba bez prstiju, pa se ziva istraumirah Ja sam citavu trudnocu provela za kompom i sa mm po bolnicama Jabudicu nista mi ne pricaj juce su pokrenuli i temu beba bez ruku pa boze moj je li nagrada tolikoooo 'bitna' ,ne shavatju da tako ti temama traumiraju nas
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 11:26:48
|
|
|
|
jabudic
|
Kakva nagrada?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 11:29:03
|
|
|
|
jess021
|
Um, nemoj bre citati. I po novinama ima svaki dan kojekakavih vesti, ja stavrno izbegavam da citam, necu da se traumiram bez potrebe. I ja ne znam kakva nagrada.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 11:29:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Kakva nagrada? pa treba da se sto vise postova napise u temi dete, pa pokrecu razne.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 11:35:29
|
|
|
|
jabudic
|
Mene je to toliko potreslo da bih se najradije isplakala. Jos pomenuse zracenje od kompa hormoni...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 11:41:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Mene je to toliko potreslo da bih se najradije isplakala. Jos pomenuse zracenje od kompa hormoni... Jojj Jabudicu,ne sekiraj se ja prvo nisam zalazila u temu, pa sam usla, i meni je potreslo. i ja visim na lap topu, visila sam i sa Unom, i hvala dragom Bogu bilo je sve ok, ne daj Boze , sve se vidi na uz....
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 11:41:25
|
|
|
|
eca89
|
Ja sam juče ušla i odma izašla iz teme, a joj muko moja, pa zar zbog nagrade? Jabude, nemoj se sikirati i ti UM i sve trudnice, sve će bebice biti zdrave. Jabude kako izdržavaš ove vrućinetine?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 11:47:43
|
|
|
|
Frcokla
|
Kako su neki ljudi odvratni nemate pojma. Ja ovde npr imam jednu komšinicu koja stalno priča o tome kako je bila staratelj i zamenska mama nekim gluvo nemim devojčicama. Znači udavila bih je a žena non stop potencira te priče. Trudim se da je izbegavam koliko mogu. To strašno opterećuje, zar nisu svesni.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 11:58:07
|
|
|
|
jabudic
|
Eco, draga, jedva izdrzavam. Jos je danas dan bez mrve vazduha. Sve me boli, gegam se kao patka dok hodam, noge i prepone me ubijaju, uvece kad legnem sve me boli, i eto, ne moze se vise.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 11:59:37
|
|
|
|
Frcokla
|
Izdrži Jabudic! Uz tebe smo.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 11:59:54
|
|
|
|
Anoniman
|
ma svasta covek vidi i cuje drage najbolje je samo kulirati, ali nadjes se u nekim situacijama da ne mozes, mene je prosle nedelje smarala moja sveki, omacila nam se maca u dvoristu, iiii nemoj da ides da gledas mace, nije progledalo, ne valja, i meni ga Una donese i morala sam da ga gledam, pa me zvala jedna baba, pa druga pa me kritikuju, Boze pomozi! Jutros Una naslonila glavu na moj stomak, i ja je slikala, u tom trenutku je Nora sutnula, pa se pva nasla uvredjena, ona mene sutira a ja nju volim
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 12:05:41
|
|
|
|
jabudic
|
Ja srecom nemam baba da me zovu za gluposti, cuj zbog macica! Pojela bih za dorucak sve komentatore kako sam raspolozena A mene je J jednom udario u stomak, jer je beba njega prva
< Poruku je uredio jabudic -- 17.7.2015 12:06:37 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 12:07:43
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: jabudic Procitah temu Beba bez prstiju, pa se ziva istraumirah Ja sam citavu trudnocu provela za kompom i sa mm po bolnicama Jabudicu nista mi ne pricaj juce su pokrenuli i temu beba bez ruku pa boze moj je li nagrada tolikoooo 'bitna' ,ne shavatju da tako ti temama traumiraju nas Bez da se uvrediš, doduše ne znam ko je pisao u temi, ali ne možemo očekivati da neko ne piše u temama jer će da se neko istraumira. Ovo nije forum samo o trudnoći - slično je bilo i oko VTO tema. Zamisli sad da ni jedna od trudnica ne piše jer ima žena koje ne mogu da zatrudne. Dakle forum je za sve. One koje ne mogu da imaju decu, one koje su trudne, mame, pa i tate.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 12:08:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja srecom nemam baba da me zovu za gluposti, cuj zbog macica! Pojela bih za dorucak sve komentatore kako sam raspolozena A mene je J jednom udario u stomak, jer je beba njega prva ahhahah svasta ces da cujes, ja ga redovno obilazim, samo jedno ima i mnogo je slatko, a U ispod jedne ruke uzme mamu macku, a u drugo mace, i nosa ih po dvoristuu, samo cekam kada ce maca da odreaguje, sto ih Una toliko maltretira Trco nisam se nasla uvredjena, ali jedna tema je zapoceta samo zbog nagradne igre, a ne ova, niko nije pisao pre toga u njoj sa problemom, kao sto je u temi beba bez prstiju....
< Poruku je uredio Unina mama -- 17.7.2015 12:09:54 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 12:20:05
|
|
|
|
superm
|
Dobar dan i od mene. Jabudic, kod tebe piše da imaš još 7 dana do porođaja. Blago tebi, mene ove vrućine ubiše, kičma me boli, baš sam gnjavator...znam... U ponedeljak imam kontrolu, jedva čekam ponovni susret sa svojom devojčicom
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 12:35:33
|
|
|
|
jabudic
|
Superm, ovo pri kraju svaki dan kao godina. Citav 9.mjesec samo odbrojavanje. Ja idem sjutra vece na ctg, a ne znam ni da li da idem, ili da jednostavno cekam da krene. Sta mi imaju mjeriti svako malo
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 12:38:05
|
|
|
|
Didy
|
Jabudicu, vidim ja de cemo mi i ovu bebu jedva odvojiti od tebe.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 13:05:01
|
|
|
|
jabudic
|
Ne gubimo nadu, dugo je sedam dana.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 13:36:07
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Evo mene, Jabudiću i još malo. Evo ja se napokon i jedva nekako okuražila da stavim tiker. Suzi svaka tebi čast kako podnosiš ove vrućine sa dve bebe.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 13:58:05
|
|
|
|
madre
|
evo i ja sam se okurazila da se prijavim u ovu temu neki su sumnjali i bili su u pravu! danas smo po ciklusu 12+4 danas pokupila rezultate dabl testa, sve je u redu...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 14:01:17
|
|
|
|
Jole84
|
Ohoo madre cestitam draga od srca! Ja u ponedeljak na kontrolu da cujemo srculence, posle toga cu aktivnije da vam se pridruzim..
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 17.7.2015 14:17:41
|
|
|
|
Valerie
|
madre! superrrr opet me boli uvo, mokra kosa, klima, jos iritirano od ranije, da poludis. a ne mogu da susim fenom, niti bez klime... valjda ce proci samo. nikad nisam imala probleme, bas me sad strefilo... pravili pretumbacije sitnijeg namestaja po kuci, tj. mm naravno, ja sam samo zanovetala i bas sam srecna, usla mi kolevka u spavacu sobu jupiiii. nije jos lepo namesteno i fiksirano, ali da mogu u nju da dodajem stvari i delove opreme, komoda vec krcaaata umalo se ne onesvestih jutros vracajuci se iz pekare. smak sveta od vremena. SAMO jos deset_ak dana pakla po prognozi grrrr u te crne teme ne ulazim. a i nekako nisam trenutno previse oset_ljiva, vise mi se zgadi. svasta se ljudima vrzma po glavi, ne mora i meni
< Poruku je uredio Valerie -- 17.7.2015 14:19:10 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?