Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 12.7.2015 19:56:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Trebalo bi u sredu da izađem. Al uhvatio me neki osećaj da će da me zadrže do kraja, ne znam zašto...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 12.7.2015 20:33:33
|
|
|
|
suzi kju
|
Nešto nas nema danas, lep dan pa sve otišle u šetnju... Ja se definitivno spremila za sutra, još ujutru da se istuširam pre polaska i odooh, nadam se da ću sutra bolje proći nego prošli put, da neću čekati do 13h na krevet.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 12.7.2015 20:38:47
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi, ma nece, nema razloga da te zadrze do kraja
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 12.7.2015 20:41:32
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa i ja se iskreno nadam, al nekako mi se to mota po glavi. Valjda neće... Videćemo, javljam se ja sutra...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 12.7.2015 21:38:18
|
|
|
|
Anoniman
|
evo i mene da mahnem.... pre podne sredjivala unine stvarcice kada je bila beba, imam 10 zekica novih tako da zekice vise ne kupujem pa smo isli kod mm babe na slavu... i sada usli u kucu i odoh u krevet...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 12.7.2015 23:08:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Da vam i ja mahnem Neko je pitao za K. I dalje je na strogoj dijeti samo pirinac, krompir, sargarepa, banana i neke bebece pirinacne kasice koje se prave sa vodom. Vise i ne brojim koliko kaki. Dusa me boli kada ga skinem ili uhvatim za ruku. Sve kosti mu se vide, bas je omrsavio drzacu ga ovako jos dan-dva i ako mu ne bude bolje idem kod nekog drugog dr da uradimo detaljno pregled. U BL stvari nosimo u torbi koja sve vreme bude pored mene a kada se porodim sestra je stavi na kolica-krevet pod noge i vozi nas u sobu. A jedna sto se poradjala samnom je u radjaoni imala torbu sa nekim cirkonima i dzidzulicama. Kao da je posla u diskoteku a ne da se poradja. Bas je ruzno igledalo. Suzi srecno sutra i da se sto pre smestis i da dobijes neke vesele cimerke.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 12.7.2015 23:18:28
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Drage dobro vece..samo da se pozalim..otekle mi noge uffff...nikada do sada ovako..doduse ceo dan nisam odmarala..prvo bili na pijaci jutros pa otisli do super Vera..pa se vratili kuci..spremala rucak..rucali pa se spremili I otisli u goste kod muzevljevog brata ..tamo pakao toplo..deca skakutala oko mene..sa njima dosta sedela I pricala..sad dosli kuci istusirah se a stopala ko balvani.Pritisak ok.I puls.digla noge na sto I stavila hladne obloge na noge od kolena I stopala..osecam da me zateze koza na nogama...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 5:21:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro, ja ustala, pa da se spremam i odoh lagano. Kuckamo se kasnije...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 6:43:38
|
|
|
|
adulence
|
zene moje drage,nosam vas zaboravila,evo javlja vam se jedan vampir sa mora,nesto mi net nije radio...svi uzivamo i Iva i beba i tata i mama...puno vas sve pozdravljam...misam videla da li vam se mlada mama javila,cule smo se jos je 2u1,javice ži...ljubim vas sve...kako mi je jabudic jel se porodila?
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 6:49:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Ado uzivaj i lep provod. Jabudic je još uvek 2u1,neće ona do avgusta Ja čekam na prijem u frontu.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 6:56:25
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage suzi da brzo prodje taj prijem.....
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 7:12:42
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! Suzi, ajde nek te što pre prime i da što pre izađeš!!! Ado, uživaj i za nas u morencetu! Ja odoh po papirologiju do dz-makr nije pakao!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 7:51:23
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobro jutro... Hvala na čestitkama.Dobro je prosao rodjendan...Juče sam skoro ceo dan ili sedela ili ležala.Baš sam se umorila u subotu.A sve češće imam lažne kontrakcije pa bolje da mirujem.Ali zato sam uključila prvu mašinu sa bebinim stvarima.Još samo sa ovim mojim indijankama da napravimo mesta u ormanu i komodi i super. Nisam otišla jos ni do prodavnice da vidim za odelce... Još i torbu da spremim...a i da se odlučim gde ću se poroditi. Ado uzivaj i za nas.Javila se MM. Suzi da brzo prođe čekanje i kaži da te ne zadrže,moraš s nama da se družiš... Maraj šta kuvaš danas?
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 8:05:24
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dobro jutro..lepo spavala nocas..noge mi I dalje otecene..kako toga da se resim? Adoo uzivaj I za mene.. Suzi nadam se da neces dugo cekati I prijem I sto pre kuci da se vratis.. Jabudicuuu kako guras..ti I Mlada mama svaki cas ceskate... Frcokla kako si ti? Bebuleee sta bi sa tvojim secerom..jesi pratila juce?kad ces na ispitivanje? Ja se spremam lagano idem na depilaciju...sutra imamo ul.zvuk ujutro u 8h.u Visegradskoj..
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 8:16:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvalaa devojke, ali od brzog prijema nema ništa... Još ni jedan lekar nije došao, trebalo bi da sam prva al kad počnu da rade, mozda im je neki praznik pa ne počinju pre 9-10-11h
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 8:20:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro i od mene Suzi ma neces da ostanes duze u bolnic, u sredu nam se vracas Lidija super za uz, i ja imam sutra u 11h, cekam mamu da mi javne kada je zakazala, u dz
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 8:38:20
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR A jedna sto se poradjala samnom je u radjaoni imala torbu sa nekim cirkonima i dzidzulicama. Kao da je posla u diskoteku a ne da se poradja. Bas je ruzno igledalo. ihh sto si takva , i ja bih rado neki veseli kofer, pa da ostavim posle detetu za putovanja. dojadili su mi oni jednobojni. nije tema - al kako su skupi oni divni decji. moja ce dobiti nalepnicu na kofer kako stoje stvari jeste radili detencetu krvnu sliku? trazi stvarno drugo misljenje, nesto za rehidrataciju, ima onih rastvora. jel su vam dali i sirup i npr.linex? da prodje danas!
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 9:02:12
|
|
|
|
Valerie
|
ado uzivaj za sve nas mi se svi lepo naspavali. al nam radila klima celu noc u dnevnoj. ne mogu da se svrtim ako je toplo, a zidovi jos pamte one vrele dane a za par dana opet dosta preko 30 stepeni uhh lidija, sve znas, ne smes toliko da hodas i sedis ako zelis da ti se povuku otoci. smanji jos so ako mozes i uvek podigni noge kad sednes kad si kod kuce ili u prijateljskom okruzenju. nemam iskustva sa potapanjem, mozda bi ti prijalo da ih stavis u mlaku vodu ka prohladnoj. jel ti se pritisak stabilizovao? meni opet juce merac posandrcao, opet je brojao dokle sam napumpala - skoro 140. al u sledecem merenju 83/53, koliko i jeste...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 10:08:33
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, nisam se opet napsavala...grr Suz, javljaj sta se desava. Kod nas u NS moze da se nosi kofer, ali babica nam rece neki mali, jer ga sama nosis, pa nije bas zgodno da teglis, eto..u svakom slucaju sto lakse to bolje.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 10:12:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Zamislite, skoro pa sam završila, izvadila krv, presvukla se, jos da nas odvedu na odeljenje i da se smestim. Obzirom da sam prošli put dobila krevet u 12-13h,sad je super... A onda čekam pregled, uz i tako to
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 10:28:20
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Tanjica81 Maraj šta kuvaš danas? Danas na meniju punjene paprike pa izvolte ja sad oprala kosu. Sutra idem na komisiju. jao suzi pa verovatno se kreveti nisu oslobodili pa nemaju gde da vas smeste....
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 10:30:09
|
|
|
|
Maraj
|
Nego suzi zaboravih da te pitam. One peskire za šmizle sto si kupovala.... jer to kupujes one peskire sa kapuljacom?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 10:30:41
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj prepisuje od mene, ja sam juče punila paprike. Pa evo me na odeljenju, čekam da zena prođe pregled pa će valjda kući a ja da legnem na njeno mesto.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 10:32:55
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Maraj prepisuje od mene, ja sam juče punila paprike. nema šta copy-paste
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 13.7.2015 13:37:04
|
|
|
|
jabudic
|
Samo da vam se javnem. Dobro sam, 2 u 1, stanje - faza raspadanja, sve me boli. Jos mi majstori mozak izbusise od zore. U srijedu s slavimo J rodjendan, nadam se da ce majstoro da razmontiraju skele do tada, ostaje samo kamen na terasi, to nam ne smeta, jer slavimo u dvoristu. Kuvam grasak i ja se kuvam.
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?