Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 6:54:42
|
|
|
|
Maraj
|
Pa bem mu miša ja sve mislila to se podrazumeva kad tolike pare ostavljam privatno.... napomenucu joj....sta cu...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 6:56:17
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa i ja verujem da se donekle podrazumeva ali da opet ti budeš sigurna reci joj za svaki slučaj.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 7:24:20
|
|
|
|
Maraj
|
Nego, kakve su vam areole? Ajde ok, prosirile su se u trudnoci al to gde su se prosirile, meni se ljuste kao da sam izgorela na suncu. Pri tom tako me svrbi desna dojka tj areola od jutros da je to strasno. Ne znam sta cu....cesem se preko brusa da je ne povredim
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 7:27:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Proširile se i potamnele... A meni su se malo tako perutale, ja namazem pavlovićevu mast i umiri se.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 7:43:34
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro . Ja sa izvjestajem, bila juce na UZ u klinickom kod dr kod koje sam isla prije ovih pretraga koje sam obavljala privatno (double i 4d). Sve ok na UZ, parametri odgovoraju trudnoci, brzamo dva dana. Bebać ima 850 gr, bio je poprijeko, mahao rukicama i nogicama. E onda me je pitala jesam li radila nalaze. Rekla sam joj za ogtt od prije neki dan i kad je čula da mi je šećer bio 3,3 (donja granica 4,1) nakon 2h rekla mi je da dođem u utorak ujutru i legnem na 2-3 dana u bolnicu da mi rade dnevne profile. Onda mi je zagledala noge otičem li i rekla da sam sa plodovom vodom na gornjoj granici. Sve sam prihvatila dobro, nije teško ni u bolnicu, kaže taman će mi uraditi i briseve, ali onda mi je počela pričati o posljedicama hipoglikemije u trudnoći i nije mi više bilo dobro...ne znam šta joj je to trebalo, mogla je vala i prećutati . Mjeriću ja šećer i kod kuće ova dva dana. Sinoć prije jela mi bio 4,7, poslije 7,1 a jutros na tašte 4,9. Sad sam doručkovala i čekam da izmjerim. Eto....
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 7:45:38
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jutro zenske ima vas vrednih.Mm dosao iz trece pa evo zaspao a ja da vidim kako ste vi.Vidim Serpi se javila super sto je sve ok.Kako se snalazite sa spavanjem mislim na one od 7og .meseca
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:14:11
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dobro jutro drage...ja nocas spavala.. ..kupio mi mm rupurupt I to posisala pre spavanja..gorusica me nije mucila kao prethodnih dana..mogla sam spavati..ustala svega cetiri puta nocas do wc..za razliku od prethodnih dana kada sam vreme provodila u toaletu I sedela u dnevnom boravku zbog gorusice...jeste da me kukovi boluckaju ali sam toliko bila izmorena od prethodnih dana ne spavanja da nisam puno obracala paznju na to.. Serpi uzivajte sa bebicom.. Jabudicu lepo sam ja prognozirala ..ti ces sigurno 17.7.da se porodis..videces. Suzi kako si ti? Maraj isti slucaj sa areolama..prosirile se I potamnele..svrab mi je vec prosao jos krajem petog meseca..grudi bas narasle..brushalter ne podnosim..uglavnom sam bez njega..samo kad idem kod dr oblacim brus.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:18:04
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Bebule sto te toliko naplasi dr?koji dr je u pitanju?I ja vodim trudnocu u Visegradskoj..taj dr ce me poroditi carskim
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:18:53
|
|
|
|
Maraj
|
Jao bebilule....pa dta ces bolje otidji i suzi je radila te dnevne profile u trudnoci. Pravo da ti kazem ne znam nists o smanjenom seceru.... znam da zene kubure sa visokim.... bekolino ja usla u 7.mesec ....spavam fino evo i suzi i lidija i jess su tu na pocetku 7.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:20:21
|
|
|
|
Maraj
|
Ne pohvalihvam se... danas mm u kuhinji jutros na meniju przenice. Bas mirisu cekam da ih sve ispece pa da navalimo
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:27:08
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Maraj vidim na tvom tikeru da ste ti I tvoj suprug dugo zajedno..ja sam mojim isto malko manje ..deset godina proslog meseca proslavili..koje si ti godiste?
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:28:58
|
|
|
|
bebilule
|
Lidija, nije taj klinicki, ja sam u BiH. Radila sam dosta toga privatno a nakon ekspernog sam se vratila u klinicki kod dr koja me je vodila prije toga. Maraj, ma sta cu, nije mi mrko lezati tamo, samo da sve bude ok. Stvarno me istraumirala juce. Evo sad mi secer nakon 1h poslije dorucka 4,1...znaci pao. Vidjecu jos jednom nakon 2h. Koliko vidim na ovom netu imaju neki periodi u trudnoci kada se majke i bebe posebno otimaju o secer i neka zezancija u nekoj nedelji kada treba vise insulina. Tada su ceste varijacije secera...otom potom, samo da bude sve u redu....
< Poruku je uredio bebilule -- 11.7.2015 8:31:21 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:33:13
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Bebilule..samo sebe smiri..bice to ok..ja sam se bila uplasila za pritisak jer je bio visi ali sam sad super..pijem lekice I ok sam a cak nekad I zaboravim da popijem..no veruj u dobro I tako ce biti..idi u bolnicu na istrazivanje par dana da potvrdis da ce sve biti ok.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:44:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Bebilule biće sve u redu, to su ispitivanja od par dana. Ja svakog meseca idem u bolnicu, evo idem u ponedeljak ponovo. A imas pojačano lučenje insulina koje ti obori šećer, pa neka urade profil, ništa te ne košta. Lidija hvala na pitanju, danas sam dobro, juče mi je bio težak dan. Pritisak ok al puls me zeza baš, smirim i njega verapamilom. Idem da budim mm dosta je spavao
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:48:26
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro drustvo... mi se upravo probudile, U jos spava..... Bebil bice sve ok, ne brini....bolje ispitaj sve to...♡
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:50:26
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Maraj vidim na tvom tikeru da ste ti I tvoj suprug dugo zajedno..ja sam mojim isto malko manje ..deset godina proslog meseca proslavili..koje si ti godiste? '82.sam sa mm sam od moje 20.godine. vencali se sa mojih25. Onda prvih mozda 2 godine braka nismo radili na bebi...i kad smo krenuli.... nece pa nece.... sad imam 32 i sa 32 cu se poroditi. (33 punim u novembru)
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:51:36
|
|
|
|
bebilule
|
Suzi, znam da ides svaki mjesec. Ma nije to meni mrsko. Kad mi je to rekla, ok, idem na par dana, kontam taman uradim i briseve, sve na jednom mjestu. Sve za bebaca, nista mi ne pada tesko.... ali ne znam sto mi poce pricati o slucajevima iz prakse sa hipoglikemijom (koja meni nije ni ustanovljena jer stanje moze biti trenutno). Jos sam pod utiscima i prestrasena, samo osluskujem vrti li se beba...ludilo.... Polako dolazim sebi, prosto znam da ce sve biti u redu . Da mi je ova jutrosnja pamet zacepila bih joj usta hahaha. Odoh ja do grada po kafama i novinama
< Poruku je uredio bebilule -- 11.7.2015 8:54:16 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:54:04
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Maraj..I ja sam 82 godiste.mm I ja smo od moje 22god zajedno.isto sa mojih 25 god se vencali.A inace na moj rodjendan mi je termin za porodjaj.7.10. ...a vidim I dosta bebica ce doci tada..jedino sto ce mene poroditi pre termina zbog carskog...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:57:35
|
|
|
|
Frcokla
|
Dobro jutro, jel smo sve na broju? Mogu vam reci da sam i ja lepo spavala noćas. Osim nekoliko odlazaka na wc, ali gorušice nije bilo, yes... Danas idemo u nabavku, pa ću kupiti nadam se i te nalepnice za zid konačno. Imam i ja jednu super vest! Odobrili su mi CR ne znam jos datum, moja dr sad ide na odmor pa kad se vrati odlučićemo.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:58:00
|
|
|
|
suzi kju
|
Bebilule znaš, nekad je bolje predočiti na moguće posledice. Neću da mračim i pričam o tome, ali što kazeš za bebe ništa nije teško, i biće sve u redu. A ima nas dosta kojima je termin oktobra a porodiće nas septembra zbog carskog. Biće puno beba septembra i oktobra Frcokla lep provod u kupovini
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 8:58:35
|
|
|
|
Maraj
|
Eto vidis koliko slicnosti pa meni je termin 8.10.al ne znam kako ce me poradjati zbog moje trombofilije.... bas cu sad da pitam dr kad budem isla kod nje 5.8.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 9:12:36
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobro jutro... Serpi Mi danas pravimo žurku..da napokon proslavimo rodjendancic...Tako da me neće baš biti...pijem kafu pa da završim tortu. Nemoj se brinuti Bebilule ,ispitaće o čemu je reč i sve će biti ok. Sve vas Moraću da svratim da vidim da li se MM javila?
< Poruku je uredio Tanjica81 -- 11.7.2015 9:13:49 >
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 9:20:35
|
|
|
|
bebilule
|
Evo ga 4,8 nakon 2h . Bem ti, doci cu im sva izbodena u bolnicu . Ma odoh ja da smazem bananu, na kafu i u soping
< Poruku je uredio bebilule -- 11.7.2015 9:21:27 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 9:23:26
|
|
|
|
Chipsy
|
cao trudnicice, samo da vam mahnem i pitam da li se neka potrodila? Tanjice, srecan rodjendancic!!
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 11.7.2015 9:35:46
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Chipsy... kako si ti?kako beba?kako ti je cerkica,?kako se beba zove?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?