|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat)
9.7.2015 11:04:31   
LIDIJA STEVAN
Dobro jutro trudnice..napokon malo osvezenja..mnogo mi prija..spremamo se mm I ja da idemo na b.brdo na kafu I pisle do akse da kupim aventove flasice.mala je na snizenju a velika ista cena...tako mi rekla drugarica.uzivajte u ovom danu..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1051
9.7.2015 11:10:03   
Anoniman
Lidija koliko je mala sada? Meni mm kupio prosle nedelje u aksi, 844 mala, 1001 din velika.

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
  Direktna veza do poruke: 1052
9.7.2015 11:16:29   
suzi kju
E Maraj, preko puta piše dnevna bolnica, pa kad uđeš ima šalter rećiće ti gde je njena soba. Ili kad uđeš u dnevnu ideš levo ppsle šaltera i prva vrata u tom hodniku, piše načelnik Dr Ana Mitrovic Jovanović

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1053
9.7.2015 11:17:31   
suzi kju
A vi ćete aventove, ja ću dr Brown...
Samo ne znam da li da uzmem male ili velike.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1054
9.7.2015 11:18:44   
Anoniman
Ja sam aventove korisytila i za U, a posto imam i aventovu pupmpicu pa mi treba flasica za nju, onda sam opet aventove, odlicne su. Ja sam uzela jednu veliku i jednu malu..user posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1055
9.7.2015 11:24:08   
Maraj
Hvala suzi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1056
9.7.2015 11:27:43   
Frcokla
O da Lisa, ako bude sve po planu eto meni bebice za neke tri nedelje! user posted image Jedva čekam.

I ovde vade iz vene krv, kad sam radila glukozu, znači tri puta su me boli, ali u venu. Treći put je već bilo uhhhh.... user posted image I onda se vratih kući i skoro sam kolabirala. Mislim da sad više nemam vađenje krvi nikakvo, hvala Bogu. I s onim sirupom za gvožđe mi se slika puno popravila.

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1057
9.7.2015 11:54:34   
bebilule
Jutro svima. Dijana, Maraj user posted image za UZ. Ja jutros skakala po Sarajevu, sad došla na posao.... Loše sam spavala i imam neki pritisak u stomaku, jedva čekam 3 sata da se ispružim. Sutra idem kod moje dr na kontrolu...uh uvijek ista frka pred UZ user posted image

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1058
9.7.2015 13:17:23   
suzi kju
Utihnuste odjednom user posted image
Ja stavila da skuvam pasulj, mm trazi već danima ali po onim vrućinama nije mi padalo na pamet da kuvam. Danas već moze.
Bebilule svi imamo tremu pred uz.
Maraj jel gotovo?

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1059
9.7.2015 13:48:48   
jess021
Ja sad stigla, bas sam se nasetala, a zaspacu za kompjuterom.
Isidora, superiska, ti si onda pre mene, upoznacemo seuser posted image
Suzi, ja pasulj ne kuvam do oktobrauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1060
9.7.2015 13:51:10   
suzi kju
Jooj pa ja ne znam šta ću više, i to mi bude za dva dana, a on obožava pasulj a danas nije vriće mnogo, pa ajd da skuvam.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1061
9.7.2015 14:13:18   
jess021
Ma verujem ti i moja mama je neki dan kuvala, jer vole pasuljuser posted image
Ja leti bas ne mogu da ga jedem, kao ni sarmu, grasak...eventulano punjenu papriku, ponekad.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1062
9.7.2015 15:08:24   
Tanjica81
Pozdrav drage...
Stigao na paket. Hvala vam još jednom.user posted image
Gde nam je Maraj sa izveštajem?
A Jabudic?Mrzi je sa telefona,ali bar se javi...

Da li se neko čuje sa Lotom? Trebalo je da ide na Ac.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1063
9.7.2015 15:19:59   
jess021
Tanjice, Maraj rece da je uz ok, tako da za ostalo ni ne brinemuser posted image
Inace, sad sam skontala da moja zaboravnost se svakim danom sve vise povecava, juce ceo dan mislim kako cu danas praviti vailice, a danas ni pojma o njima, tek su mi sad pale nam pamet, stvarno sam kriticna.

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 1064
9.7.2015 15:23:29   
LIDIJA STEVAN
Um ima stariji model 530din mala a velika je 700din.a novi modeli su toliko koliko je platio tvoj muz.ima I aventove laze 2 u pakovanju za 750din.mi kupili stalak za kadicu ,kadicu I frotir kad kupamo bebu.sve platili 4800din.bez flasica. Ima mnogo lepih I kvalitetnih stvari u aksi..obozavam tamo da idem..

Dete je najvece blago..

Direktna veza do poruke: 1065
9.7.2015 15:23:45   
sonyasha
Tanjice, i mene oduševio paket, hvala vam još jednom ženskice!user posted image
Jabudić uživa verovatno, smučio joj se komp pa ne prilazi user posted image
Maraj, čekamo izveštaj!!!
I ja sam se pitala gde je lota, nema je dugo!
Ja uživam u ovom zahlađenju, toliko mi prija da pevušim ceo danuser posted image
Pravim opet tikvice, i mirišu, mljaaaac!
Ps.mučnine su mi zvanično nestale, ali idalje ništa osim piletine od mesa ne mogu da jedem i imam žestoku gorušicu od kuvanog, kapiram da će tako i da ostane!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 1066
9.7.2015 15:45:08   
suzi kju
Meni gorušica od testenine uglavnom, kad pojedem nešto toplo onda me ceo dan zeza gorušica.
Zato sad izbegavam.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1067
9.7.2015 15:45:23   
sonyasha
Lidija, jel se kod novog i starog modela aventa razlikuju zavrtnji ili samo dizajn?

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1068
9.7.2015 15:46:17   
Maraj
Drage evo me napokon kuci... na kraju su nas pustili u 2 umesto u pola 12.... sutra moram ponovo da idem u Front i to tacno u pola 2 da bi uzela otpusnu listu. Hvala Bogu koliko sam zakljucila sve je ok. Cak i taj ogtt sto sam radila je izgleda uredu. Sutra detjnije kad uzmem izvestaj. Inace nadjoh i dr Anu ( hvala suzi jos jednom) damas je dezurna do sutra ujutru tako da mi je rekla da kad podignem otpusnu listu, da je skeniram i posaljem joj na mejl user posted image ma divno....
e da pravo iz Fronta sam otisla na pohovani palacinak preko puta Fronta-ko je jeo zna o cemu pricam user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 9.7.2015 15:48:14 >

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1069
9.7.2015 16:37:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sonyasha

Lidija, jel se kod novog i starog modela aventa razlikuju zavrtnji ili samo dizajn?

Samo dizajn, nove su nekako mocnije, a imma i stare Unine, i nove za bebku...

Ja odspavala, 2 i po sata, sada sam kao komiranauser posted image

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 1070
9.7.2015 16:50:13   
Frcokla
Ja sam danas ručak dobila od komšinice. user posted image
Ehhh miline... Samo sam još salatu napravila.

Da li neko ima iskustva sa NUK -ovim, ja sam kupila njihove flašice i dude?

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1071
9.7.2015 16:52:14   
suzi kju
Maraj dezurna je danas? Mogla bih da svratim do nje da popričam s njom malo šta i kako za ubuduće.

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1072
9.7.2015 16:55:36   
Valerie
stvarno, gde nam je lota, kako sagi podnosi lezanje?

treba da zakazem uz, za desetak dana ce biti verovatno. bas sam se uzelela... ne prestaje da dobuje, celu noc i celi dan user posted image

jel se posle antibiotika obavezno radi kontrolni bris? meni logicno da bude... da znam koliko para da odvojim user posted image

svaki dan me nesto izbaci iz takta, pisala sam u temi o bubama, ovde se ne bih usudila user posted image
pre podne bogami bilo sveze napolju, da ne poverujes

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1073
9.7.2015 17:35:43   
jabudic
Samo da vam se javnem! Dobro sam, samo je jako vruce, a mene mrzi da kucam sa tel, plus mi net ocajan. Sezona, pa mreze preopterecene. Danas vozila sina kod zubara, sredjivala muzu neke papire za bolovanje, po najvecoj onoj vrucini, mislila sam porodicu se u autu. Sinoc oko ponoci dosli iz Kotora, jutros me rano probudili majstori, i tako, veselo.

Prepone me bole, noge, ledja, ali se nista konkretno ne desava.
Mi smo za prvu bebu koristili Chicco i Nukove flasice, za drugo sve Aventovo, a sad imam jednu Chicco, jednu Avent.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1074
9.7.2015 17:47:44   
LIDIJA STEVAN
Tako je drage samo po dizajnu se razlikuju kod aventa..mada meni je bitna njihova svrha I kvalitet..lepse su nove ali I duplo maltene platis sve samo zbog dizajna..dobre su I ciccove I nukove..nista im ne fali..samo kazu da je kvalitetnije da beba koristi silikonske cucle.kazubzdravije za nepca vilicu I kasnije zubice bebine.

< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 9.7.2015 17:50:53 >

Dete je najvece blago..

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here