|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat]
8.7.2015 11:31:46   
nata11
Ja sam radila u kratkotrajnoj anesteziji nista strasno. Imamo posebnu temu o tome pa tamo mozes procitati.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 101
8.7.2015 11:39:58   
Tanjica81
Lejan čestitam. Ja nikad nisam radila betu,ne mogu da ti pomognem...Ajde u trudnicke teme..

Oooo Ivo davno sam te videla.
Da se što pre preselite kod nas.Ima mesta za sve

Sunce radilo je nas nekoliko...ima tema HSG sa iskustvima i utiscima. Meni su bez anestezije radili-sledeći mesec sam zatrudnela.

user posted image za sve stare i nove cekalice.

Wiv koliko ti je proslo od prethodne m.?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 102
8.7.2015 12:04:53   
wivern
tanjice 59 dana. Ali to nije merodavno jer mi je to prvi ciklus posle porodjaja.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 103
8.7.2015 12:30:11   
bebilule
Ja čekam lejan sa rezultatima bete...jel je danas radi?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 104
8.7.2015 12:42:13   
Tanjica81
Pa wiv... Ja kad sam dobila prvu m posle porodjaja,druga m stigla posle 30ak dana...a mala jos nocu sisala.I ostala trudna....
Nisi ni radila test?

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 105
8.7.2015 13:55:50   
wivern
Nisam tek treba da radim. Ako sam uspela da zatrudnim to je moguce tek oko 20-og juna. Videcemo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 106
8.7.2015 14:23:28   
Tanjica81
Znači u toku sledeće nedelje?
Joooj što sam ja nestrpljiva...već bi ga radila.A tek što navijam za sve vas. Pogotovo za stare cekalice.

Wiv javljaj kad budeš radila da ti šaljem malo trudnickog praha...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 107
8.7.2015 15:36:42   
ivannna
user posted image stigla iako mi je na grafu temp bila visoka,danas mi je 34.dan i 15dpo

nekako sam ubedila sebe da budem ovaj mesec kul ali kad je preslo 32 dana pa 33 kada obicno dobijam ( ako koristim utrogestan vaginalete zbog krace lutealne faze) pocela sam cudno da se osecam i iscekujem...nisam htela muzu nista da govorim iako mislim da je i on poceo da vodi svoju evidenciju i tacno je znao koji mi je dan,ali sam sve misli o bebi terala od sebe jer mi je bilo vec dosta razocaranja i negativnih testova koje sam kao luda radila za 1.dete
i kad sam videla vesticu bilo je sekund tuge a posle ok,iznenadila sam sebe,valjda meseci prolazenja kroz isto sluze da oguglas...
idemo dalje,novi mesec nova sansa!

Direktna veza do poruke: 108
8.7.2015 16:18:25   
Lejjan
E, drage moje...vi meni vjerovale ili ne..U nas u gradu to radi do 9 ujutro vade krv.. :/ I ja isla na ginekologiju da se narucim sad kod moje doktorice drzavne, jer sam dosad isla privatno. I narucila me 21.7. zbog toga jer će se tad vidjeti plod..
Danas sam od silne muke i neizvjesnosti uradila najskuplji test u apoteci, i sad više nije crtica blijeda..Iste su boje obje crtice..
Niko da mi objasni kako sliku da vam ubacim???Adminke?

Betu neću ni radit, čekat ću 21.7 pa da vidim..
Ja sam tamo računala po kalendaru da bih trebala biti 5 sedmica..Sad ne znam,i piše da je to embrij sad.. :) 21. bi vec trebalo biti veći plod aBd. Javim vam sve :)

Simptome nemam ništa posebno izražene , samo kiselina (kao žgaravica) , nesvjestica , i peckave grudi blago bolne :)

Marinnchiicheeeee, pa to mozda nesto znaci..Isto je tako men bilo ispocetka.. Sve ko dobit cu, pa necu, dobit cu pa necu..I prođe me...I sad me samo kao zateže stomak, radujem se da mi se bebica povećava heh :)
Doduse meni je drugi dan pokazalo pozivitno na testu od 3€ , blaaggoo pozitivno , ali sam uradila posle podneva i onda muz kupi 2 od po 1€ , i bili su negativni. :/ , Onda sam sutra muza natjerala da uzme od 3€ ponovo uradila jutarnjim urinom, bio pozitivan i crtica je bila malo tamnija , blijeda ali tamnija od prvog testa..

I jutros sam uradila test od 8€ , najskuplji u apoteci (lici na toplomjer ali su crtice) - i bio je pozitivan jako lijepa tamna crtica (obje)

| | , crtice kao i ljubav..Dolaze kad se najmanje nadaš <3

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 109
8.7.2015 16:36:15   
Anoniman
Lejjan idi na ovaj sajt klikni slikomata
izaberes fotografiju i nalozis je , psie ti ispod, onda tiispadnu razni kodovi, i pise ti kod za forume, taj ceo kod ovde kopiraj i to je to, cekamo!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejjan)
  Direktna veza do poruke: 110
8.7.2015 16:48:03   
wivern
Tanjice ja nisam uopste nestrpljiva jer su sanse jako male, prosla trudnoca mi je iz vto-a. Ali sam rekla da cu pokusavati i prirodno i onog jednog malog eskimka sto mi je ostao. Tako da je ovo mozda vise neka zelja nego realnost user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 111
8.7.2015 16:50:14   
Anoniman
Wiw ako ne bude sada, bice februar!user posted image zbog skorpije ahahha! Drzim fige da nas sledece nedelje prijo obradujesuser posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 112
8.7.2015 16:56:58   
marinchica
Moja je upravo stigla. Pukla sam sa zivcima. Skrozuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 113
8.7.2015 17:46:58   
wivern

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Wiw ako ne bude sada, bice februar!user posted image zbog skorpije ahahha! Drzim fige da nas sledece nedelje prijo obradujesuser posted image

Neka hvala za februar user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 114
8.7.2015 17:57:02   
marinchica
Ja vam se divim, svima, na pozitivnoj energiji, nekad bih i rekla nesto da ohrabrim nekoga, ali sam sama totalno obeshrabrena, koji savet pa ja da dam kome? Pregledi, ispitivanja, sve ok. cekanje, cekanje, 3 godine. nemam vise ni suza, kad i dodju, potop bude. ne mogu vise, rekla sam i muzu ako hoce nek me ostavi, ja ocito ne mogu da mu podarim decu. Ne mogu da se pomirim s tim, ne mogu to da prihvatim, a nemam vise koji izlaz iz ove situacije. gadno sam se zamerila onom gore izgleda u ovom ili proslom zivotu.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 115
8.7.2015 18:30:17   
vocicana
Marinchice ne tuguj, pa svaki sledeci mesec je nas. Hajde nemoj biti na kraj srca. Doci ce bebac, sigurno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 116
8.7.2015 18:31:17   
vocicana
Lejjan ti si carica. CESTITAM!!!!user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Lejjan)
Direktna veza do poruke: 117
8.7.2015 18:34:10   
vocicana
Wiv stvarno, trudnoca je sigurica, bas me podsetis na UM, kako je bila OK do druge trudnoce, svi su bili vise nestrpljivi od nje, dosla joj je I druga trudnoca, citala sam postove I od prosle godine. Drzim pesnice.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 118
8.7.2015 18:39:09   
Tanjica81
Marinchice user posted image . Glavu gore i u nove pobede...

Wiv imali smo/imamo trudnica koje su ostale trudne prirodno posle vto...tako da samo pozitivno . Navijam.Ti javi kad se odlučiš za test. Vuuuucem.user posted image

Direktna veza do poruke: 119
8.7.2015 18:43:14   
jess021
Marinchice, nemoj tako. Verovatno ti je ovo minus faza.
Ne znam da li si pisala, ali sta si sve radila od analiza? Po mom iskustvu u sterilitetu u proteklih 5 godina jako retko se desava da je sve u redu a da trudnoce nema, uglavnom se ispostavi da problem postoji, ali da jos nije pronadjen.
Najlakse je odustati, moras se boriti, pa ljudi se bore i mnogo duze za dete, znam da nije lako, ali moras napred.
user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 120
8.7.2015 21:27:12   
marinchica
Sve vas puno ljubim! Vi ste cuda od zena! user posted image

Jess, radila sam sve sem HSG-a. sad cu to.
Iskukah svoje....udavih vas svetski.
Bice bolje. Svima veeeeeliki pozdrav i veliko hvalauser posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 8.7.2015 21:28:40 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 121
8.7.2015 21:32:32   
jess021
Nista ti nas nisi udavila, zato smo tu.
Izvini sad ako te smaram, sta znaci sve ( mislim na analize)?

Direktna veza do poruke: 122
8.7.2015 22:24:44   
marinchica
Folikulometriju, kompletnu hormonalnu sliku 2 puta, sve tri zle bakterije-miko, hlamidija, ureaplazma, ogtt, insulinsku rez, muz spermogram, spermokulturu, antimullerian hormon....to je ono sad sto sam se na prvu loptu setila. Vecinu smo radili na svoju ruku, posto me je fortao ginkolog skoro 2 godine, zevao u mene na UZ i samo vikao ma ti si super s tobom je sve ok. OPUSTI SE. sad bi ga nokautirala. jedna neuspesna inseminacija kad mi je pukao film, ali mi se muz utronjao od straha tamo i dao najmanji moguci uzorak u istoriji. jedna biohemijska.
Ovaj kod kog cu sad da odem samo da prodje je specijalista za embriologiju, Bog zna kakve reci hvale za njega po internetu.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 123
9.7.2015 9:07:39   
ivannna
marinchica-ja sam do moje 1.trudnoce izmenjala 3 doktora,ne racunajuci dr iz doma zdravlja,neki unutrasnji glas me je terao napred cim sam videla da stojim u mestu,kad sam otisla kod poslednje doktorke u jednu poznatu kliniku nisam mogla da verujem koliko su detaljno pristupili mom ciklusu,dosta analiza sam uradila i na kraju uz inseminaciju ostala trudna iz prve,tako da moj ti je savet ako nisi zadovoljna menjaj dr,najgore je ako stojis u mestu
ako nece prirodno opet mozes na inseminaciju pa na kraju i na vestacku,tako cu i ja,u septembru ponovo na inseminaciju i gotovo!

ima jos dosta koraka,nisi sve iskoristila,nije kraj tunela!!!

Direktna veza do poruke: 124
9.7.2015 9:30:26   
jess021
Marinchice, super. Ono sto je jos tebi ostalo su laparo i histero, to je po meni bolja varijanta nego hsg. Jer ako imas neki polip, miom...odmah ce ti ih ukloniti, a hsg je samo dijagnostika.
Sto kaze Ivanna, ima svakakvih lekara i mnogo toga moramo same, ali sta da radis. Zna se zbog cega je ova borba.
Odakle si?
user posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 9.7.2015 9:31:01 >

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

ime za deckica
pisuljica

david (34%)

luka (34%)

andrej (33%)

Ukupan broj glasova: 89

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here