|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krštenje
5.6.2015 18:01:17   
ivaMark
QJ, prelepe steeee, skroz ste tatu zasenile user posted image jesu ovo tvoje trepavice prirodne?

Zene, ovde u RS se mnoge stvari razlikuju sto se tice Crkve nego u Srbiji... ne znam kako kada je isto i ovo SPC

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 826
5.6.2015 18:10:36   
Maraj
Ma taj sapun je kao da se beba okupa. Samo sto oni ne otvaraju za svaku bebu drugi sapun nego to zadrzavaju za sebe. Isto ko i flasa vina za vencanje...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 827
5.6.2015 23:07:58   
Kata90
Queen,pelepi ste cestitaaamuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 828
5.6.2015 23:29:01   
QueenJ
Hvala, hvala... 😋
Ivamark, nisu, sminkala me drugarica, pa i nalepila trepuske. Ja prirodno imam duge, ali retke trepavice, pa je insistirala da mi ih "podeblja" 😉

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 829
6.6.2015 11:02:53   
mali_mis
Stetice, QueenJ cestitam user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 830
3.7.2015 16:27:04   
jess021
user posted image
Ovo smo kupili deverovom sinu za 1. rodjendan i krstenje, to je investiciono zlato, ima od 1, 2 i 5g.
Ima jos modela, tj. razlicith slika za razlicite dogadjaje, a postoji i opcija da stavis sliku koju zelis.
To dodje nesto kao moderan dukat, ja sam bas zadovoljna.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 831
3.7.2015 18:50:09   
vikiveki
Jess user posted image ja ovo do sada nisam videla...baš je super ideja za poklon

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 832
3.7.2015 20:37:31   
Maraj
Jess extra poklon zza dečaka .
Ako nije tajna koliko ste platili?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 833
3.7.2015 20:57:23   
vikiveki
Jess mene zanima gde ste kupili i koliko košta,stvarno je ekstra poklon

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 834
3.7.2015 22:30:23   
bubulence
jess i mene zanima user posted image .
sledeceg vikenda, tacnije 12.07. krstimo Mariju i slavimo Emi rodjendan. pa smo mislili da im kupimo nesto od zlata a ne znamo sta jer smo im nedavno kupili lepe narukvice. ovo mi je super

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 835
3.7.2015 22:37:58   
Ana RR
Zlatarna Celje to radi, videla sam jednom prilikom na sajtu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 836
3.7.2015 22:49:23   
jess021
Da, da. To je Zlatarna Celje. Imate na njihovom sajtu, 1g je oko 7000, 2g oko 14400, ne znam koliko je od 5g.
Ja sam isto bas zadovoljna, lepo je i upakovano.

Bubi, mogli bi staviti slike dece na kartice i posvetu iza kakvu hocete, ali mislim da je onda malo skuplje i mora ranije da se poruci.

< Poruku je uredio jess021 -- 3.7.2015 22:52:36 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 837
3.7.2015 22:53:02   
vikiveki
Jess jeste lepo i baš je vredno.user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 838
3.7.2015 22:56:01   
bubulence
jess hvala na informaijama, bas cu videti sa mm, mnogo mi se svidja.. i to sa slikama mi je bas lepa ideja user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 839
3.7.2015 22:56:34   
jess021
Ovo smo uzeli prosle godine deverovoj cerki za 1. rodjus.
Extra je poklon, pogotovo za devojcice, pakovanje sa posvetom je savrseno. Ima raznih velicina.
Dijamant

< Poruku je uredio jess021 -- 3.7.2015 22:58:06 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 840
3.7.2015 22:58:49   
veselicaa
Jess ovaj dijamant je bas lep.Kolika je cena isprilike?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 841
3.7.2015 23:02:41   
vikiveki
Auh i ovaj poklon vam je prelep...cena je verovatno astronomskauser posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 842
3.7.2015 23:04:49   
jess021
Veselice, ako se dobro secam, mi smo uzeli treci po velicini( prvi je najmanji) i mislim da je bilo oko 15000. Mozes kasnije da doplatis razliku i da zamenis za veci i ako zelis da se ugradi u nakit. Savrseno je upakovano.

Direktna veza do poruke: 843
3.7.2015 23:07:02   
veselicaa
Pa i nije skupo a i lepse mi je nekako od onog zlata,tj,za devojcice je lepsi ovaj dijamant a za decake zlato.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 844
3.7.2015 23:10:43   
jess021
Jeste, ovo je za devojcice super poklon, ali mi nije za decaka, pa smo se dvoumili izmedju ove kartice i dukata, ovo mi je bilo lepse.

Direktna veza do poruke: 845
3.7.2015 23:13:46   
vikiveki
Kartica je ipak lepša nego dukat... a dijamant i nije toliko skup koliko sam ja mislilauser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 846
3.7.2015 23:15:22   
veselicaa
IZVORNA PORUKA: jess021

Jeste, ovo je za devojcice super poklon, ali mi nije za decaka, pa smo se dvoumili izmedju ove kartice i dukata, ovo mi je bilo lepse.

Lepsa je kartica i ja mislim.Ovo su bas lepi pokloni,jedinstveni a i vrednost im ne opada vremenom.

< Poruku je uredio veselica -- 3.7.2015 23:16:28 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 847
3.7.2015 23:15:33   
jess021
Viki, nije preskup dijamant, ali je poprilicno mali, to ti je samo ovo sto svetlucka u sredinil

< Poruku je uredio jess021 -- 3.7.2015 23:16:50 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 848
3.7.2015 23:18:13   
vikiveki
Upravu si Veselice,vrednost ovakvih poklona nikada ne opada,to ostaje u nasleđe

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 849
7.7.2015 16:51:02   
mama micki
Žene jedno pitanje vezano za krštenje...da li vam je poznato da crkva ima cenovnik i ako ima koliko "košta"krštenje?
Koliko ste davali svešteniku i slično pišite!!!

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here