|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat)
7.7.2015 13:00:07   
SareniVrabac
Pozdrav devojke...
Nije nas bilo dugo, ja u stalnoj trci sa poslom,pa A. bio bolestan, malo visili u decijoj bolnici, pa radovi u stanu, nikako da se smirimo
Prosle nedelje bilina uz, beba velika 2,2kg, pol ne znamo, nece da se sika samo guzu pokazuje, dr kaze lici da je user posted image ... imamo glas za user posted image , i glas za user posted image , sanse 50:50 user posted image ...ne izvesno do kraja

Jabudić još si tu?
Jess jel ides u skolicu, ja bila par puta, ali od sve frke nikako da stignem

Inače prestala sa utrogestanom, boli me svaki dan, nekad me bol budi i nocu....ma da izdrzimo jos bar dve nedelje pa zurka moze da pocne

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 801
7.7.2015 13:00:12   
bebilule
UM smiri se, samo reketiraju i traže mito. Neće oni ništa srušiti ali ćete morati ili ganjati dozvolu ili nekoga častiti...ili prosto naći opet štelu.
Ja izlazila na pauzu, milion stepeni ali mi nekako prijalo. Izabrala krevetac, ogradicu, dušek, jorgan...sve na jednom mjestu. Spakovaće i nosim ga sa sobom u petak user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 802
7.7.2015 13:01:44   
Bekolino 25
Jess dodala sam te...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 803
7.7.2015 13:01:58   
Anoniman
Sv, pa ti is u 34 nedelji, primaklo se, jos malo i saznajes 100% sta jeuser posted image

Bebilule super za kupovinu, cekamo sliciceuser posted image user posted image

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 804
7.7.2015 13:03:25   
Maraj
Aja jabudic... ja mislila da i dalje prima injekcije...
vrabac pa verovatno je user posted image kad se tako krije. I moj je okrenut guzom. Glava mu je ka mojoj kicmi al ub
vek vidimo "visuljak" user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 805
7.7.2015 13:04:34   
Frcokla
UM koliko li će samo biti teško odabrati šta da mu obučem za izlazak!! Uhhh mukice. Slikacu kad budem na laptopu sad sve s fona pišem.

Jao jao Lidija cigare.... No no!!!

Bože kako je divan ovaj deveti mesec. user posted image Mislim kako će biti divan! Ušli smo u sam finish. Sad će dan biti duži od godine osećam.

Bekolino, ništa mi ne pričaj, mamina rebra su taaaakooo zanimljiva!! Isto i kod mene.

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 806
7.7.2015 13:05:19   
bebilule
Slikam kad montiramo sve. Za sad je u kutijama i biće tamo jedno vrijeme dok ne okrečimo sobu i ne postavilno garderober. Uglavnom, krevetac je bijeli, obični, bez ladice (meni nekako ljepši). Ravne su jednostavne ivice, bez nekih kitnjastih valovitih stranica...ima samo malu ugraviranu žiraficu sa prednje strane i to jednobojnu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 807
7.7.2015 13:09:07   
jabudic
Frcokla, protumacicu ovo divan kao ironiju user posted image
Ja sam sad skroz Ok, cekam svoj red, Mlada mama, mrdaj dupe, bre user posted image

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 808
7.7.2015 13:10:54   
suzi kju
Auui što se gurate. Pa neće to kad vi hoćete user posted image
Jabudić ima vremena do avgusta user posted image
Bebilule kupila si user posted image
Divno, ja ću u drugoj polovini meseca.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 809
7.7.2015 13:11:01   
Bekolino 25
Frcokla nekad me zaboli kad udari ali mi drago pa cekam kada ce opet sinoc izbio rukicom i onako ostala u tom polozaju mm i ja smo se borili ko ce na tom mestu drzati ruku da ga osetimo blize uh divnog li osecaja

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 810
7.7.2015 13:11:10   
jess021
Sareni vrabac, bas sam mislila na tebe.
Redovno idem u skolicu, pa kako necu, ionako ne znam sta cu sa sobom po ceo danuser posted image
Ti jos malo, pa u 9.user posted image
Jabude, to su lepote 9. mesecauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 811
7.7.2015 13:15:11   
SareniVrabac
Da 34ta jos malo...
Nikako da raspakujem stvarcice i krenem sa pranjem... jos par sitnica treba i naravno da završimo krecenje
Dva puta sam citala frcoklin post trazeci ironiju,ne videh odmah user posted image ... te lepote i cari 9og meseca
Meni je vec sad strasno od vrucine, ne mogu ni da spavam ni funkcionisem... stan nam je na nezgodnoj strani, ceo dan osuncan, uvece iz zidova izbija toplota, krov iznad limeni, imam utisak nekad da je konzerva u pitanju, a vetra ni malo da bar neki vazduh cirkulise.....bas mi fali Zlatibor u ovom periodu, preko dana super temp za kupanje, a uvece treba bar tanko cebe za pokrivanje

Maraj, ne vidi se nista da visi user posted image A. kad je bio u stomaku se svaki put hvalio sa visuljkom a sad samo guzu vidimo

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 812
7.7.2015 13:16:37   
Valerie

IZVORNA PORUKA: Maraj

Vidis valerie nije ti to losa ideja.... koliko je to par stotina vise?

uzorkovanje centar 330 din, periferija 600. dokle je centar bog-te-pita user posted image

kad zakazuju pitaju kad ti odgovara i dolazili su u to vreme, priblizno. meni znaci

joj sto me nervira infostan, kucni savet, otimacina. mamice male dece, jel su vam deca prijavljena za komunalije? nama su ogromni racuni za zajednicku struju, vodu, po 1000 po osobi, jos mi prijavili i dete. a ova "nova" vlast to tacno podrzava. ranije su pricali da deca ne moraju da placaju, vidite sa kucnim savetom. malopre zovemo da proverimo, kazu - pa bebe trose vise vode nego odrasli, treba da placaju. pa jesmo li mi lud narod user posted image . ej breeee u hotelu ne placaju! bar ne 100%. grrrr

hvala sto me slusate, drage, sori, udarilo sunce u glavu user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 813
7.7.2015 13:19:16   
jess021
Bekolino, pri`vatila sam teuser posted image
Zene drage, ja odoh malo da dremnem.
Ne znam da li je do vrucine ili do nagradne igre, ali danas se pise kao na takmicenjuuser posted image
Mozda i ne treba ovo kao.
Caoooooo!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 814
7.7.2015 13:19:42   
Anoniman
Valerie bezobrazluk, malo dete ce bas da potrosi struje i vode kao odrastao covek!
Ne brini i mene udarilo i ceo dan cu biti negativna, jos mi sada stize racun za telefon mm, umesto 1500, 3500, a sve ato sto su pozivi preusmereni na svekin telefon zbog apartmana, i mts je poceo i to da naplacuje ma mamicu im njihovuuser posted image

(odgovor članu Valerie)
  Direktna veza do poruke: 815
7.7.2015 13:22:34   
Bekolino 25
O kakvoj je sad n.igri rec ja opet kao s marsa.Maraj jel imas fb bas bih volela da te dodam mislim da smo mi priblizne sa terminima ili sam to bila sa suzi.Ali mi zao ne mogu vam poslati pp

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 816
7.7.2015 13:25:08   
Frcokla
user posted image Ironija jeste, a šta ću, moramo se nekako "šaliti "...
Sve u svemu dobro je, osim nespavanja, povremene gorušice , i ove paklene vrućine. Trudim se samo da pijem vode maximalno. Makar svakih 10 min išla na wc.
I ovaj moj iskače na sve strane, rukice nogice... A jeste predivno majke mi! user posted image

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 817
7.7.2015 13:30:06   
Valerie
UM< stvarno mamicu im, mogu da napisu sta god na racunu, nema sanse bilo sta da se izboris, dokazes, lopovluk.

jos jedan "detalj". ranije si mogao za struju da dugujes do 10.000, sad mi za jednu stiglo crveno upozorenje pred isljucenje na 9 i nesto, drugo na 6 i nesto hiljada. ma daaaajjj. zovem pitam - pa od koliko saljete (posto mi je jedan racun uvek oko 5000). kazu - pa nema to tacno odredjeno, racunajte oko 5000 user posted image i platite odmah, to sto pise rok 30 dana, ne cekaju "oni" toliko! KO bre? kapiram oni sa makazama za secu struje. j... lud zbunjenog, nadam se da ce ove odneti cunami, ali smo svi kolateralna steta, ocigledno user posted image

frcokla, kupuj kad uzivas u tome, te prve stvari su najsladje na svetu. bice jos dece user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 818
7.7.2015 13:30:42   
Lisa Simpson
Maraj da ne tovari chat napisaću ti u temi user posted image i trombofilije

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 819
7.7.2015 13:30:48   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Bekolino 25

Siinoc izbio rukicom i onako ostala u tom polozaju mm i ja smo se borili ko ce na tom mestu drzati ruku da ga osetimo blize uh divnog li osecaja

Jao divno! Ka jedva cekam to! Sve gledam u stomak ne bi li videla a ono nista. Isti je - okrugao sa svih strana
kad se to javlja otprilike?

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 820
7.7.2015 13:31:27   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson

Maraj da ne tovari chat napisaću ti u temi user posted image i trombofilije

user posted image

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 821
7.7.2015 13:40:12   
suzi kju
Maraj kako ne osetiš, ja osetim doduše kad je nešto veće, da li su leđašca ili dupence ne znam, al osetim. Verovatno jer su dve bebe. Osetim tvrdo i kad pomazim ono se mrdne, prelep osećaj.
Bekolino koja si nedelja?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 822
7.7.2015 13:44:45   
Maraj
Ne suzi nista.... cak opipavam stomak ravnomerno sa obe strane ne primecujem razliku.user posted image

bebilule ne mogu da ti posaljem pp. Posalji ti meni pa cu te ja naci

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 823
7.7.2015 13:46:30   
Maraj
Jao ja sam skroz izgubljena.... ja trazila pogresnu osobu. Ko zna kome sam ja poslala pp. Bekolino daj posalji mi pp da opet nesto ne zeznem...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 824
7.7.2015 13:50:20   
Anoniman
Maraj i ja osetim, redje ali tacno vidim kada se sklupca sa jedne strane i kada pipnem mrdne seuser posted image ti to sigurno propustis , ne gledas mozda stalno u stomak...

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tanasković Gordana: Moja porođajna priča
“Da tata,trudna sam....Treba da se porodim.“ Na njegovom umornom licu smenjivale su se boje od crvene, plave crne....Jed...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here