|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat)
7.7.2015 8:55:30   
suzi kju
To je stalak, drzač za koritance, kako ga već zovu, to sam i ja svakako planirala.
Ja sam trebala da odem do doma zdravlja da izvadim krv za štitnu, reče mi dr onog dana da izvadim, valjda rade to u domu zdravlja?

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 726
7.7.2015 9:03:21   
jabudic
Dobro jutro! Ja fino spavala! Kako dani odmicu mogu ja i do avgusta. Ne mogu da vjerujem da sam posle onakvih bolova i onog braonkastog jos trudna user posted image
Lisa, moja djeca su uvjek spavala u svom kreveru. Predju nekad pred zoru, ali ne obavezno svaku noc. I to dok su bili bas mali. Sto kazes, volim i ja da spavam sa muzem, nikad nisam voljela da djeca spavaju sa nama.
Ja tu podlogu nisam imala. I ok mi je kicma user posted image problem je u tome sko bih je sad kupila i montirala na krevetac, sto mislim da se beba nece presvlaciti stalno u sobi. Znajuci po njima dvojici, vrlo brzo su pozeljeli da budu ukljuceni u svakodnevni zivot, samo su prvu nedelju provodili u sobi, ostalo u ljuljalici u dnevnoj, i sl. Nesto mi daleko da idem u sobu na sprat da je presvlacim user posted image

E da, i mi imamo krevetac onaj veliki, puno veci od standardnog, doduse ne skidaju mi se stranice i ne ostaje krevet, ali dobar je moze dojete komorno da spava bar do 3g. Posle je problem za izlazenje, i tada su momci vec presli u svoju sobu. Ja jos ne namontirah krevetac user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 7.7.2015 9:11:14 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 727
7.7.2015 9:04:06   
LIDIJA STEVAN
Cim su ti rekli znaci da rade ...a u koji dom zdravlja ti ides?

Dete je najvece blago..

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 728
7.7.2015 9:05:49   
LIDIJA STEVAN
Jabudicu..svaka cast za fino provedenu noc..kako izdrzavas?brojis bas sitno..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 729
7.7.2015 9:06:31   
suzi kju
Ne ne, doktorka iz fronta mi je to rekla da odradim, a u pitanju je dom zdravlja Voždovac.
Jabudic samo ti tako misli, da bi mogla do avgusta, samo dok te jednog dana ne iznenadi. user posted image

Direktna veza do poruke: 730
7.7.2015 9:06:49   
Valerie
jutro svimaaa user posted image

mi krecemo od kolevke, 90cm. ovaj put cu je montirati na jednu veliku lepu komodu sa policom ispod i dve veeelike fioke u koju ce ici njene stvari. mislim, noge od kolevke necu ni koristiti ovaj put, ako nisam jasna user posted image
pult za presvlacenje imam bez daske. drzali smo ga non stop na kompjuterskom stolu koji nije koriscen ni za sta drugo. okolo kremice, pelenice, sve uvek spremno. nema savijanja i improvizacije. sad cu isto tako, ali ne na komp. sto vec na drugi element, taman fino visok, a ispod ima jos tri nivoa za razne sitnice i krupnice. i onako sav taj pomicni namestaj premestamo po stanu, a sve je pravljeno za diskove, ploce, pojacala, zvucnike, sve ono sto ce u spajz user posted image za sadaaaa. ne vredi, deca preuzela stan user posted image

meni dete nikada nije spavalo u nasem krevetu. posle dojenja sam je vracala, a od kad je sa godinu dana presla u svoju sobu, nikad nije presla kod nas. uziva u samostalnosti user posted image a ja ne mogu da spavam pored deteta, uvek bih mislila da cu da je zgnjecim
sve je moguce, kako deca i roditelji izaberu. probajte, pa sta vam je prakticnije user posted image

Direktna veza do poruke: 731
7.7.2015 9:11:27   
suzi kju
Ja još nisam dotle stigla, ali dok su bebe svakako će spavati u svojim krevecima, strah me da ih ne ugnjavim i sl.
Mada drzaću se toga i kad porastu, okupiraće nam krevet user posted image njih dve i nas dvoje, aaaa nee nee...

Zvala laboratoriju, ne rade hormone štitne.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 732
7.7.2015 9:11:55   
LIDIJA STEVAN
Valeri..svidja mi se tvoja praksa..ja isto mislim da je bebi mesto u krevetcu njenom..a mama I tata spavaju zajedno sami..inace ja plus imam I mace dve koji se ponasaju kao da su nasa deca..tako da ce u sobi biti guzva bas..srecom svako ima svoj krevetac..mace svoj krevetac beba isto I mi ..ali cemo morati svi biti u istoj sobi..ali svako u svom krevetu..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 733
7.7.2015 9:12:46   
LIDIJA STEVAN
Suzi..sad ces morati privatno?

Dete je najvece blago..

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 734
7.7.2015 9:14:06   
suzi kju
Pa da. Jer ako budem morala (a morala bih) da idem po kliničkom i gde već, ne pada mi na pamet da se cimam toliko.

Direktna veza do poruke: 735
7.7.2015 9:15:16   
mlada_mama
Jutro,
jabudicu drugujemo ja i ti jos user posted image
7 dana kod mene tacno...user posted image
sinoc nista spavala nisam, vrtilo mi se kao da sam pijana, oci zatvorim-jos gore, ne znam ni sama kako zaspah, jos vrucina.
Onda budna od 5h jutros, wc, bole kukovi, ne mogu se namjestiti, auuu...
Sad pijem kafu sa mm, na godisnjem je do 22, pa odosmo do grada, drzite se

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

Direktna veza do poruke: 736
7.7.2015 9:16:53   
LIDIJA STEVAN
Imam pitanjce..da li neka od Vas konzumira cigarete?ja da..user posted image

Dete je najvece blago..

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 737
7.7.2015 9:18:07   
suzi kju
Njet! Nikad u životu! user posted image
I teeeški sam protivnik toga user posted image

Direktna veza do poruke: 738
7.7.2015 9:18:36   
branki*
molim vas,ima tema pusenje u trudnociuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 739
7.7.2015 9:23:17   
Trcosava
Trudnjače jel to Boka ode da se porodi juče? Jel imaju nee vesti?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 740
7.7.2015 9:23:27   
LIDIJA STEVAN
Brankii ok

Dete je najvece blago..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 741
7.7.2015 9:26:35   
jabudic
Boki je sjutra CR user posted image

Direktna veza do poruke: 742
7.7.2015 9:28:34   
LIDIJA STEVAN
O neee..opet mi krece glavobolja...

Dete je najvece blago..

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 743
7.7.2015 9:28:44   
Maraj
Boka se ovde nije javljala par meseci jedino ako sa nekim privatno kontsktira

Direktna veza do poruke: 744
7.7.2015 9:56:37   
Lisa Simpson
Suzi zar ne možeš da sačekaš četvrtak sqda je napolju kao u paklu a ti sa dve bebe ima da proključaš.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 745
7.7.2015 10:01:56   
suzi kju
Pa najverovatnije da neću ni vaditi, nek izvade mi kad legnem u bolnicu, za pacijente sa odeljenja stigne rezultat za jedan dan, a ovako ume da see čeka i po nedelju dana.
Išla sam do prodavnice sad, CRKLA SAM, sad je već vrelo, kako li će tek danas biti. A kad uđem u stan ono fino. Stavila sam klimu na 24° i kad uđem kao da je 15,koliko je napolju vruće.

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 746
7.7.2015 10:04:25   
Maraj
Nesto mi nije jasno.... prosli utorak na pregledu dr mi uzela CB i niko me jos nije zvao da mi kaze rezultat. Koliko se ceka bris? Da l da ih zovem i pitam....

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 747
7.7.2015 10:09:14   
bebilule
Ja sam danas kao pijana, jedva radim, spava mi se i sva sam kilava. Inače, ni jutros nisam otišla na ogtt...mrsko mi, sve odlažem!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 748
7.7.2015 10:28:16   
jess021
Dobro jutro!!
Ta daaaaaaaa, danas po krajenjem terminu ulazim u 7. mesec, bas sam happyuser posted image
Svasta ste pisale, mi cemo praviti komodu i na njoj cemo napraviti taj deo za presvlacenje, tako sam videla kod jetrve i oni su to bas koristili. Krevetac jos ne znam kakav cu, znam samo da necu beli, vec boja drveta, taj mi je lepsi.
Maraj, meni za cb jave sutradan, ne znam sto ti nisu javili. Kako si danas?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 749
7.7.2015 10:30:23   
LIDIJA STEVAN
Sad oribala pod u kuhinji I riknula..covece bas mi sve tesko pada..a ceka me ribanje parketa u celom stanu..juce nista nisam mogla uraditi zbog kicme noge I glave..danas glava samo boli..cim mi se primiri krecem ribanje parketa u celom stanu I brisanje prasine..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here