Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 27.6.2015 18:43:46
|
|
|
|
madre
|
Čorba od zelja i pohovane tikvice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 28.6.2015 18:49:21
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam za danas pravila belu čorbu, pile pečeno u kesi,krompir pire, a za dezert sam pravila krofne.Muž i deca su se toliko pojeli krofni,da im je sad muka nisam im ja kriva,kada ne znaju da nađu pravu meru koliko će pojesti
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.6.2015 0:36:30
|
|
|
|
madre
|
Slatki kupus...inace ga nešto i ne volim,ali danas mi je bas prijao
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.6.2015 9:49:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas riba i krompir sa blitvom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.6.2015 12:10:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Pita za dorucak a za rucak jos nemam pojma sta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.6.2015 12:46:39
|
|
|
|
Frcokla
|
Danas pravim pilav, nisam dugo, a mm mi juce dao ideju. Hvala Bogu pa kuvam samo jednom na dan inace stvarno ne bih znala sta cu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.6.2015 13:49:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam za doručak spremala prženice...za ručak ću praviti pitu sa sirom a imam i bele čorbe koja mi je ostala od juče...za dezert krofne
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.6.2015 15:11:04
|
|
|
|
madre
|
Danas punjene paprike i zelena salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.6.2015 8:40:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja za danas neću biti toliko vredna nameravam da napravim razvučenu pitu sa sirom,idemo na neki rođendan, pa da se ne prejedemo pre rođendana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.6.2015 9:18:42
|
|
|
|
Klarita
|
Poslala sam mm da kupi mleveno meso i krompir...stavicu musaku za rucak mrzim spremanje rucka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.7.2015 0:22:50
|
|
|
|
Jole84
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.7.2015 17:04:46
|
|
|
|
madre
|
Lovačke šnicle i kupus salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.7.2015 23:06:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam danas spremala krompir čorbicu i salatu,a za dezert je bio sladoled
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.7.2015 13:24:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Za ručak planiram pohovane tikvice i gotovu supu iz kesice,onu Njupu supu,deca samo nju traže,mada inm ja češće spremam C supe
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.7.2015 13:26:36
|
|
|
|
Bibilib
|
Supica i pile,sa mladim krompiricem....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.7.2015 13:36:53
|
|
|
|
cockic
|
Supicu iz kesice,i špagete sa mesom :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.7.2015 16:18:20
|
|
|
|
nata11
|
Apsolutno nemam pojima bez ideje sam. Mozda gurnem gotovu picu za veceru, mm ionako dolazi oko pola 6.
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.7.2015 18:25:20
|
|
|
|
branki*
|
pilav sa pilecim mesom od juce i supa i salata..nesto me mrzi da kuvam i spremam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.7.2015 18:32:33
|
|
|
|
amdn
|
ja pravila belu corbu od karfiola, spanac + pire krompir + piletina, i salata paradjz + rukola
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.7.2015 19:21:50
|
|
|
|
Anarunika
|
Današnji ručak nam je bio fenomenalan a pravili smo ga mm i ja: spanać sa šargarepom, pečurke sa puterom ,začinima i limunovim sokom zapečene u rerni i jaja na oko iz rerne. Baš mi je prijalo!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 5.7.2015 17:53:20
|
|
|
|
branki*
|
pasulj sa suvim koskama,mesana salata,jafa bajadera.za bozu bezglutenski ustipci,svinjska snicla. imam i za sutra rucak,ostalo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 5.7.2015 18:16:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas danas pasta sa tikvicama i sirom, Mare je pored toga jeo i argentinski ćevap (ostalo od juče).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 5.7.2015 18:22:51
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi za danas imali sremački ručak: domaća supa,paradaiz sos,kuvano meso,krompir pire...a za dezert slatka kiflice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 5.7.2015 21:06:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Jutros ko sta hteo iz frizidera rucak piletina sa krompirom i povrcem,za dezert imala kokos kolac od juce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.7.2015 12:35:48
|
|
|
|
mama micki
|
Kod nas danas musaka od tikvica za njih i dinstane pečurke za mene.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?