Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 11.12.2012 9:13:12
|
|
|
|
sasaaa
|
Da li je neko kupovao u Aksi onu kutiju najvecu oko 1500 din za odlaganje igracaka koja ima kao tockice? Komsinica i sin se igrali i cujem udarcew i imam sta da vidim, isutirali plasticnu kutiju od kocki i polomili je sada je zalepljena, komsinica se ne igra sa sinom u sobi vec napolju a njemu je posle price ne znam da li se isplati kupiti ove aksine? Inace nama je ogradica krcata sa velikim kesama u kojima su sortirane igracke. Tacno znamo gde je sta, sto mog muza nervira i on samo ubacuje bez reda pa kad mali trazi bude premetacina.
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 11.12.2012 9:24:40
|
|
|
|
minna
|
Mi smo u aksi uzeli kutiju za igracke sa tockicima, ali je bila jeftinija jer je poklopac bio malo ostecen, nacrtani su miki, paja i ostali na njoj. Koliko je mali gura i vucara, nije se vise ostetila. A imali smo neku bez tockica, samo sto smo je dobili od rodjaka, tako da je vec koriscena pre nas, ja sam je jednom sutnula ka zidu i ona se skroz raspukla, a uopste nisam tako jako sutnula
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 11.12.2012 9:27:58
|
|
|
|
Snelle
|
Ko bi rekao, tako mala, a jaka Ja sam u jednoj plastičari kod nas (valjda se tako kaže ) našla ogromnu kutiju za igračke za 1900 din, a mnogo je veća od ove najveće na Aksinom sajtu. Pogledajte i po tim prodavnicama.
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 11.12.2012 9:30:25
|
|
|
|
sasaaa
|
Hvala! Pogledacu, mada mozda da bi mu bilo zanimljivo da je puni igrackama da izlijepimo neke stikere
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 11.12.2012 13:27:54
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ko bi rekao, tako mala, a jaka eeee ko bi rekao crkoh od smeha mozete da izlepite sto da ne!
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 21.2.2015 19:09:39
|
|
|
|
mila83
|
Ja sam zajedno sa klincima od kartonskih kutija napravila kutije za odlaganje igracaka, sami su ih ukrasavali crtezima i kolazima.Nisu dugo trajne, taman kad im dosade,one se pokidaju pa onda pravimo druge sa drugim slicicama i tako...bude zabavno, a ima svrhu. postavicu vam fotke kada stignem
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 21.2.2015 19:23:59
|
|
|
|
Azra_
|
YISK ima taj program plastičnih kutija. Ne znam cene, ali nisu preskupe, Mada, ja ne volim plastične jer jako lupa kada pospremamo igračke.
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 21.2.2015 19:53:12
|
|
|
|
Azra_
|
Mislila sam na JYSK. Skapirale ste... Evo:Kutije
< Poruku je uredio Azra_ -- 21.2.2015 19:55:08 >
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 21.2.2015 20:41:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi koristimo korpe za ves,sve drugo kratko traje,pocepa se ali korpe su neunistive,Imam ih jos kad je A bila mala.I da svaki krevet u dnevnoj (a i fotelja) su prepuni igracaka(mislim na onaj deo kada se podigne krevet ili fotelja)
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 21.2.2015 21:32:47
|
|
|
|
Azra_
|
Ja sam naše igračke, sve sem Playmobil i Lego setova počela da odlažem tako što ih poklanjam. To mi je najpraktičnije. Nemam mesta više ni za iglu u kući, tj.u ostavi.
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 21.2.2015 21:51:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi smo pre neki dan pravili veliko raspremanje igracaka name spratu jer tu nam je skladiste za igracke Sve igracke sam razvrstavala I slagala u velike kartonske kutije, a na njima sam pisala spisak sta sve ima unutra
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 22.2.2015 14:11:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Azra blago tebi sto ti dete dozvoljava da poklanjas igracke.Moja S.ne zeli da pokloni cak ni one igracke za bebe i to deverovom sinu,koji je tu u istom dvoristu kao mi,samo u drugoj kuci.
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 22.2.2015 18:50:29
|
|
|
|
Azra_
|
Hehe, Veselice, ma slabo se on pita. Ne poklanjam nešto što mu je baš bitno, ali nešto što je prerastao i što ga ne zanima, da. A i zna, da ako ne da, ne može ni dobiti nove... Mada, zavisi od deteta. Za sada se ne buni, videćemo koje će dalje faze imati.
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 23.2.2015 12:42:20
|
|
|
|
Modessty
|
Mi koristimo kutije od DM pampersa. Lepe su i šarene i praktične i kad već kupujemo pampers bar da iskoristimo i kutije Što se poklanjanja tiče - tu nemamo problema. Nosili smo i prošle i ove godine igračke kada se u njegovoj školici sakupljalo za decu iz doma i slično. Sam je izabrao šta će da da a šta ne. I opet imamo višak
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 25.2.2015 17:40:10
|
|
|
|
mila83
|
url=http://www.Slikomat.com/slika/5814897.htm] [/url] Jedna nasa kutija za odlaganje igracaka,sami smo je napravili , sa uzivanjem
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 25.2.2015 19:26:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Divna vam je kutija Svaka cast na kreativnosti
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 26.2.2015 9:35:47
|
|
|
|
branki*
|
mila,bas je lepa kutija,od cega si je pravila?
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 26.2.2015 9:41:05
|
|
|
|
Bibilib
|
Mi igracke imamo na pretek i rado bi pola poklonili,jer se ne moze uci u sobu od njih...vecina igracaka je spakovana u paketu od bojlera....
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 26.2.2015 9:52:16
|
|
|
|
mila83
|
Hvala ! To je jedna jaca kartonska kutija,oko koje sam zalepila crveni samolepljivi tapet(oko 100 din 1m) a po njemu ono sto je Mima zelela,isekli smo od kolaza cvetice a ta slika Winksa je ustvari korica jedne stare istrosene sveske. To smo pravile krajem avgusta i kutija je jos citava,nije se pokidala. Za sina sam napravila slicnu,samo sa nalepnicama Angry birds koje sam kupila kod Kineza.
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 7.3.2015 7:46:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Prvo smo odlagali u kartonske kutije koje oblepimo nekim ukrasnim papirom da lice na nesto, ali brzo se raspadnu, pa smo presli na plasticne korpice. U jysku sam skoro uzela za 150 din, sluzi nam za cuvanje igracaka sa kojima se trenutno igra, ali kad treba uspe i guzicu da uvali u nju, a ona jos nije pukla
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 2.7.2015 19:26:22
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću slikati naše kutije za odlaganje igračaka pa ću okačiti...mada mi naše nismo ukrašavali ,trebalo bi mi puno vremena ima dosta takvih kutija
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 2.7.2015 19:42:02
|
|
|
|
mila83
|
Ajde Viki,treba mi novih ideja
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 2.7.2015 19:50:58
|
|
|
|
Anarunika
|
Ja u šta god da sam sklanjala to je neslavno završavalo. Plastične,kartonske. Trenutno stoje u jednoj fioci od kreveta i nekoj pletenoj korpi. Ja bih jako volela sa njima da pravim nešto ali njih to sve slabo zanima . Tako da čekam da mi ova princeza poodraste pa da se sa njom poigram na tu temu. nadam se da će makar ona voleti da pravi stvarčice
|
|
|
|
RE: Re: Odlaganje dečijih igračaka 2.7.2015 20:02:19
|
|
|
|
vikiveki
|
E Mila nećeš videti kod nas nove ideje,već sam napisala to je samo skup običnih kutija
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Najlepše pesme o Svetom SaviU Srbiji je Sveti Sava školska slava. Praznik đaka i nastavnika, povezan je sa priredbama na kojima đaci recituju najle...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.