Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 25.6.2015 12:59:26
|
|
|
|
Maraj
|
Marice ti se napati.... i ja pijem elevit
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 25.6.2015 13:45:10
|
|
|
|
nata11
|
Nikiteki jer inace imas problema sa ciklusom?
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 25.6.2015 23:19:19
|
|
|
|
marinchica
|
BM, koleginica mi je imala tri, a ne jednu menstruaciju, nije imala pojma da je trudna, jos jednu zenu znam koja je skoro do 5. meseca imala isto tako cikluse. Ne verujem bas u one price, nisu znale da su trudne pa su se porodile, ali do odredjenog meseca moguce je da to postoji a da ipak bude sve u redu. Zamisli da nisi radila test, i dobila. Ne bi ni mozgala, a onda bi isto tako saznala kad bi na osnovu simptoma posumnjala. Sad je samo stvar cekanja. Ali obzirom na betu, trebalo bi da bude sve u redu.You tube-pa onu muzikicu za spavanje, relaksaciju. Ja na primer lecim zivce slikanjem. Koliko neuspesnih meseci imam vezano za trudnocu, toliko sam slika naslikala dosad, po 4-5 mesecno. Kad sam pod najvecim stresom, sednem i ubijem tri sata kao nista. Ili citam. Udjes u materiju i za razliku od filma, knjiga ne dozvoljava lutanje misli. Svako ima svoj vid meditacije. Hrabro samo mila.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 9:25:12
|
|
|
|
nata11
|
Moja rodjaka je imala krvarenje do skoro 5 meseca, dr su joj rekli da se ono stvara nezavisno od bebe tj. skuplja se sa strane tako da sada ima preslatku devojcicu od 4 god.
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 9:49:43
|
|
|
|
buba.marica
|
vi ste sjajne ! Takvu pozitivnu energiju projektujete da je to više nego fantastično ! Grlim vas sve i javljam se posle 12... drzte fige zenske da se pojavimo u velikom stilu danas
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 9:57:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubamarce red je da predjes kod nas zvanicno, hajde navijamo! Srecno!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 10:02:19
|
|
|
|
madre
|
Buba marice,baš mi je zao sto se tako nerviraš i skroz te razumem. Verujem da će sve biti kako treba mislimo pozitivno
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 10:59:47
|
|
|
|
vocicana
|
Marice, samo napred i javi da li nas napustas u velikom stilu( mislim selis se odd cekalica)..
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 11:18:31
|
|
|
|
buba.marica
|
krecem na pregled... ali je pocelo da me boli sa desne strane poprilicno i vec panicarim da je VM.... mnogo s ebojim
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 12:03:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Buba marice Biće sve u redu, danas je lep dan. Ja sam potvrdila da nosim dve devojčice, i kod tebe će biti sve kako treba. I u pravu si da je verovatno i kod tebe devojčica, one su izdržljivije i pravi borci. Čekamo te sa lepim vestima.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 12:20:53
|
|
|
|
Didy
|
Bubamarice, drzim fige da sve bude ok. Ja samo da vas sve pozdravim, veceras krecemo na more.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 17:03:15
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
buba.marice držim fige naajjjačeeee!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 17:42:00
|
|
|
|
Lota
|
buba marice, nadamo se lepim vestima.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 20:09:22
|
|
|
|
vocicana
|
Jao kako je to lepo, dve curice. dve sestrice. Cestitam, nisam znala da je blizanacka trudnoca.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 20:10:20
|
|
|
|
vocicana
|
Marice, nemoj se skirati. Drzim pesnice javi se naravno. Sve oci su uprte u ekran i u vesti od tebe.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 21:17:42
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Nema buba.marice da se javi nadam se samo da je sve u redu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 21:19:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson Nema buba.marice da se javi nadam se samo da je sve u redu I ja, vec bi nam se do sada javila!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 21:35:09
|
|
|
|
amdn
|
bice sve u redu, navijamo za BM
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 21:38:18
|
|
|
|
suzi kju
|
Nema je, ne zna ona da mi brinemo za nju...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 21:44:46
|
|
|
|
Didy
|
Slavi negde.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 21:46:13
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Didy lep provod na moru. Iskreno se nadam da si u pravu.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 22:18:14
|
|
|
|
vocicana
|
Nema je, bas sam . Nadam se da je sve dobro.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 26.6.2015 22:19:15
|
|
|
|
vocicana
|
Didy lepo se izsuncaj i iskupaj, uzivaj, a mi te cekamo da nam kazes nesto lepo kada se vratis. Budi vredna
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 27.6.2015 5:48:17 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 27.6.2015 5:49:44
|
|
|
|
dijana1*
|
Nema BM, nadam se da je sve uredu Sa je nisu zadrzali u bolnici javila bi nam se sigurno da je kuci
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 27.6.2015 6:48:55
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Di i meni to još sinoć prošlo kroz glavu al reko aj da ne mračim možda je negde sa društvom a crkla joj bat. na tel. nije pored kompa i tako reko, ne mora baš nešto bzv da bude, mada mi je ipak malo čudno što je nema.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Одвикавање од пелена.пеперутка16Шта вам највише одговара?Носица. (
100%)
Додатак за тоалет. (
0%)
Користимо обоје. (
0%)
Без пелена од рођења. (
0%)
Остало. (
0%)
Ukupan broj glasova: 1Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!