Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 13:56:28
|
|
|
|
daca77
|
Klari, i nije neka faza
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 14:01:40
|
|
|
|
Klarita
|
Eh, Daco, sve ti je to u rok sluzbe sto pre se naviknes, pre prodje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 14:07:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan! I mi vec par dana ne spavamo. Ubise je cetvorke. Sve grize. I ja sam na odmoru, ali imam obaveze u skoli. Koleginica je otisla u Leskovac. Majka joj je bolesna, pa sam priskocila u pomoc. I ovako sam zaludna. Sutra delim svedocanstva. T je u vrticu. Sofija i ja se zafrkavamo. Vidim Klarita nam je tu.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 14:15:05
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Dobar dan! I mi vec par dana ne spavamo. Ubise je cetvorke. Sve grize. I ja sam na odmoru, ali imam obaveze u skoli. Koleginica je otisla u Leskovac. Majka joj je bolesna, pa sam priskocila u pomoc. I ovako sam zaludna. Sutra delim svedocanstva. T je u vrticu. Sofija i ja se zafrkavamo. Vidim Klarita nam je tu. Sutra imam vanredne kandidate, tri ispita i xy kandidata ali brzo cu to...inace isto i ja na odmoru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 14:21:31
|
|
|
|
branki*
|
Vikiveki,sto godina te nema! Ja opet cekam bozu,nesto se namrcilo,valjda nece biti nesto dok ne dodjemo u stan... Daco,nadam se da je faza i da ce proci brzo.je l hoce da sisa? Sanjice,klari,ostale mame😘😘😘
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 14:24:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja se samo nadam Branki da ti je kuca blizu gde vodis Bozu. Koliko sam razumela ides dva puta dnevno.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 14:32:06
|
|
|
|
vikiveki
|
Ih ja sam od ponedeljka na odmoru,ali naravno i u utorak sam imala nekih obaveza na poslu...pa u sredu veće i konačno od danas nemam više obaveza vezanih za posao.Ćera mi još u utorak otišla kod tate.Muž mi radi a ja sada sa moja dva indijanca vodim borbu po kući .Branki kako je Boža?Ima li nekog napretka
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 14:42:57
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Daco,nadam se da je faza i da ce proci brzo.je l hoce da sisa? Branki, sisanje ne odbijamo...to radimo sa uzivanjem Cak i Milupine pahuljice jedemo, ali pre toga se jurimo prilicno, pa kad shvati da i nisu tako lose, krene da jede. A ti, koliko jos ostajes u Beogradu?
< Poruku je uredio daca77 -- 25.6.2015 14:43:56 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 15:23:17
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,10 min hoda nam je od stana,nekad ima dva sata vezano,ja ga dovedem i ostavim,a ja se vratim zbog bojanepa odem posle po njega.a,nekad nema vezano,pa ide dva puta. Daco,ici cemo malo kuci,pa se vracamo,bicemo u bgdu do sredine avgusta. Vikiveki,ima,ali je sve spooooro...
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 16:51:36
|
|
|
|
jeca87
|
Daco, zapušiš nos i automatski otvara usta. Dok ne skonta. Kosta provalio foru, pa sada stisne zube. On je duuugooo zezao sa ručkom. I sada zna da pravi problem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 17:21:15
|
|
|
|
emicaa
|
Trebaju mi mame čija djeca imaju zube,obradujte me koji su još gadni,nas su četvorke namučile kao nijedan do sad.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 21:46:22
|
|
|
|
anita
|
Zdravo mame evo i mene nakon nekog vremena. Mi smo dobro rastemo i cuvamo se. Za par dana punimo 5 meseci. Sutra cu vam postaviti i slicice da vidite koliki smo porasli. veliki pozdrav i zagrljaj za sve vas
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 21:52:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Anita,cesto mislim na vss! Kako izdrzavas? Ja ludin sa njih dve,T bolesna,slinava,kaslje..mm povredio koleno pa je kao invalid..a nije mu nista..J vezana za mene,dovoljno da me vidi i trazi me. Ja cu odlepiti! Sve na meni!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 22:11:02
|
|
|
|
QueenJ
|
Anita, jedva čekam sličice. Već prošlo 5 meseci... Proletelo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 22:18:59
|
|
|
|
amdn
|
mamike najzad malo samo, ceo dan jurcanje i gnjavaza, decak spava a ja malo da caskam i citkam ovde. Anita daj slikice da vidimo secerlemu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 22:34:13
|
|
|
|
QueenJ
|
Anita ima 3 šećerleme.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 22:38:31
|
|
|
|
Bibilib
|
Cao mame evo mene posle dve nedelje....jedva stigoh da vam se javim.....
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 22:42:19
|
|
|
|
amdn
|
ma mislim na ovu najmladju od 5 meseci :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 22:52:32
|
|
|
|
veselicaa
|
amdn Anita ima tri bebice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 22:56:42
|
|
|
|
amdn
|
jaooo epa treba me tuci i za usi vuci, bas sam neka, epa onda puno fotografijaaaaa da nam prosledi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 23:47:01
|
|
|
|
dijana1*
|
3 bebe od 5 meseci Joj bas ide vreme. Anita kako ti izdrzavas? Emice mi ti nismo merodavni jer su Kosti izbile cetvorke a nisu trojke. Sve nesto na preskok. Bas cudno.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 25.6.2015 23:49:00
|
|
|
|
QueenJ
|
Zar to nije normalno-da prvo niču četvorke, pa onda trojke?
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 26.6.2015 5:52:14
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Queen sto se tice zubica nista nije normalno Desi se da niknu i u isto vreme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 26.6.2015 6:14:58
|
|
|
|
eca89
|
Jutro mame mi se nismo cijelu noć budile, ali zato smo ustale u pola 6h i to je bilo to, ali ok. Joj, Anita draga svaka tebi čast, nemam riječi ljubi bebaće.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 26.6.2015 7:43:49
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro, mame!!! Anita, mene sramota kad pogledam tebe i tvoje medenjake Nego, recite mi kako da moja N izbegne virus? Mene uzasno boli grlo i strasno je upaljeno i crveno...ne bih volela da joj ja prenesem ovaj virus i da se tako po 1x razboli.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo bebe Deda Mrazu: evo šta stvarno žel...Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod jelke? Možda će vas razuveriti ovo neobično i duhovito pismo,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
vrtićzoćada li je dobro za dete da krene u vrtić sa1godinom (
33%)
2godine (
13%)
3godine (
35%)
4godine (
18%)
Ukupan broj glasova: 60Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!