Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 9.5.2015 18:50:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad bih pocela da nabrajam cime sve me je iznervirao danas nabrajala bi pola sata. Najradije bih ga lansirala na mesec na nedelju dana da odmorim dusu malo
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 9.5.2015 19:15:53
|
|
|
|
amdn
|
moj m je danas zaista bio dobar, sredio stan, obavio kupovinu, jedino sto me uvek iznervira koliko god da je dobar sto me nekad ne cuje da mu nesto kazem, pa to ponovim 2-3 puta eee od tog izludim
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 9.5.2015 19:26:17
|
|
|
|
Frcokla
|
Mene mm iznervira s vremena na vreme, tako što hmmm kako bih to rekla... Smatra da se razume u opremanje stana. A ja ipak tvrdim da sitnicama i detaljima treba da se bavi žena. I to plus sa punim zadovoljstvom! Poštujem njegovo mišljenje ali ipak su mu neke ideje totalna glupost.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 9.5.2015 19:39:46
|
|
|
|
amdn
|
mm ima smisao za sredjivanje stana, on cak ima vise sitnica i ukrasa od mene :)
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 9.5.2015 19:49:26
|
|
|
|
Frcokla
|
A, moj nema nikakav smisao šta s čim ide, i kako se kombinuje, zato se i iznerviram. A treba i krevetić i kolica uskoro da izaberemo. Grrrrr.... Al ce biti
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 9.5.2015 19:51:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Frcokla kolica biraj ti, muskarci nemaju pojma , meni mm izabrao, i sada kupujem nova
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 9.5.2015 19:56:40
|
|
|
|
Frcokla
|
Apsolutno se slažem. Ja sam vec i izabrala, da se razumemo. Samo da ih "pokupim" Njegove sugestije ne prihvatam jer će on svakako pronaći neka makar malko jeftinija! A ja bas hoću kvalitetna, da imam posle i za drugo, ako Bog da i za treće dete... Kad vodimo debatu u vezi kolica onda mu ja kažem, dobro prodaces ti svoj auto, i kupićes neki jeftiniji. E onda i on ćuti.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 9.5.2015 19:58:32
|
|
|
|
amdn
|
Da Frcokla ako on ne zna bolje sama da biras, nego posle da kupujes nova kao Unina mama :), mi smo doduse izabrali zajedno imamo decaka i imali smo crvena :),njih smo izvozali pa smo kupili posle nova plava koja su nam prakticno nova, mozda smo ih vozili 10 puta, glupo bacanje para :(
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 9.5.2015 20:06:52
|
|
|
|
mila83
|
Mene mm retko kad iznervira,a kada se i to desi,onda je zbog kupovine,desi se nekad da nemamo ista vidjenja stvari, i cena
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 16.5.2015 22:11:39
|
|
|
|
ivaMark
|
otisao na pice posle posla, jos mi nije ni rekao...nego sam provalila pa kad sam ga priupitala: da li si bio samo patike da kupis? jos se gospodin naljutio sto ga tako pitam. inace, kada bih pisala u ovoj temi svaki put kada me iznervira, moderatori bi mi dali opomenu sto zatrpavam temu....
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 16.5.2015 22:17:36
|
|
|
|
World
|
ma nece, samo se sjeti svaki cetvrti post da ostavis negdje drugo
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 18.5.2015 14:11:35
|
|
|
|
Frcokla
|
Danas ništa posebno. Ali je zato juče, skoro sam počela da plačem u autu. vozili smo se dugih 400 km, samo jednom stali za wc, u gužvi zbog radova na putu, jedva sam opet čekala sledeći parking. I onda mu kažem km pre granice da stane na pumpu, jok, samo da pređemo granicu još... Reko sigurno je gužva, i bila je, i totalno sam odlepila. Ponekad, kao da nema osećaj, da sam sedmi mesec i da neke stvari ne mogu da podnesem isto kao pre...
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 21.5.2015 21:16:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Od juce sam prestala da razgovaram sa njim..sta god da kazem dobijem "tisina"..stalno ga napadam,teram da radi..jadnicak.. Da bi popodne otisao na posao i dolazi,neki kamion ga udario na parkingu!!!! Ostetio haubu i branik..i nije tu kraj,uzeo je samo broj telefona,kao dace mu pare koliko majstor kaze!! Jbt toliko si naivan,nijedan dokaz nemas..samo rec!! I sta da mu kazem...da sam bilo stq rekla bilio bi sta pametyjes..i tako uvek,a 99%sam u pravu!
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 21.5.2015 21:25:17
|
|
|
|
Anoniman
|
von drzim fige da taj covek bude neki posten i da odrzi rec.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 21.5.2015 21:27:47
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja se nadam! Ili ce me mm zapamtiti,nek mu bude ovo znak!
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 21.5.2015 22:01:37
|
|
|
|
ivaMark
|
da sam bilo stq rekla bilio bi sta pametyjes o da, ovo je poznato jako.. kaze meni mm juce: da cutis malo i ne popujes bila bi super nasmejao me posteno
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2015 20:31:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Od utorka je na puty..danas je trebalo da dodje do 17h..jos ga nema!! Zivi momacki zivot! Pri tom mi se javio da je krenuo u pola 1..ide sa Zlatibora!! Aaaaaa;!
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2015 21:00:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Von, tvoj se barem javio da je krenuo, moj ni to ne radi
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2015 21:08:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Iznervirao me rekacijom ka d sam rekla da kupimo mašinu za prnje veša našu iako sam znala šta će biti. Sve jedno, šizim. Da mogu, nalupala bi ga
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2015 21:19:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Trco, sve sa njima ja borba
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2015 21:22:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Ooo pa nisu oni svesni. On bi linijom manjeg otpora sa babom, a mene ko j. Pa mogu i ja linijom manjeg otpora, pa oteram sve u tri lepe (kao njegova mama) i odem u Bg. Pa ću sama da perem i širim je*eni veš kad mi je volja!!!!
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2015 21:53:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Dzaba se javio kad nije tad krenuo nego tek u 4..znas,zadrzali ssmo se,pa da rucamo. A ti zeno ko te jebe! Cemy onda mobilni??? Kupio mi solju - najboljoj zeni na svetu,ali me nije kupio! Sta me lagao,kazi ne znam kad krecem..nisam sam i cao..a ne kao debil cekam!
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2015 22:01:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Dzaba se javio kad nije tad krenuo nego tek u 4..znas,zadrzali ssmo se,pa da rucamo. A ti zeno ko te jebe! Cemy onda mobilni??? Kupio mi solju - najboljoj zeni na svetu,ali me nije kupio! Sta me lagao,kazi ne znam kad krecem..nisam sam i cao..a ne kao debil cekam! Uvek je jedenje izgovor A ti se polomis da mu spremis veceru da ima sta toplo da pojede kad dodje kuci a on kaze "nisam gladan, dobro sam rucao na Fruškoj gori" aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2015 22:14:57
|
|
|
|
QueenJ
|
Moj je danas, za promenu bio ok. Ali, hajde, da se upišem u temu, isflekao je posteljinu (ako znate na šta mislim)...
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 19.6.2015 22:18:10
|
|
|
|
Kata90
|
Jao queen stvarno si luda
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?