|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat)
17.6.2015 14:11:03   
jess021
Neces, ne briniuser posted image
Drage, ajd bacite pogled u temu Zimnica, treba mi pomoc.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1551
17.6.2015 14:14:11   
malena39
Mile moje trudnjace samo da vam javim da smo danas mnogo bolje. Nastavljam sa terapijom I visec lezim nego ista ali sam bolje raspolozena iako je kisa....
Um, sretno s radovima, ja vec u petak furam kod mojih I ne vracam se dok sve ne bude gotovo...idem I kod sestre, spremila mi je dva kofera stvari za bebu, I igracaka I svega...sad je zezam da mi vraca sve ono sto sam ja kupila marku ;) ...nije losa investicija!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1552
17.6.2015 14:21:50   
suzi kju
A moja otpusna lista ni u najavi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 1553
17.6.2015 14:24:10   
adulence
pa zasto bre suzi???

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1554
17.6.2015 14:25:31   
suzi kju
Zato što nisu normalni. Studenti im kucaju otpuste jer su lekari na godišnjem, opšte rasulo!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1555
17.6.2015 14:26:02   
Anoniman
Malena meni je najlepse u mojoj kucici, cim krenu da ruse unutra bezim i jauser posted image

Boja primila, presijavam se na braonuser posted image

Suzi sticice u toku dana da bezis svojoj kuciciuser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 1556
17.6.2015 14:31:40   
adulence
bice suzi bice...
um kaci sliku....zene odoh po dete pa se kuckamo...

< Poruku je uredio adulence -- 17.6.2015 14:38:05 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1557
17.6.2015 14:59:20   
Valerie
adulence, ja sam dosadna, ali tvoj hgb je skroz ok. ne znam zasto pokusavaju da nam bude kao da nismo trudne... elevit zavrsava posao...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1558
17.6.2015 15:08:12   
Frcokla
Hvala za savet mlada mama!
To mi se sad prvi put desilo, mislim da ima veze s boravkom na moru...

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1559
17.6.2015 15:48:25   
adulence

IZVORNA PORUKA: Frcokla

Hvala za savet mlada mama!
To mi se sad prvi put desilo, mislim da ima veze s boravkom na moru...

frcokla a gde si bila na moru?Inace ja kada sam rekla doktorki u dragise misovica da idemna more ona je rekla super ali ne crnogorsko,sasekla me je u korenu,na sta sam joj ja rekla e pa bas na crnogorsko idemo...Kao oni pustaju kanalizaciju u more,bla,bla,bla...prosto ne znam sta da mislim,trecu godinu za redom idem u isto mesto i divno nam je nikad nisam imala hvala Bogu neku infekciju,ali po malo strepim,ali opet to je more slana voda...
valerie da i ja mislim da mi ok,ali mislim da na osnovu eritrocita i hematokrita polako upadam u anemiju...

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1560
17.6.2015 16:29:57   
Maraj
Drage kako ste danas? Ja sam sva ko samlevena.... da l zbog vremena ko ce ga znati....nacedila sam limun i skuvala kafu valjda ce mi biti bolje...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1561
17.6.2015 16:32:22   
Valerie
ma.... ja sam super oprezna, pa evo opet antibiotici i bakterije...
ne usudjujem se da putujem jer je meni sve to napor, i pakovanje i sve novo, gde mi je sta... da imam kucu na moru otisla bih na duze svakako. meni je nase more skoro uvek hladno, tesko da bih se nesto natapala. ali ako uzivas, pa posle dobijes 3 kanestena, verujem da si i zdravstveno sasvim na dobitku user posted image

moji pre neki dan isli na kupanje sa bebama na bazen Dynamic, nije mi pako napamet da im se pridruzim user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1562
17.6.2015 16:35:38   
Anoniman
Ja trudna ne idem na moreuser posted image jedva podenem i put do Vrnjacke Banje a tek truckanje do Cg ili Grcke neeee.. ko voli i uziva i treba da ide.. Ja na moru obzavam da se suncam, i suncam i suncam do iznemoglostiuser posted image tako da meni more u trudnickim uslovima ne prije....

Bila sam u nabavci do grada, nisam vozila kola od kako sam ostala trudna, evo danas posle tacno 4i po meseca, konacno...

(odgovor članu Valerie)
  Direktna veza do poruke: 1563
17.6.2015 16:41:45   
jabudic
Ado, eto vidis da vam i dr vode anti CG kampanju user posted image
Ja sam se kupala, doduse jednom, i na toj plazi je bas plitka voda, pa mi nista nije bilo. Tako cisto sumnjam da moze biti Frcokli od morske vode, da je isla na bazen, pa ok. Ali Canesten to rijesi vec posle 1.vaginalete.
Um, ja nisam ni prestajala da vozim, do prije jedno mjesec intenzivno, a sad je mm tu, pa po potrebi. Obozavam da vozim, to me bas opusta.

< Poruku je uredio jabudic -- 17.6.2015 16:43:15 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1564
17.6.2015 16:53:24   
Valerie
mene ovo mnogo vise brine
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/568459/RESTRIKCIJE-Stanovnici-Herceg-Novog-imaju-vodu-samo-dva-sata-dnevno

pa da li se sale, od 6-8h imas vodu na letovanju. sumanuto. i cisterne su ok, ali pitanje je i kvaliteta tako cuvane vode...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1565
17.6.2015 17:04:13   
adulence
Jabude doktori mi nisu prijatelji...hehehe....i mm je odmah rekao ma ona zena ne voli CG...nadam se da cd sve biti ok...meni put ne pada tesko posto sam za sat vremena na moru...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1566
17.6.2015 17:08:25   
Maraj
Ja se svake godine vratim s mora sa upalom besike. Cak kao baba neka cim izadjem iz vode menjam kupaci, ne kupam se u bazenu i eto obavezno se vratim sa nekom bakterijom ne znam kako ....

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1567
17.6.2015 17:57:47   
jabudic

IZVORNA PORUKA: Valerie

mene ovo mnogo vise brine
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/568459/RESTRIKCIJE-Stanovnici-Herceg-Novog-imaju-vodu-samo-dva-sata-dnevno

pa da li se sale, od 6-8h imas vodu na letovanju. sumanuto. i cisterne su ok, ali pitanje je i kvaliteta tako cuvane vode...

E ovo ti je baš tako za HN, pisala je Choopa na FB.
Ne znam šta je uzrok, ali ne bi trebalo da potraje baš zauvjek.
U svakom slučaju teže je i stanovnicima koji žive tu, jer i njima treba voda i osnovni uslovi za život. Zamisli nju sa troje male djece. Plus što ljudi žive uglavnom od te sezone, a ne pitaju se, kao ni vi u Srbiji, nego ove guzonje sa vlasti diriguju šta i kako. Sve narodu po ledjima.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1568
17.6.2015 18:29:21   
jess021
Ja sam crkla, bila kod frizera, napravila neki kao brzi kolac i sad cekam sestru da dodje na kafu.
Kad smo kod mora, ja sam obavezno bolesna ili kad putujemo ili kad dodjemo.
Prosle godine sam krenula pod antibioticima od koji sam dobila alergiju, jedan dan na plazi me nesto ujelo, odmah sam odreagovala, imala sam i menstruaciju i verovatno jos nesto sto sam zaboravila, ali nema veze...sve to 2-3 case belog vina izleceuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1569
17.6.2015 18:41:56   
Anoniman
I ja kupula materjal da napravim vocni kolac sa piskotama, ali nikako da pocnem...

U mi sada zaspala, kada se probudi bice veselo, ima da sedimo do 3h nocasuser posted image sveki otkazala polsusnost nece da je cuva veceras, 2 dana bila u banji ispracala goste, pa primala nove, slomila se sa ciscenjem, i jos sprema majstorima da jedu, tako da nocas U i ja vilenimo zajednouser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1570
17.6.2015 18:49:26   
superm
Ovde i dalje pada kiša, duva vetar, ali mi pravimo palačinke i uživamo! Baš nas briga za kišu!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1571
17.6.2015 19:54:23   
Valerie
nesto me boli/steze stomak, mozzda su pripremne kontrakcije, lezim ne mrdam. ceo dan sam shlb.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1572
17.6.2015 20:13:11   
Maraj
Jao valerie i ja.... nusam se ivako lose osecala ko danas ne pamtim... cak sam se uplasila da se necu razboleti...samo sam cedila limun i jela voce. Kad dodje mm s posla i kaze da mu se svi danas zale da im nije dobro pa se malo smirih ...verovatno je i meni zbog ovog budjavog vremena....

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1573
17.6.2015 20:59:06   
Anoniman
I ja sam danas bezveze, hladno mi je, tako bih rado ukljucila klimu, da je mm malopre nije skinuo kada su rusili terasuuser posted image
napravila sam kolac, jos slag da stavim..

Suzi jesi li izasla?

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1574
17.6.2015 21:15:21   
Bekolino 25
Evo i mi da mahnemo danas.Nesto je dan usporen grlo je pocelo da me boli idem po limun i taman malo da prosetam.Koliko kolaca danas kod vas ja dugo nista nisam pravila
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here