Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 28.9.2009 20:52:52
|
|
|
|
Debeljuca
|
hm... pa ne znam .... videcu cu.... ali ako ja i beban ovako spojeni ne dodjemo... u decembru kad se porodim, odnosno u novoj godini sigurno.... nekako mi se cini daleko put do subotice
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 28.9.2009 20:55:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa dobro...ako mislish da ti ne bi prijao put...nemoj da rizikujesh I zille je rekla da tje next year...dok se malo uhoda kao dupla mamica
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 28.9.2009 21:00:16
|
|
|
|
Debeljuca
|
ma stomak mi je ogroman... nemam vise ni sta da obucem.... sva sam u stomaku... a ipak mi treba oko 4 sata voznje do subotice od BG sigurno.... ali bismo bekan i ja rado pili neki gusti sokic sa vama zenske.... ali docicemo mi vec necete nas se otarasiti...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 28.9.2009 21:04:32
|
|
|
|
Anoniman
|
heheh...netjete se ni vi nas otarasiti
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 28.9.2009 21:38:16
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Cure...jel vam odgovara 03. oktobar 2009 ???? ja se udajem 3.oktobra
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 28.9.2009 21:39:39
|
|
|
|
Anoniman
|
hahhaha....ne mogu da verujem A gde?????????? ako u Su....da se posadimo kod plave fontane...pa da te shmekamo...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 29.9.2009 0:46:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Cure....bilo bi dobro da razmenimo brojeve telefona... I predlozite kada bi vama odgovaralo da se nadjemo....ja sam ceo dan slobodna.... i da...gde tjemo se smestiti ???
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 29.9.2009 12:26:10
|
|
|
|
Debeljuca
|
ja samo ne znam jel proradio Bubi internet???
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 29.9.2009 13:09:32
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica hahhaha....ne mogu da verujem A gde?????????? ako u Su....da se posadimo kod plave fontane...pa da te shmekamo... e mila moja, nisu prihvatili moj predlog ... a jako sam htela da to bude bas u SU... ipak, bice u Bg...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 29.9.2009 21:39:35
|
|
|
|
Buba76
|
Ej,jeste. Bas bih volela da i ti dodjes,ja hocu. Veruj mi iz iskustva ,lakse ti je ovako dok si 2u1. Sa bebom je jos teze...Znam kako je sa putovanjima,ja svake 3 nedelje idem u NS na vadjenje krvi...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 12.10.2009 18:44:17
|
|
|
|
guppy RR
|
Koji datum u oktobru ste izabrale? (nisam čitala sve)
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 12.10.2009 18:47:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Cure...jel vam odgovara 03. oktobar 2009 ???? Trebalo je onda...ali je meni baka umrla 01. okt. pa smo otkazali...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 12.10.2009 19:02:40
|
|
|
|
guppy RR
|
znam mila, ali oktobra ima još pola... sve je stvar organizacije. Baš bi bilo cool da napravimo susrete u više gradova!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 12.10.2009 19:42:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ja sam imala u planu da idem do NS-a na kaficu...ali imam neplanirane troshkove pa necu motji....a ove moje subotichanke nije lako nahvatati....retko su na forumu...pa dugo traje ugovaranje... Evo...ako neka zeli....samo javite koji datumi vam odgovaraju...pa cemo se dogovoriti...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 13.10.2009 10:22:55
|
|
|
|
afrodita
|
Neka bude 25.oktobar br tel posaljite smjeskici
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 13.10.2009 12:06:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Slazem se....uklopicu se i ja u ovaj datum.... nadam se da i drugim devojkama odgovara? Primamo i one koje nisu iz Subotice
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 13.10.2009 19:31:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Daco88 pogledaj ovu temu
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 13.10.2009 19:36:18
|
|
|
|
Daca88
|
jao,gde bas 25,rodjendan mog brata,aaa ne mogu
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 13.10.2009 19:37:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Eh...shteta
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 13.10.2009 21:08:41
|
|
|
|
Buba76
|
Ja mogu bilo koji dan,uklopicu se. Smeshkice,imas moj broj.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 13.10.2009 21:29:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Poshalji mi ga ponovo molim te...brisala sam neki dan poruke...i bila sam ubedjena da sam tu sa tvojim brojem ostavila....al nema je Anck Su je danas gledala temu...mislila sam da ce se javiti...ali nije...i ona je iz Subotice...ako sam dobro zapamtila...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 13.10.2009 21:55:28
|
|
|
|
guppy RR
|
sačekaću još malo, javite mi datum na PP
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 14.10.2009 13:05:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Anck Su je danas gledala temu...mislila sam da ce se javiti...ali nije...i ona je iz Subotice...ako sam dobro zapamtila... Pa jesam ali ja nisam bas cesto tu, zato se nisam ni javljala jer sam jako komplikovana sto se tice mojih putovanja ... pa da se ne uskladjujete zbog mene npr. a ja da posle ispalim, ali kad odredite datum a meni bude odgovarao nema problema!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 14.10.2009 14:01:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa eto...ako ti odgovara...dodji 25. oktobra.... javicemo josh tachno gde i kad...ako mozesh dodji... Afrodita, Buba i ja cemo se svakako natji... A mozesh i odmah da dodjesh u Plato
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Subotica 18.10.2009 11:54:03
|
|
|
|
afrodita
|
Ja znam samo gde je Boss i Neptun sve ostalo ces mi morati objasniti od fontane pa na levo ili desno prema korzou ili prema turbolimacu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?