Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 9.6.2015 12:24:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Mali mis zaboravila sam da napisem,tvoja prica je prelepa,kako si opisala porodjaj kao da je to nista.A za doktore,sta da ti kazem osim blago tebi,imala si zanimaciju za oci
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 9.6.2015 13:19:33
|
|
|
|
serpica
|
Jabudic,MM divne price nadam se da ce i moja uskoro nije tako zanimljiva kao vase ali uslovi su bili takvi
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 9.6.2015 17:28:03
|
|
|
|
bubulence
|
divna prica, kao sto sam i ocekivala od jabudice... romanticna dusa...
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 7:57:28
|
|
|
|
marketing RR
|
Stigla nam je Serpicina priča sa porođaja " Poslednjim atomom snage uspevam da se podignem i poljubim tu malu glavicu. Placem. " Boze,uspela sam,Boze hvala ti" Odnose je. Lekovi su ucinili svoje,ponovo sam zaspala. "Moje sutra se ostvarilo,moje sutra me ceka." " PROČITAJTE VIŠE...
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 8:17:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Weee rasplaka' se Divno Šerpice
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 8:18:10
|
|
|
|
Maraj
|
Serpi divno opet sam se isplakala a samo sto sam stavila maskaru....
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 8:29:09
|
|
|
|
emicaa
|
Šerpi sestro suza mi suzu stiže,divno
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 8:31:23
|
|
|
|
jekiki
|
E pa drage dame od ranog jutra se isplakah zbog vasih prica, uf bre sad tek pocinje frka da me hvata da izguram ovo do kraja i da ja uzmem svoju bebicu prvi put u ruke
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 8:32:02
|
|
|
|
superm
|
Šerpi divna priča...rasplakala me... mene čeka 3.carski rez i već po ko zna koliko puta izgovorim u sebi- Bože, daj da sve bude dobro!
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 8:47:44
|
|
|
|
mali_mis
|
Serpi divno A jos divnije je sto si ti uspela u tome Maraj ti se ovde isplaka
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 9:26:00
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi, bre! Idi u peršun zorom ranom! Rasplaka i mene!
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 9:28:42
|
|
|
|
serpica
|
Hvala vam drugarice moje
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 10:23:02
|
|
|
|
jess021
|
Serpi, predivno. Danas zvanicno prestajem da citam porodjajne price, dok se ne porodim. Uz svaku sam otplakala, divne su sve.
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 10:31:03
|
|
|
|
mila83
|
o Boze, Serpice, rasplakama me zeno! DIVNO ! Svaka ti cast mila !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 10:41:02
|
|
|
|
reve84
|
Nije fer da krijem suze na poslu... :))) Svaka cast!
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 10:46:23
|
|
|
|
Anoniman
|
serpi divno
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 10:57:02
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Serpi, predivno. Danas zvanicno prestajem da citam porodjajne price, dok se ne porodim. Uz svaku sam otplakala, divne su sve. Nemoj ni posle porođaja jedno 6 meseci da čitaš osim ako nisi drvo k'o ja
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 11:14:40
|
|
|
|
jekiki
|
Ovde treba da stoji znak upozorenja " nije preporucljivo za trudnice "
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 11:42:01
|
|
|
|
degu
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 15:06:55
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: jess021 Serpi, predivno. Danas zvanicno prestajem da citam porodjajne price, dok se ne porodim. Uz svaku sam otplakala, divne su sve. Nemoj ni posle porođaja jedno 6 meseci da čitaš osim ako nisi drvo k'o ja Ma ja sam ti i inace prava placip...., a sad u trudnoci da ti ne pricam. MM ludi od toga
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 15:45:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jess021 IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: jess021 Serpi, predivno. Danas zvanicno prestajem da citam porodjajne price, dok se ne porodim. Uz svaku sam otplakala, divne su sve. Nemoj ni posle porođaja jedno 6 meseci da čitaš osim ako nisi drvo k'o ja Ma ja sam ti i inace prava placip...., a sad u trudnoci da ti ne pricam. MM ludi od toga isto Jess, i mog to nervira, a ja mogu za svaku sitnicu da zaplacem, takva sam od kad znam za sebe
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 10.6.2015 20:57:51
|
|
|
|
wivern
|
Bravo Serpi
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 11.6.2015 9:55:37
|
|
|
|
marketing RR
|
Cvećka nam je poslala svoju porođajnu priču "Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike brige, ali na kraju bez razloga, sve je išlo savršenim tokom, čak skoro bez mučnina, bez i jedne tačkice krvarenja, zaista uživanje." PROČITAJTE VIŠE...
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 11.6.2015 10:22:42
|
|
|
|
Maraj
|
Divno cvecka....divno sta sve covek (citaj zena)prezivi ljubi nam Dunju i Luku
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 11.6.2015 10:33:13
|
|
|
|
superm
|
Divna priča i opet sam plakala...ne smem više da čitam ove priče!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?