Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 9:12:49
|
|
|
|
adulence
|
ja sam pootvarala sve prozore da mi se luftira kuca,legla i uzivam,jer se uopste nocas nisam naspavala...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 9:26:41
|
|
|
|
adulence
|
malo sam sredjivala tikere posto su skroz bili pobrljavili...nadam se da se lepo vidi...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 9:45:47
|
|
|
|
Maraj
|
Adulence super su ti sad tickeri. Prosle nisam mogla da pratim sa telefona sad se ovi dobro vide um videla sam. Jeste ti manji stomak al citam sta su zene ranije pisale da je stomak manji kad se nosi nisko al se beba uredno razvija
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 9:51:27
|
|
|
|
adulence
|
ja se odjavljujem na kratko,odoh malo da odspavam...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 9:51:44
|
|
|
|
bebilule
|
Ej jutro svima. Cijeli vikend sam bila u frci pa sam samo kratko virila da vidim je li sve ok. Chipsy, srećno, UM ti si jedna zgodna trudnica , opusti se, narašće ti stomak i dosadiće ti. Ej Suzi, i nama danas dan kada smo se počeli zabavljati hahahaa . DiFno. Jabudić se vidim kupa, boli te uvo. Nego svakako hoću nešto da te pitam. Kako se ono zove mjesto gdje si ti? Ganjam nešto, ove godine ne mogu u Budvu, gužva mi, tražim neko selo a da mi je blizu jaz jer je čisto i otvoreno je more....
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 9:54:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebilule ja ga hocu odmah, nisam navikla na drugo stanje sa malim stomakom Maraj ma meni je najbitnije da ona super raste, jedva cekam sutra uz!
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 10:06:12
|
|
|
|
jabudic
|
Samo da vam se javnem, imam baaš puno posla. Obavjestila sam kolege i direktore da radim do 01/07, baš se više ne može. Plaža mi baš i nije prijala, ne znam zašto čitavu noć me bolio stomak. Inače, htjela sam da pitam vas a velikim stomakom, kakav vam je stomak kad legnete? Meni je baš tvrd, nemam pojma šta je to. I baš se mučim da se okrenem slijeva na desno, kao morž. UM, napisala sam ti i tamo u temi, opusti se i uživaj, ne maltretiraj to dijete sa mjerama stomaka Bebilule, živimo u Radanovićima, to ti je prodješ Jaz, pa prema Kotoru ( malo bliže Kotoru nego Budvi, ali generalno tačno izmedju Kotora, Tivta i Budve).
< Poruku je uredio jabudic -- 8.6.2015 10:07:32 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 10:13:27
|
|
|
|
Maraj
|
Sagitarius javljaj da znamo kako si.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 10:27:52
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro!! Suzi, srecna godisnjica MM je na godisnjem, pa sma bas lepo raspolozena
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 10:36:55
|
|
|
|
sonyasha
|
Sagitarius, javljaj nam kako si! Suzi, srećna godišnjica! UM, imam drugaricu sa takvim stomakom na ulazu u osmi mesec, a beba dva kila! Nemoj ništa da brineš! Taman ćeš da vidiš sutra na uz i kontrakcije i da pitaš docu za pojas! Mi smo juče brali trešnje sa mojim tatom u Grockoj, klopali, izležavali se pod drvetom dok nas nisu pogrickali mravci Onda otišli na Dunav na sokić! Onda sa svekijevcima na klopu, pa parkić, i za malo nismo zaspali na klupici ali je bio super dan Danas kuliranje, palačinkice za doručak, izležancija, autići, crtaći, trešnjice!
< Poruku je uredio sonyasha -- 8.6.2015 10:37:41 >
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 10:47:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess uzivajte Kada idete za Madjarsku? Sony ma sada sam videla Jabudica u istoj nedelji sa istim stomakom, a treca trudnoca, pa mi je lakse, ja nemam konntrakcije, samo taj pritisak kada hodam i sedim... Meni je bitno da bebica lupka, kao da pravi baloncice... Ja doruckovala 2 palacinke od sinoc, pa ustipke sa kajmakom, i kremom, ocekujem mucninu Sagi javi kako si i sta kazu dr!
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 10:53:30
|
|
|
|
Maraj
|
Ja ispekla jaja i uz to krastavac,paradaiz,papriku i zdenku. Sto volim da grickam to sveze povrce uz jaja. sad sam zavrsila boraniju za rucak , oprala jagode i evo pristavila kafu pa izvolte
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 11:27:47
|
|
|
|
jess021
|
UM, nemam pojma. MM ce ove nedelje da radi nesto po stanu, pa cemo mozda sledece nedelje.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 11:42:59
|
|
|
|
vikiii
|
Ćao , da vam i ja mahnem posle mog dužeg ne javljanja! Kod mene je i dalje ludo,još uvek radim,pa po dete u vrtić, tako da i ne stižem da pišem,samo pročitam šta ste pisale. Ja sam danas bila na uz i kaže dr da je . Prosto ne mogu da verujem,bila sam ubedjena da će biti dečak.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 12:06:53
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Obavjestila sam kolege i direktore da radim do 01/07, baš se više ne može. ... I baš se mučim da se okrenem slijeva na desno, kao morž. jabudic, super, malo moras da odahnes pred porodjaj! mene je spasavala svilena spavacica prosli put, okrenem se kao riba sad cu opet isti recept jer se stalno vrtim. pocele ozbiljne vrucine, klima nam radila celu noc, nisam mogla drugacije. za sada ne klimatizujem detetovu sobu, ali cu uskoro i njoj morati.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 12:22:52
|
|
|
|
bebilule
|
Ja sam tako loše spavala da umirem danas na poslu. Jadna, cijelu noć sam tako željela leći na stomak a ne mogu više.... . Imala sam onu "nervozu nogu" pa sam ih tuširala toplo-hladno, pa mi je bilo vruće, pa sam otvarala prozor....onda sam i ogladnila i tako do jutros
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 12:24:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebi nije te bilo nekoliko dana bas sam se pitala sta je sa tobom?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 12:26:56
|
|
|
|
bebilule
|
Imala sam tonu obaveza, punu kuću gostiju. Davali godinu dana mm tati. Nisam stizala ni da beknem , ali sam vas pratila!
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 12:27:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala vam drage moje, izvolite n a kolač sok pivo, sve po redu Mi setali malo, kupila mm dve majice, hteo je i on meni nešto da kupi ali nisam znala šta, ništa mi ne treba, pa smo to ostavili za neku narednu šetnju.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 12:33:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzi taman da nadjes nesto lepo Ja sam za rodjendan od mm dobila kolica za bebu
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 12:37:13
|
|
|
|
suzi kju
|
A našla si u kivi boji? Nisam videla da si pisala, sigurno je to bilo ovih dana kad nisam bila kući. Superrrr A i ja za sebe nakupovala majčica haljinica i helanki i to ću da nosim ovo leto, sledećeg ću valjda nositi ono što sam nosila dok nisam bila trudna. I ja bih radije kupovala nešto od opreme, garderobicu i tako to, nego sebi nešto.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 12:39:55
|
|
|
|
bebilule
|
Ja helanke nikad više u životu, smučile su mi se :). Suzi uprati li ti da sam rekla da je i nama danas dan kada smo se počeli zabavljati
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 12:40:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam nasla kivi, uzela sam tirkizna, i mnogo su lepa, uopste boja nije jarka kao na slici vise vuce na zelenu ahahaha Suzi videces kada se rode, ja krenem nesto sebi da kupim, pa se vratim sa punom kesom za Unu
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 12:46:16
|
|
|
|
suzi kju
|
Bebi jesam sad tek, nisam skontala odmah. Neka ti je srećna godišnjica i tebi i meni, da još mnogo godina provedemo skupa. Um jesi stavljala sliku kolica negde, ja sam našla bertonijeva za blizance povoljna skroz, roze siva su, al bas bas lepa. Da uđem u sedmi pa zdravlje od Boga počeću polako da kupujem.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) 8.6.2015 12:49:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Imaju u temi kolica, pogledaj tamo postavi ta koja se tebi svidjaju E pa super! Ja svakako vecinu imam od Une, ali jedva cekam kupovinu z anovu bebu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?