Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 2.6.2015 15:07:29
|
|
|
|
Anarunika
|
Sad listam ovu temu pa vidim da sam preskočila temu malih brljivica i brljivaca a i Akija sam stavila a iku sam preskočila. Evo jedne Iskonove slike kada je imao godinu i pet meseci, vidi se da se sam služio Hvala Bogu da je bilo toplo vreme pa nije bio obučen! Slika uvek govori više od reči
< Poruku je uredio Anarunika -- 2.6.2015 15:08:07 >
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 2.6.2015 15:17:04
|
|
|
|
mila83
|
Secer,nemam sta drugo da kazem !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 2.6.2015 15:58:04
|
|
|
|
Kata90
|
a joooj kako smo musavi meden je
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 2.6.2015 16:03:23
|
|
|
|
Bibilib
|
Bas je meden i moje dete je danas bilo ovakvo dok je samo ruckalo tj.pokusalo da rucka Nestle dezert i naravno vanilu....Ave mi zao sto nemam tel.da ga slikam jer ovih dana svasta radi.... Prvi put se danas zagrabio za keks pa je uzeo 3 odjednom a mamu je iznenadio kad je trazio jos supicu... njam,njam
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 2.6.2015 17:36:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Moje se nisu nesto plasile grmljavine,S. se ponekad sakrije ali je vise zanima da joj objasnimo sta je to i zasto je tako bucno
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 0:38:40
|
|
|
|
dijana1*
|
Auuu al se umazao E zato obozavam leto, budu samo u peleni, umazu se, stavis ih pod tus i milina
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 7:32:39
|
|
|
|
tekilica
|
Moja kad se umaze (a umaze se i ona skoro,pa ovako...mada, priznajem, tvoj prednjaci, Anarunika) , ona praaaaaavac ode u krevet, nabije glavu u jastuk i brise se Ne podnosi da bude zamazana, ako je nesto isflekano, odmah skida... Ali, od jogurta ne brise BUKOVE, njih voli :) Ja obozavam ovakve slike, mnogo su mi medeni kad su ovakvi
< Poruku je uredio tekilica -- 3.6.2015 7:33:31 >
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 8:35:21
|
|
|
|
dijana1*
|
U nedelju smo isli kod mojih na peceno prase i naravno na kraju torta. Kosta se odusevio i dete (1.5 godinu) pocelo da vice tooottaaaa , tota, tota... Prvoje bio fin i strpljiv i dozvolio da ga ja hranim, a onda je uzeo stvari u svoje ruke i poceo rukama da grabi. Jaooo kako je bio musav i smesan Vec sa godinu dana je naucio da cim se isprlja trci u kupatilo da ga umijem i opere ruke.
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 8:59:04
|
|
|
|
Bibilib
|
Aki je juce ponovo liznu sladoled ali iz moje kasicice posto je Quattro u pitanju i uzeo je malo vise a on naravno leden napravio je takvu facu a posle je duvao da ga ugreje
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 9:32:58
|
|
|
|
tekilica
|
ahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahha isto! Ma, mnogo su smesni! Bilibib, tacno znam na sta mislis kad kazes TAKVU FACU! A znate sta kaze moja kad joj nesto novo ponudim da proba? Ne mogu da probam, boli me dupica. :) Nekad je boli noga. Nekad to nesto smudi, pa stavlja prste na nosic i vice pih,pih.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 10:31:10
|
|
|
|
Anarunika
|
Iskon ni dan danas nije mnogo drugačiji za stolom A glavno je brisanje rukavima1 joj poludim od toga. A što se tiče brkova od jogurta to je kod nas bila isto fora zbog dede tj, mog oca. On nosi brkove i onda kad god su i jedan i drugi ,ali pre svega Iskon pili jogurt uvek su vikali: "Ja sam deda Miroslav"
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 10:49:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
I moja ima brkove od jogurta a najsmesnija je kada pije iz siroke solje . Redovno umoci i nosic i onda joj se naravno smejem . Inace , naucila je pre oko mesec dana da mase i sada mase svakom ko krene i otvori vrata!
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 12:07:03
|
|
|
|
Anarunika
|
Pa fino dete ME
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 12:29:20
|
|
|
|
tekilica
|
ME, posle mahanja na red dolazi i slanje poljubaca Sto se tice toga sta svakom radi (kao sto tvoja svima mase), moja svakom pokaze dva prstica i kaze JA IMAM DVE GODINE! Svakom! Prvo to kaze, pa tek onda ime i prezime, to bas ako je pitaju...ali, godine svima kaze. I to namesti pet prsta, pa onda drugom rukom preklopi tri . Sad se nesto naucila da odmah pokaze dva i to joj je valjda interesantno.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 12:38:24
|
|
|
|
Anarunika
|
Ika do skoro nije znao da kaže koliko ima godina, a malo pre toga je naučio da pokaže. A Arči je svoje prvo ispoljavanje zainteresovanosti za matematiku iskazao u ovom periodu. Prvi brojevi koje je spominjao bili su pet i nula. I kada sam ga naprimer pitala "koliko me voliš "a on kaže pet-nula. Mnogo mi je bio smešan i sladak
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 12:41:34
|
|
|
|
tekilica
|
A moja 5 i 12. Idi, mama, i dodji u 5...ili - deda da dodje u 12...ili - nije mrak, sad da vidim (pa ode da gleda na sat) i kaze 12 :) Smejurija :) A znamo da brojimo ( i na engleskom) do deset, s tim sto nam posle deset ide 12, pa 15. :)
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 12:57:23
|
|
|
|
Anarunika
|
U svaka čast ona već i sa dvocifrenim brojevima barata! Ma šou sa njima, ko bi se svega setio!!!
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 14:22:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Moja S.je kada je imala oko godinu i po.dve pricala i pokazivala da ima 5 godina,zbog A.koja je tada imala toliko
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 14:27:04
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena I moja ima brkove od jogurta a najsmesnija je kada pije iz siroke solje . Redovno umoci i nosic i onda joj se naravno smejem . Inace , naucila je pre oko mesec dana da mase i sada mase svakom ko krene i otvori vrata! A moje dete je naucilo da salje poljubce i sada kada idemo ulicom ili po Marka u skolicu on ih deli svima,a ljudi iznenadjeni i odusevljeni sto im beba salje poljubac,prilaze da ga pomaze a on sve vazan i hepi a mami sve lepo
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 14:30:15
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: veselica Moja S.je kada je imala oko godinu i po.dve pricala i pokazivala da ima 5 godina,zbog A.koja je tada imala toliko Mi smo Akija ucili da pokaze palac kad ga neko pita kolko godina ima a mali kapira pa nekad bude a nekad okrene samo sto je uvek srecan dok pokazuje
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 14:33:09
|
|
|
|
tekilica
|
IZVORNA PORUKA: veselica Moja S.je kada je imala oko godinu i po.dve pricala i pokazivala da ima 5 godina,zbog A.koja je tada imala toliko Daaaaaaaaaaa, znam to, sto ona da ima 1,5, a sestra cak 5 Opasne su!
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 15:03:21
|
|
|
|
mila83
|
hahahahaha, bas se nasmejah ! Podsetile ste me na dosta toga, ne mogu se svega ni setiti ! Sto se tice pokazivanja godina, to je isto i moj Dimi radio,koliko ima sestra,toliko ima i on Bas danas komentarisem sa mamom,kako su po pitanju prljanja i musavosti dok jedu totalno drugaciji,Mima kao neka svinja mala, uvek se uprlja,pa cak i sada, dok je Dimi bas pedantan,ne daj Boze malo negde da se prospe ili da se uprlja dok jede,odmah na pranje i presvlacenje.Videcemo kada bude stariji sta ce da bude . Brkove od jogurta,bilo cega sto moze,oduvek su bili odusevljeni i samo da bude sto prljavije kada je to u pitanju,kao da se takmice ko ce imati vece brkove ti osmesi sa jogurtnim brkovima su mi najsladji
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 15:18:04
|
|
|
|
Anarunika
|
Mila vidiš, čovek obično pomisli da su devojčice urednije Mima je moj čovek! A Dima će uvek biti takav, mislim da je to stvar karaktera a ne učenja. Ja sam prase od uvek i koliko god se trudila nikada nisam uspela to da korigujem. Pa mi zato i glupo da na klince vičem kada se zaprljaju od hrane,ali moram malo da ih kanališem da ne odu u krajnost...
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 15:41:15
|
|
|
|
mila83
|
Hihihihi....a o pranju i skidanju fleka da ne pricam...Mima dok je bila mladja, stalno je govorila da njena mama moze sve oprati zato sto sam se trudila da je ne grdim jako kada se isprlja...pa decije je to.... Da se vratim na temu, kada je Mima imala 22 meseca,prvi put je bila u igraonici i vrticu,pa sam morala da joj objasnjavam sta je to, ko je vaspitacica itd....toliko joj se svidelo da je rekla blago vaspitacici,kad je to njena kuca jel mozemo mi tu da zivimo
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 3.6.2015 16:58:13
|
|
|
|
Bibilib
|
Ne mogu se tacno setiti ali i moj sin je mislio da ljudi zive u igraonici kada je, prvi put isao na rodjendanu...
|
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?