|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat)
2.6.2015 10:04:49   
megi85
Jutro cure.
I ja se nasmija u vezi gledanja TV-a i ne treba ni da napominjem da je meni zabranjeno i da prođem kraj njegauser posted image
Ja sam malo bolje,stomak me ne boli više ali moram se dosta paziti jer čim malo više sjedim ili duže hodam opet malo zaboli vjerovatno jer je beba tako nisko ali uglavnom mirujem i pijem punu šaku tableta dnevno ali samo neka je bolje.
Danas svečano ulazim u zadnje tromjesječje i samo se molim da moja cura i ja doguramo bar do 36-37 nedjelje.
Čestitam curama na lijepim vijestima sa kontrola posebno Suzi na curamauser posted image
Sve vasuser posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 151
2.6.2015 10:05:30   
jess021
Jao lude ste skroz, smejem se kao blesava.
Ja htela na pijacu, pa se uspavala, sad je vec toplo.
PIjem kafu, pa cu od frizera.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 152
2.6.2015 10:06:19   
mlada_mama
Jabudic, sad vidim da si pisala za leukocite, ja ponavljala nalaz urina i krvi, i normalno je od 4-8 L a ja imam 15 i dr samo rece da je u redu.. sad ne znam, valjda bi rekla ili dala nesto da nije OK.
Ja jutros poletila po kuci, masina, sudje, dorucak, danas smo kuci ja i S, malo po dvoristu, dan je divan, sutra na UZV, radujem se kao da nisam nikako isla :)

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 153
2.6.2015 10:08:25   
adulence
da,da sada je sigurno vec jako toplo,a vidim i pise da je 26 stepeni....vrucinaaaaaaa.....jaooo zene ja sam pocela da jedem kao slon i nekako mi se sve topoklopilo sa uzimanjem vitamin,puuuuu...ma samo da docekam sledece vadjenje krvi da vidim kakvo je stanje sa hgb i gvozdjem,ako mi pomazu neka,ali ako je nepromenjeno,zaboravicu ih...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 154
2.6.2015 10:08:57   
suzi kju
Megi hvalaa user posted image doguraćete nego sta, sigurno.
MM znam kakvo je uzbudjenje pred uz, ja kazem juče doktorki da uvek imam tremu pred pregled, kaze sve je to normalno, i kad kaze da je sve u redu tek tad mi padne kamen sa srca.
Pojednine ćemo i da zaboravimo kako de "gleda tv" gre'otauser posted image

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 155
2.6.2015 10:09:03   
jess021
Zene, vec sam jednom pitala, ali opet cu. Jeste ukljucivale masinu ovih dana? Crveno slovo je do cetvrtka, a prljavog vesa na sve strane, ne znam sta da radim?

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 156
2.6.2015 10:10:11   
adulence
mm jos malo, ja se isto radujem kao malo dete,a nisam vam rekla,mm ni ne zna da idemo na uz,samo cu u cetvrtak da ga odvedem,ove bebe se uopste nije nagledao u stomaku,dok je Ivku stalno,tako se potrefilo i onda am resila da ga odvedem na ovaj veliki ekspertni da uziva malo....

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 157
2.6.2015 10:10:15   
suzi kju
Jess ja pitam mamu za to, ne valja, juče je valjda valjalo sad do četvrtka ništa.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 158
2.6.2015 10:11:56   
adulence
meni masina upravo radi,pa sta da radimo kada nam se sa decom ves nagomila,pa nije to nikakav greh,ne znam ja tako gledam na to,ali svako kako oseca...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 159
2.6.2015 10:13:43   
jess021
Suzi, znaci onda nista do cetvrtka, nema veze.
Ja sam vec dosadna, ali niko ne pise u toj temi, pa da pitam ovde.
Jel` niko nece ici u skolicu za trudnice?
Adulence, razumem kroz, moja sestra svaki dan pere po 2 masine, njih je 6 u stanu.

< Poruku je uredio jess021 -- 2.6.2015 10:14:35 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 160
2.6.2015 10:16:00   
bebilule
Ja više ne znam pričate li stvarno o mašini za veš ili je i ovo sinonim za nešto drugo user posted image

Ako je stvarno mašina za veš kažu da ne valja, pa sad....ko kako hoće...ono nije da ribaš na ruke, mašina odradi...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 161
2.6.2015 10:18:33   
jess021
Bebiluleuser posted image
sad cemo morati naglasavati da li nesto bukvalno mislimo ili u nekom prenesenom znacenju.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 162
2.6.2015 10:18:50   
mlada_mama
I merni masina radi upravo, ne palim mnogo, mozda 2-3 sedmicno, ja iskreno i ne znam kad je crveno slovo, sta bi sad.
Juce je bilo vruce, ja se jedva dovukla od stanice do DZ, mokra sam bila. Sva sreca pa imam jos mjesec, necu mnogo ni hodati do kraja

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 163
2.6.2015 10:19:00   
Anoniman
Jutrouser posted image , ja pocela da ucim, imam ispit 9 juna, prosao je rodjendan, kontrola, sada moram da radim, a ne uci mi seuser posted image

Jess ja sam juce prala, valjalo je ,sada do cetvrtka nista...

Glasala sam za komentare!

< Poruku je uredio Unina mama -- 2.6.2015 10:21:16 >

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 164
2.6.2015 10:24:22   
adulence
Jess ja sam malopre pisala tj ja bih isla...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 165
2.6.2015 10:29:03   
jess021
Adulence, videlauser posted image
Ostale me ignorisuuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 166
2.6.2015 10:29:04   
jabudic
Jutro i od nas!
Ova domaćica je u pola 10 ustala. Moram da pohvalim mm, sačekao me doručak i kafa na stolu!
Sad ću da glasam i za Tanjicu i za DI.
Ja imam puno kupatilo, ne da mi muž da perem, a taman prije praznika ubacila u kupatilo i plisane igračke, ima da mi crkne mašina u četvrtak user posted image
Um, čestitam na nagradama, draga!
Uzeh da radim, ni ovakvog radnika nigdje nema, radi kad se naspava. Imam pravi crnogorski posao user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 167
2.6.2015 10:32:26   
janabons
Jutrouser posted image
Bravo za kontroleuser posted image Super sto je sve ok
A sto se tice masine, ja ne znam da li cu izdrzati do cetvrtka, vec smo zatrpani vesom. Nisam znala da je juce valjalo, meni su rekli da od nedelje nista.
JA cu u cetvrtak opet na uz, malo detaljniji, i da pitam da li je normalno da posle 20 koraka mene odmah pocinje da boli stomak, a kao kontrakcije su prestale i sve ok. Jel vam se to desavalo?

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 168
2.6.2015 10:41:08   
Sanjica26 RR
Moram da pozdravim trudnice i da se nasmejam na ovo valjalo se i ne valja. user posted image Mnogo mi je to smesno. Izvinite sto ovako upadam, ali moram da kazem ovim zenama sto se pitaju i brinu.
Zene masina radi. Ne perete vi na ruke. Moja masina yredno radi. Crkva ima drugacije misljenje o tom da se za praznik obilazi crkva, tj. sluzba.
A posao posle toga moze da se odradi.
Ako cemo tako zasto je juce valjalo da se pere kad je i juce bilo crveno slovo? Zbog cega do cetvrtka ne sme? Koja je razlika? Naravno da nemaju objasnjenja za to.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 2.6.2015 10:45:48 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 169
2.6.2015 10:58:27   
adulence
Sanjiceuser posted image
Lepo si napisala,a pri tom tvoj suprug je svestenik jel tako? Ja sam juce bila u crkvi i pomolila se dragom Bogu,a kao sto sam gore napisala,stvarno ne mialim da je greh ukljuciti masinu...ali opet svako kako oseca...
Mnogo mi je jutros bilo lepo zene stojim na stanici kod Ivinog vrtica ,a inace ivin vrtic se nalazi uz hram sv.Vasilija Ostroskog i jedan decak sam stoji na stanici i zacuju se zvona i on se prekrsti,bas me je dirnulo to...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 170
2.6.2015 10:58:53   
Bekolino 25
Jutro zene...Mi juce bili kod mojih na slavi i super se proveli vidim bile ste vredne.Nego htedoh da pitam za stomacice koliki su ja sam sada usla u 25ned i nemam veliki stomak tipa fudbalska lopta mozda malkice manji kako vi stojite

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 171
2.6.2015 11:01:45   
suzi kju
Eeee ja sad odoh da se slikam i ubacim sliku, da me UM ne proziva više. Sutra punih 20 nedelja, pa da bas vidite kolike smouser posted image user posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 172
2.6.2015 11:03:36   
Anoniman

Bekolino daj slicicuuser posted image da procenimouser posted image

Sanjice ja ne bih znala da ti objasnim , ali i meni je cudno, svaki praznik idem u crkvu pomolim se Bogu, zapalim svece, i bila sam za Zadusnice i vidim majstori kod crkve rade, lepe plocice, jer je to nova crkva u izgradnjiuser posted image to me malo zbunilo...

(odgovor članu Bekolino 25)
  Direktna veza do poruke: 173
2.6.2015 11:04:08   
Bekolino 25
I ja bih i da ubacim i da se upisem na one spiskove trudnica ali preko fona se ne snalazim a komp u kvaru.Ajde bas da vidim jesam li sa najmanjom loptom hihi

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 174
2.6.2015 11:06:56   
Sanjica26 RR
Adulence jeste svesteno lice. Moju majku ne mogu da ubedim da nema razlike izmedju sudo masine i ves masine. Po njoj je ok sudo masina, a ves masina nije. Digla sam ruke, jer ako je ona u to ubedjena necu da joj remetim.
Upravo to UM ti ljudi moraju da rade posao. Zadusnice koliko znam nije crveno slovo. Malo su ljudi neke stvari stavili od izuzetne vaznosti. Ono sto zaista treba ne pada im napamet.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 2.6.2015 11:10:09 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here