|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
25.5.2015 10:28:25   
jabudic
Valerie, bravo za 6.mjesec! user posted image
Ja ne mogu da vjerujem da sam već u 8. user posted image
Ja se neću nešto mnogo kljukati ničim, mislim da 104 nije strašno za 32. nedelju.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2326
25.5.2015 10:30:09   
janabons
Jutro, drage moje
Serpi, mislimo na tebe i drzimo ti palceveuser posted image Ti si zena zmaj
Kod nas situacija ista, povracanje, mucnine, stomak boli, tako da jedva cekam ove nedelje kontrolu da vidim sta se desava sa tim kontrakcijama. Ja se samo nadam da nece da me strpa u bolnicu, jer mi je nesto pominjao bolnicu prosli put.... a mozda me samo malo plasi( to se ja tesim). Trudim se da ne razmisljam o tome, jer mi onda nije dobro od svega

Pozdravljam vas

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2327
25.5.2015 10:33:37   
jess021
Jabude, tebi ostalo jos ravno dva mesecauser posted image

Janabons, kad ides kod dr?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2328
25.5.2015 10:41:08   
janabons
Jess, u cetvrtak ili petak cu na kontrolu, to tad treba da uradim i krvnu sliku, jer mi je dr u junu na odmoru, pa da sve sagleda sad.
Al ja i u junu idem jos kod dva druser posted image , pusti budalu.... koga zmija ujede i gustera se plasi

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2329
25.5.2015 10:41:39   
Bekolino 25
Jutrouser posted image Mi danas usli u 24.nedelju jupiiuser posted image samo me uhvatila dijareja juce pojela dosta jagoda doduse neprskanih iz baste sa sela ne znam jel do toga

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2330
25.5.2015 10:48:16   
Valerie

IZVORNA PORUKA: adulence

Valerie hgb mi je bio 108,a gvozdje 11....
nisam uzela ja gvozdje ,ali sam uzela elevit vitamine koji imaju najvise gvozdja cini mi se d svih tih vitamina,meni je sve opalo,jer ja do skoro nisam jela meso bilo mi je bljaaaakkk,tako da kapiram da je i od toga,videcu na sledecoj kontroli pred komisiju da li se malo popravlja stanje...

da, da, shvatila sam za elevit. i ja sam ga uzela. i cini mi se da mi je i bolji od pregnacare. jess je pominjala preparate gvozdja.
i meni je ovaj dr na 4d rekao da uzmem tothemu, al cu cekati novi rezultat. ja verujem da je normalno imati malo slabiju krvnu sliku u user posted image i ne zelim nasilno da je podizem pa da dobijem zatvor i kojesta od tih preparata. bas ako bude drasticno. elevit ima vise gvozdja od svih ovih drugih vitamina. ja uzela malo kupinovog vina, blitvu, cesce junetinu i junecu supu, blitvu ponekad, pa da vidimo

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2331
25.5.2015 11:00:18   
jekiki
Jess nije za pohvalu ali kad vec pitasbja sam pusac, jbg, smanjila sam malo ali prestala nisam user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2332
25.5.2015 11:10:06   
Anoniman
Jabude user posted image za 8, Valeriauser posted image za 6..

Ja sam u losem raspolozenju od juce, sa svima sam se pokacila, i svi me nerviraju, sinoc sam kucala post ali me je izbacilo, i batalila sam... Jedva cekam nedelju i uz, i tako, kada budem bolje pisacu...user posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 2333
25.5.2015 11:11:50   
Frcokla
Mašem vam žene!
Ne stižem na rr nikako ovih dana, selimo se pa smo u dva stana stalno, prenosimo, pakujemo i slično.

Nadam se da ste sve dobro i svima šaljem poljubac. Ne stižem ni da isčitam user posted image šta ste pisale...

U sredu imam UZ, eto, javiću šta je bilo.

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 2334
25.5.2015 11:26:53   
jabudic
Mene uhvatio stomačni virus, noćas mi je bilo hladno, evo kuvam čaj.
Odavno me stomak nije bolio na ovaj drugi način user posted image

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 2335
25.5.2015 12:12:46   
Valerie
jess kakvo je stanje kod vas, vidim poplave i u Novom Sadu. pa stvarno, samo ce ostati nepoplavljen vrh Kopaonika user posted image . kanalizaciju ne umeju da odrzavaju user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2336
25.5.2015 12:12:50   
Bekolino 25
Vidim nisam jedina sa losim raspolozenjem i stomacnim problemimauser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2337
25.5.2015 12:16:04   
adulence
jaooooo ja sam kao malo ucila,ali bas malo,ali dobro bolje i to malo nego nista...Pojela sam sada malo plazme i mleka i razmisljam kako mi Ivka nedostaje,cele prosle nedelje je bila sa mnom ,a sada sam sama po kuci,dobro nisam sama tu mi je bebac koji je malopre poludeo skroz mi se stomak razvukao...
Kad pokupim Ivku idemo da joj kupim patofnice nove,vreme je...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 2338
25.5.2015 12:28:07   
tatjan@
Sad sam se set_ila da nam dolazi u polikliniku dermatolog ponedeljkom, idem kod nje cim dodje. Mozda je stvarno od jagoda, ja ih jedem vec dve nedelje svaki dan, imamo ih punu bastu.
Nije mi prosao osip, lice mi nije toliko crveno, ali je zato pocelo da me svrbi po vratu.. Mada ne izgleda tako strasno kao kad dobijem alergiju na moru, ali ipak da proverim.
Jos sam juce pravila baklavu, nisam je jos ni probala, sad me strah da jedem i orahe user posted image

Inace nisam se jos pohvalila, prosle nedelje na UZ sam saznala da nosim devojcicu! user posted image

< Poruku je uredio tatjan@ -- 25.5.2015 12:30:02 >

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2339
25.5.2015 12:41:56   
jabudic
Divno Tatjana, baš mi je drago, znam odlično koliko se raduješ! user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2340
25.5.2015 12:58:15   
adulence
tatjana bas lepo za devojcicu...bravoooo....jabude da budes dobro sto pre....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2341
25.5.2015 13:00:37   
Tanjica81
Pozdrav drage...
I ja sam bila baš "histerična" prethodnih dana. Čitala sam šta ste pisale,ali nisam imala volje da išta napišem...Oprostite.
Šerpi draga biće sve ok. Mislimo na tebe.user posted image

Moram da se pohvalim da sam i ja već ušla u 3.tromesečje...Vreme baš leti.

Soso zašto za par godina? Zbog štitne? Nadam ae da ćeš ipak ubrzo da se pridružiš, kao i ostale cekalice koje već jaaaako dugo čekaju. user posted image

Boka nam se davno javila, nadam se da je dobro...

Sve vas user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2342
25.5.2015 13:17:22   
tatjan@
Jabudic razumemo se user posted image

Bila sam kod dermatologa, ovo je bilo bas ekspresno user posted image

kaze da je najverovatnije od kontakta sa nekim polenom ili tako nesto, alergija na hranu izgleda drukcije. Moze biti od toplote i vlage u kombinaciji a mene je juce udario onaj Somersby a bilo je bas sparno pre kise. Uglavnom dobila sam neki puder i kupke u hipermanganu, trebalo bi da prodje za nedelju dana. Sad mi je laknulo..

< Poruku je uredio tatjan@ -- 25.5.2015 13:21:17 >

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 2343
25.5.2015 13:36:26   
bebilule
A ja sam danas histerična! user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2344
25.5.2015 13:38:34   
Valerie
tatjana diiivno za devojcicu, bice prava princeza, kao jabudickina user posted image

koji puder ti je dala?

sve smo oset_ljiviji na alergene, malopre mm nesto prskao po kupatilu sa nekom tecnoscu za ciscenje i ugusi se od kaslja. ja se davim od domestosa.
a malopre primetih da mi se uz krpenu policu nalepio onaj raid protiv moljaca, sve se "umirisalo" bljak, sad sve na pranje, a polica ako se ne odmrdi nakon pranja, morace u kantu. mrzim hemikalije, ovo sam uzela jer ulecu moljci iz hodnika. nesto nisam sigurna da je lavanda dovoljna user posted image
treba mi astronautski skafander user posted image

< Poruku je uredio Valerie -- 25.5.2015 13:40:07 >

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2345
25.5.2015 13:45:37   
adulence
ja usisavala i izdzogirala celu kucu,sada uzivam u mirisu....hehe....danas idemo kod mm bake na rucak a ja vec sadad gladna,huuh ko ce docekati....

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2346
25.5.2015 13:55:05   
tatjan@
Pise talci veneti 100. Mislim da je to puder kakav se koristi kod boginja, ici cu u apoteku, pa cu pitati.
Za mesec dana idemo na more a ja ovakve osipe dobijam cim me malko pecne sunce.. ne znam sta cu :( Ova dr kaze da uzmem neku bioderminu kremu, ali gledam 30ml kosta 1800 din.. I da pijem kalcijum 1000 mg dnevno. Bem ti alergije, uvek mi propadne pola letovanja, mozda je najbolje da kupim kupaci kao sto sam videča da nose muslimanke u Tunisu, obucene od glave do pete user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2347
25.5.2015 14:15:21   
Anoniman
Bebilule razumem teuser posted image

Tatjana user posted image za devojcicu...

inace ja sam juce zvanicno resila da necu kod mojih da idem da zivim dok mm renovira kucu, zvala sam svekrvu i to joj saopstila, zena je silne nekretnine stvorla, i ja treba da idme kod mojih da se jedem u user posted image e pa nece moci, rekla sam joj da ce jedan apartman ostaviti meni, stanarka izlazi 15 juna i taman mi se sve uklapa..necu vise sebi da dozvolim da placem zbog idiotauser posted image

Juce smo bili kod mojih na rucku, i sve je bilo super, onda je dosao moj ujak, sa vesticom od moje ujne, pisala sam vec u jednoj temi, i nemirnim sinom od 10 godina, ljudi moji to dete za 5 minuta srusi sve sto sam ja Unu vaspitavala, nije ni moja Una cvecka, nemirna je, ali brate ja vodim racuna o njenom ponasanju, ne sednem i vodim traceve a dete neka radi sta hoce, i jos moj ujak sta god ja kazem, ili je povedem u drugu sobu da je posavetujem, kaze svom sinu reci joj ne seri - meni da kaze , i Una to ponavalja, e onda sam poludela i sa svima sam se zakacila, mama, tata, ujak, ujna, a mm samo cuti kaze nije na meni da se svadjam sa tvojom rodbinom, i tako sam se i sa njim zakacila. Jutros me ljubi, ma jeuser posted image se user posted image necu da pricam sa njim, i tako sam juce od 5 do 10 plakala, nocas jedva zaspala, i beba mi se umirila, i tako sekiram se da je nisam povredila...

Hvala Bogu pa je sveki na mojoj strani! I necu moje dete d avodim 3 meseca da zivi tu, gde ce oni da dolaze i da me nerviraju...

Tako izvinite sto sam ovo ovde napisala, vie je za negativnu, ali hocu da puknem!

< Poruku je uredio Unina mama -- 25.5.2015 14:16:39 >

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 2348
25.5.2015 14:21:43   
jess021
Um, draga, probaj da se ne nerviras, koliko mozes. Ali razumem tm i mislim da je u pravu da nije njegovo da se raspravlja sa tvojima, vi cete se vec izmiriti, a on ce ostati crna ovca. Verujem da si osetljiva i nije u redu to sa tvojim ujakom, a secam se prica sa njima, ali mislim da tm nije nista kriv, ljubim teuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2349
25.5.2015 14:26:32   
jess021
Jekiki, pitam jer sam ja prestala na dan transfera i svi me ispituju pa kako si mogla, jel` ti frka....

Valerie, mislim da ako hgb i fe krenu da padaju da se obavezno mora uzeti dodatno gvozdje kroz terapiju, jer kako odmice trudnoca kks ce biti sve losija. Tesko se kroz ishranu moze nadoknaditi veci deficit. Ja cekujem vec na sledecim nalazima da ce mi dati terapiju jer mi je pre skoro mesec dana hgb bio na donjoj granici.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here