Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 10:32:50
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jutro drage Prijatna kafica mi smo na mleku. Superm ja sam u 22oj nedelji
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 10:34:41
|
|
|
|
nina26
|
Adulence, je l ste saznali za pol ????? 150 eu za ekspertni, pa toliko je ovde, brate koji je taj dr u Bgu koji dere tako bezobrazno !????? Bas cu sadda da zovem i ja da zakazem i da vidi da se nije promenila cena od pre 2god.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 10:35:42
|
|
|
|
branki*
|
Нина,ту сам ја,тренутно смо у београду неких месц,два због боже....смара ме нет овде,па ме мрзи да пишем кад је спор. Шерпи јесте пролетело,и мени је било баш жао кад сам отишла из ове теме,навикла сам се.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 10:40:04
|
|
|
|
adulence
|
Da Nina cekamo sada jednog decaka...heheheh
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:01:20
|
|
|
|
nina26
|
Branki, ima li kakvog pobosljanja ? A bebica, kako ti se zove ? Adulence, stvarnooooooooooo bila sam ubedjena da ce biti jos jedna krofnica i ja sve imam utisak da je decak, videcemo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:07:56
|
|
|
|
jekiki
|
Da li je neko za jos jednu , upravo kuvam Nina neka je sa srecom Adulence ako nije tajna gde radi taj dr kod koga ces ici na uz i jel to 4d
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:09:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Nina26,pa to je divno!!! Cestitam!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:11:27
|
|
|
|
dijana1*
|
Jeki ja sam za kaficu. Koma sam. Nina cestitam i zelum ti lepu trudnocu Serpi drago mi je sto su te pustili. Cestitam za 9-ti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:14:28
|
|
|
|
jekiki
|
Stavljam duplu, a usput sam pojela pola tegle cvekle
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:16:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja kafu ne pijem uospte ni trudna, ni ne trudna, ali za mene moze caj Inace meni je i jutros muka, samo cekam da opet povracam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:23:41
|
|
|
|
Lota
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Lota, kad ti ides na uz? Kad sam videla da si pisala, pomislila sam da si bila jess, idem danas popodne, oko 5. javljam se sa izvestajem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:25:33
|
|
|
|
dijana1*
|
Kod mene stalno akcija i frka i dani mi samo tako lete. Pojma nemam ni da sam trudna. Par dana me uvece hvatale kao neke mucnine i to je to. Za 2 dana ulazim u 11- tu nedelju. Pitam se samo kad pre Samo da mi beban ozdravi i sve ce biti lakse. Od nedelje mi je na rukama pa me malo ledja vise bole.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:29:48
|
|
|
|
nina26
|
Vonavoj, hvala draga Dijana, i ti si trudna, supeeeeer Tako sam i ja bila kao ti, jurcala non stop, mada ja ni nisam znala da sam trudna do 2,5m, sve super, i onda samo kad me strefilo, povukla rucnu i malo se smirila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:35:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina, a sta ti je bilo, jesi li prokrvarila? Meni sa U sve u redu, a sada u 5 nedelji krvarenje... Di cuvaj se, nije lako , ali kada ozdrave bice ti 100_x_ lakse...
< Poruku je uredio Unina mama -- 13.5.2015 11:37:06 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:37:30
|
|
|
|
mlada_mama
|
Ja retko udjem, a kad udjem sve lepe vestiii :) adulence cestitam na decakuu, a nina26 :) ja skoro pozelih da se pridruzis meni i adi al nisam znala da si tako brza :) svaka nam cast :*
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:52:20
|
|
|
|
nina26
|
UM, odcepila mi se malo placenta, ali sao bas ddosta krvarila, pa sam za Uskrs bila u bolnici. Onda sam imala posle toga i male kontrakcije, koje su sada prestale, jer lezim non stop. Izasla sa 2 puta, jednom na izlet za prvi maj i drugi put na plazu, i sutradan sam imala braon. Znaci ne smem da se umaram, mada se nisam umarala al' ajde, takva mi je ova trudnoca sta da se radi. Mlada-mama, znam sta si mi pozelala, i ja sam se samo krisom smeskala, nisam bas htela da objavim na fejsu Kad nam stize decak ??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 11:57:26
|
|
|
|
Frcokla
|
Pozdrav drugarice kako ste mi danas? Ja se smorih ko niko, rešila sam danas da se malo dovedem u red (depilacija, epilacija...i slično ) Auuu breee pa ovo je sve teže! neke "delove" jedva vidim. Kako vi podnosite ove ženske poslove?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 12:18:36
|
|
|
|
mlada_mama
|
Neka, samo nek je sve ok, citam sta se desilo, i ja sam sa ovom trudnocom neka nikakva, ne bas od pocetka al od 6og, dr prepisala 6 utrogestana dnevno, otvorena 2prsta, nisko, glava dole, ma haos, mirovanje. Al ja se bas i ne pridrzavam toga, msm radim kako se taj dan osjecam, ne boli me hB nista, imam samo pritisak na besiku bas i nekad ledja, valjda ce bar biti laksi porodjaj :) tako da djecak kako je krenulo ako ne dodje ranije trebao bi do 14 jula :)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 12:22:49
|
|
|
|
nina26
|
uh, bas zeznuto ti 6 utrogestana, a ja 3x200 a mozda da nosis neki pojas, je l su ti predlozili tako nesto ? sad nesto razmisljam, jedna u bolnici,cimerka, u stvari njena mama mi je rekla, sigurno nosis decaka, samo decaki muce tako majke, a i njena cerka decaka nosi, ti sad isto jedino nam Adulence jos dobro, ali ima tu necega
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 12:28:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina bas si se namucila, ali bitno je da je sada ok, cuvaj se i miruj I kod mene je izgleda decak rekla dr. u 12 nedelji ali nije htela da potvrdi, i stavrno mi je skroz drugacije nego sa Unom, mucnine od 6 nedelje i jos traju, krvarenje, susta suprotnost...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 12:36:45
|
|
|
|
GagaT
|
Ja se ofarbala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 12:38:12
|
|
|
|
nina26
|
Lepo mi rece ona zena, samo decaci ovako muce majke Ja sva sreca nemam mucnince, inace bih odlepila skroz na skroz UM, strpljenje samo sta da ti kazem, proci ce.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 12:38:57
|
|
|
|
Frcokla
|
I kod mene je dečak, pa mi je trudnoća predivna! Ne mora da znaci.. A zašto bi se nekome odrubila posteljica, to mi nije jasno? Čula sam usled nekog pada, podizanja tereta, i slično...?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 12:40:04
|
|
|
|
Maraj
|
Nina, izvini a sta znaci da je sad druga trudnoca prirodna? Jer prva bila nekom metodom potpomognute oplodnje il sam ja lose razumela? Ja kuci gruckam jagodice. Malo se izdepilirala. Nije lako... Pa isla do dm-a kupila neke losione za mackanje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 12:40:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Gago super! Nina, ma samo neka rastu, i neka su zivi i zdravi, pa cemo lako Mene su mucnine bas unistile, evo i juce sam povracala, ali se nadam da ce uskoro prestati
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?