|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
10.5.2015 20:33:33   
Anoniman
Muzika je bila preglasna, nego to mi se sada dok lezim desilo nesto 3x za redom, dok se ne ponovi ne verujemuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 776
10.5.2015 20:37:39   
Bokac
Um moguce da di osetila bebu ipak ti nije prva trudnoca.
Nego zenske srecan vam dan majki! Mi juce bili do srpskog festivala a danas me mm vodi na rucak. Joj stvarno je uzivancija dva dana bez kuhinje user posted image jel se neko cuo sa serpi i kako je ona? A jabudic pa rano je za otvaranje cekni der jos malko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 777
10.5.2015 21:08:12   
jabudic
Um, imam pregled u srijedu.
Možda nema ništa od toga, ali baš se loše osjećam danas, ali znate već kako je, čitav dan na stolici, jer je on primao infuzije, krevet nije neki, loše spavala, kuća me dočekala u haosu, i tako. Ne znam da li se to otvaranje može prepoznati, ali dolje kao da mi je sve utrnuto i nekako čudno.
A Bokac ne bih ja, ali s obzirom na moj tempo, čudno je da sam u komadu i do sad. user posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 778
10.5.2015 21:12:15   
sagitarius
Jabudic,svaka tebi cast.I svaka tebi cast sto si i dalje normalna.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 779
10.5.2015 21:20:20   
jabudic
Sagitarius, što se mora nijeeee teško user posted image user posted image

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 780
10.5.2015 21:22:40   
Maraj
Jabudic verovatno si se nazuljala na toj stolici. Bar navijam da je to u pitanju.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 781
10.5.2015 21:25:21   
sagitarius
Jabudic,slazem se sa tobom,ali ti to nekako podnosis na neki nacin koji me fascinira.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 782
10.5.2015 21:35:36   
suzi kju
Zaista šta ju je sve snašlo u poslednje vreme ona je super pozitivna. Mada, samo njena duša zna kako joj je.
Mi smo tu da pružamo jedna drugoj podršku koliko god možemo.
Meni zaista znači pogotovo kad smo u problemu i znače reči podrške.

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 783
10.5.2015 21:52:09   
jabudic
Nije lako, da se ne lažemo, najteže mi pada što sam sad već u mjesecu u kom fizički ne mogu da ispratim muža na svim njegovim putovanjima. On će za dan-dva u Beograd, ja ostajem sa J kod kuće, da bi bili u pripravnosti ako mu se stanje pogorša, pošto su nas pustili iz bolnice najviše zbog mene. Mada je on ovako OK, samo ne može ništa preko noći. Smeta mi i što mi kuća nije kao nekad tip top, jednostavno nemam snage da sve to postignem, brzo se zamaram.
Zanimljiv nam je jako period u zadnjih godinu dana, prvo je J imao epi napad, pa sa njim po bolnicama na raznim ispitivanjima, pa onda mm operacija, pa posle nedleju dana od izlaska opet u bolnicu zbog vode. Pa se baš fino oporavio i mislilii to je to, kad ga snadje ovo nešto, najgore što ni ne znamo šta je, ali valjda će znati uskoro. Nego, ne želim da se podjećam tih prošlih dana, duboko vjerujem da će sve biti u redu, da je ovo takav period, a periodi kako dodju, tako prodju, a ja ne mogu dozvoliti da psihički padnem zbog mm kome sam potrebna, zbog djece koja vide da se nešto dešava. A i ne volim patetiku, niti sebe kad me uhvati samosažaljenje.
Dakle, proći će i biće dobro!
Hvala vam svima na podršci! user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 784
10.5.2015 21:53:39   
superm
Jabudic, carica si, nema šta!
Konačno sam u krevetu, danas sam bila bez veze raspoložena... Jedva čekam da ujutru popijem kaficu!
Ajd pogledajte temu o pupku.user posted image

< Poruku je uredio superm -- 10.5.2015 21:57:04 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 785
10.5.2015 22:08:41   
adulence
E moj jabude prosto me bude sramota da se pozalim kada vidim tebe tako pozitivnu,car si....saljem ogroman zagrljaj...ja leskarim,a mogu vam reci da cu i uskoro na spavanje...umorna sam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 786
10.5.2015 22:33:01   
jess021
Jabude, samo tako pozitivno i sve ce biti u reduuser posted image
Ja bila kod drugarice, bas sam se ismejala, super mi je bilo. Samo me malo boli trtica.
Sagitarius, onda ti je verovatno pao secer. Nadam se da si sad dobro.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 787
10.5.2015 22:36:10   
superm
Jess, kad smo kod trtice, u petak smo muž i ja bili u pozorištu, baš me je bolela! Iako sam se non stop vrtela!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 788
10.5.2015 22:37:30   
jess021
Joj, to mi je bas problem kad dugo sedim. Onaj dan kad sam u dz bila dva sata jedva sam ustala.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 789
10.5.2015 22:53:29   
adulence
Sagitarius i ja sam danas ceo dan malaksala,toliko mi je pao pritisak danas da sam imala utisak da hodam i spavam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 790
10.5.2015 23:03:04   
Valerie
jabudic user posted image

najezda maca, da poludis

izgleda da cu morati da popravljam jedan zub, da ne kazem bar jedan user posted image ne bih da mi se nesto upali kad budu vrucincine. jel neko nesto popravljao tokom user posted image ? trebalo bi da je 2. trimestar ok...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 791
10.5.2015 23:14:17   
superm
Odoh da gledam Kesića! Laku noć, do sutra!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 792
11.5.2015 1:29:55   
Bokac
Jabudic slazem se da je osecaj samosazaljenja najgora stvar. Ali kad se fokusiras na kratkorocnije probleme i gledas ih, kao sto i sama kazes, kao prolazne ruzne faze, zaista se sve pregura. Ja ne znam kako bih izgurala sve sto me je snaslo da sam se ubedacila... Ovako skola, klinci, obaveze i ne stignem da razmisljam... A za kucu i tip top bice vremena samo se ne nerviraj. Mi smo isli u setnju i sad smo dosli kuci a noge mi se duplirale od otoka joj jedva cekam kraj trudnoce user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 793
11.5.2015 5:56:27   
Maraj
Dobro jutro drage user posted image odoh da pristavim kafu za mm i meni mleko
danas samo suzi na uz? Joj suzi javljaj sta kaze dr user posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 794
11.5.2015 7:35:55   
Maraj
Drage meni vec danima "igra" levo oko. Pa kad ono stane krene iznad kolena neki nerv isto da skace. Sta je sad to? Jer se desava vama. Meni vec 4-5 dana

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 795
11.5.2015 8:13:30   
suzi kju
Dobro jutro.
Probudih se još u 6h,verovatno zbog uzbuđenja. Očigledno da samo ja danas na uz, javljam obavezno čim završim. Tamo oko 18-19h.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 796
11.5.2015 8:30:53   
Maraj
Divno. user posted image jedva cekam tvoje slikice sa uz sa dva bebirona user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 797
11.5.2015 8:33:37   
suzi kju
Ako budu hteli da se nameste, kad god sam otišla na uz, uvek se jedna beba lepo okrene, čak i pozira druga okrene guzu.user posted image . To i liči na mene i mm, ja i volim da se slikam a on nikako user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 798
11.5.2015 9:19:02   
jabudic
Samo da se javnem, radim, pa kad odradim idem sa sinom u šoping, da kupimo neke stvarčice za seku user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 799
11.5.2015 9:43:26   
Frcokla
Dobro jutro, ko je za nes? user posted image

I ja ću danas u šoping Jabudicu, pokušaću da pronađem neko haljince za svadbu za sledeći vikend. Bože pomozi! user posted image

Gde su nam ostale drugarice, spavalice?

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here