Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 19:33:30
|
|
|
|
Frcokla
|
UM i mi sledeći vikend idemo na jednu svadbu. Mislim da ce biti ok, što da ne, samo moram kupiti neku lepu haljinicu ovih dana. Inače imamo još jednu početkom juna, tako da istu mogu iskoristiti opet jer su totalno različite lokacije i ljudi, hvala Bogu. Sad sam razdelila zvezdice našim C receptima. A ova torta je mmmmmmmm....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 19:35:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam kupila jednu pre neki dan u Vrnjackoj banji, i idem sutra , veceras cu da sredim noktice, sutra frizer i sminka.. Mi smo u avgusti trebali svi za Nemacku, imamo bitnu svadbu, ali ce na kraju samo sveki ici, danas sam joj uzela kartu. A u septembru mi se zeni dever, i brat, i tada misim da cu kupiti neki lep kombinezon, ipak cu uci u 8 mesec
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 19:36:14
|
|
|
|
suzi kju
|
Stvarno Sagitarius trebala bi to da središ da mozemo da te pratimo Joj Jabudic baš te krenulo, al definitivno naiđe taj neki loš i ruzan period s vremena na vreme, znam po sebi, ali što ono kazu, kolo sreće se okreće, glavu gore i ideš napred. Srediće se sve, mora! J a oprala ovo što sam kupila sad odmaram.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:09:08
|
|
|
|
sagitarius
|
Suzi,obecavam da cu resiti pitanje tikera. Inace,gde vi kupujete stvari?Meni se nesto cini da trudnice i nemaju neki izbor.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:11:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Sagitarius ja ni sa Unom, ni sada ne kupujem vec klasika, jedino ako treba veci brojm nada sam i sada usla u 38 vel haljine..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:15:14
|
|
|
|
sagitarius
|
Ma da i ja sam gledala sve sto inace gledam,ali ne mogu stomak da ubacim.A svaka cast za 38.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:17:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ide leto nosices vise haljine, bice ti lakse. Ja sam sada stalno u helnakama, i nekim majcicama, tunikama...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:19:19
|
|
|
|
lesica
|
Drage moje, kakve ste? Serpi draga drzi se! Jabudicu i ti isto, nadam se da ce se brzo sve resiti A sad jedna opomena od mene - pisite u odgovarajucim temama o konkretnim stvarima ( moda za trudnice, kolica, analize, nalazi, pregledi...) cinjenica je da dosta tolerisemo, ali je vec preterano ovoliko krsenje pravila. Zagubice se postovi, a steta je. Zato budite dobre.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:20:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Les necemo vise
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:20:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Sagitarius ima na bulevaru da se nađe, ja sam danas bila i kupila nekoliko stvarčica. I ja sam sad najviše u helankama i trenerkama ali kad negde krenem ne ide da idem tako. Ja sam kupila to sa neko skorije vreme inače za kasnije, kaf budem 7-8 mesec ne znam, razmišljaću tada
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:21:07
|
|
|
|
Frcokla
|
Tako i ja, nosim i dalje svoju veličinu, 36. Ili 38. Zavisi od kroja. Samo gledam da mi u predelu stomaka bude šire. A šta znam može u H&M ponekad da se nađe nešto za nas. Ja sam tamo uzela neke helankice, i farke. I pidžamu preslatku! Sad vidim da imaju i šorcice za leto, isto onako sa dubokim pojasom.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:23:16
|
|
|
|
superm
|
Jabudic, Zna li neko kako je Šerpi? Mi smo išli u šetnju, nije mi prijala. Sad ode moj muž po pljeskavice, baš mi se to jede Inače, počela sam malo da otičem, prsti na rukama, moram da skinem nakit. U licu u sam malo čudna, nos mi se raširio nekako. Kaže moja majka, biće devojčica! Bebu osećam vrlo često u toku dana.
< Poruku je uredio superm -- 9.5.2015 20:24:30 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:23:43
|
|
|
|
sagitarius
|
Hvala devojke. Les,izvinjavam se,osecam se direktno odgovornom i za kolica i za garderobu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:25:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sagitarius Hvala devojke. Les,izvinjavam se,osecam se direktno odgovornom i za kolica i za garderobu. Sagitarius , ja sam za kolica, ti za garderobu, delimo krivicu , necemo vise
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:29:51
|
|
|
|
lesica
|
Ma ni na koga konkretno ne mislim, ali vec duze vreme se sve pise u chat-u, bukvalno o svemu pa se zagubi. Setkajte po rr, nemo''' da ja krenem da dizem teme
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 20:36:57
|
|
|
|
jess021
|
Ja malo dremnula, opio me seoski vazduh. Jabude, bas te krenulo, nadam se da se necete dugo zadrzati. Superm, vec ti se rasirio nos??!! Kako tako rano?! Di ste nestale?
< Poruku je uredio jess021 -- 9.5.2015 20:43:35 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 21:42:29
|
|
|
|
superm
|
Jess, ne znam kad pre, iznenađena sam nisam se mnogo ugojila!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 21:49:26
|
|
|
|
jess021
|
Jooj, to je meni najveci trip. , ali valjda nece pre 9. meseca. Odoh na kupanje i u krevet, cujemo se ujutro. Laku noc!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 21:54:47
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja idem u krevet, da se tusiram, i spavanjac, nesto me veceras boli desni jajnik, probada! Pojela sam veliku kesu seven days-a i da mm oslusne svrcovca i spavanje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 22:00:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,znaci ..Joka ce dobiti paketic Obavezno uzimaj Mg,meni nije prijao sumeci,nego sam pila u tabletama! Jabudic,pa gde se razboli bas sad...to kod tvojih..bas bezveze.. Da sto pre ozdravite!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 22:02:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Um,znaci [sm=modricrtici.gif]..Joka ce dobiti paketic Obavezno uzimaj Mg,meni nije prijao sumeci,nego sam pila u tabletama! Jabudic,pa gde se razboli bas sad...to kod tvojih..bas bezveze.. Da sto pre ozdravite!!! Nije htela da potvrdi, cekamo 18 nedelju i 4duz Uzecu ga u ponedeljak bas da probam....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 22:07:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Ako imas Dm u blizini,njihova marka,ima 45kon i kosta 300din..ako ne onda onaj 375 .. Pogotovo sad posle svadbe,kad imas napore,setnje..osecas zatezanja..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 22:30:32
|
|
|
|
soni
|
Evo kome je promaklo za Serpicu..neka je pitala IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Sad sam se cula sa Serpicom. Dobro je. Bila je kod urolologa i rekao je da se sto pre uradi cr da bi mogli da joj saniraju bubreg. Tako da ocekujem do sledeceg cetvrtka porodjaj. Prima antibiotike i odmara. Manja je super, suta mamu. Pozdravila vas je sve. I imate pozdrav i od mene oblice.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 22:48:43
|
|
|
|
jabudic
|
Samo da vam se javnem, evo legli. Nalazi su OK, kaže doktorka neće nas zadržati dugo. Ja se nadam da će nas sjutra pustiti, jer mm planira već u ponedeljak- utorak za BG. Ništa nisam stigla da iščitam šta ste pisale. Za Šerpi sam znala ovo i juče, biće sve OK!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 9.5.2015 22:57:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa vi ste u bolnici? Jooj bre... Al bitno da su nalazi dobri. Mislim da trebas da promeniš ti Jabudic u Zena majka kraljica.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?