Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 13:11:13
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa verovatno... Danas sve četiri uvis... Al cim sam legla i umirila se prestalo je.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 18:18:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde steeeee ??
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 18:34:44
|
|
|
|
serpica
|
Ko je za meni danas bolje pa sam malo izvela decu kad je stala kisa,sad pecem pogacice.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 18:35:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bila kod doktorke sve je super, bebac raste, vrti se , mnogo je nemiran, i bas se lepo vidi, sve je ok, nuhalni nabor takodje, nosna kost, svi organi, dugo nas je doktroka gledala za mesec dana kontrola, pitala sam za pol, kaze da je 80 % tvrdi, ali ne zeli da potvrdi do sledece kontrole, koja ce nam biti kada budemo 18 nedelja, i tada cemo da radimo 4d opet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 18:37:24
|
|
|
|
jess021
|
UM, super vesti Bas lepo. Mi bili u Srbobranu kod mm brata, pojeli pljeskavicu i sad bi mogla malo dremnuti. Serpi, drago mi je da ti je bolje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 18:39:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi meni moze caj, super sto ti je bolje! Ja jos nisam rucaala, sto od uzbudjenja pred uz, sto od mucnine, opet mi se povraca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 18:51:56
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ja bila kod doktorke sve je super, bebac raste, vrti se , mnogo je nemiran, i bas se lepo vidi, sve je ok, nuhalni nabor takodje, nosna kost, svi organi, dugo nas je doktroka gledala za mesec dana kontrola, pitala sam za pol, kaze da je 80 % tvrdi, ali ne zeli da potvrdi do sledece kontrole, koja ce nam biti kada budemo 18 nedelja, i tada cemo da radimo 4d opet bas mi je drago,sad se opusti i uzivaj...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 19:00:53
|
|
|
|
Maraj
|
Serpi divno sto ti je bolje um joj super bi bilo da je sada
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 19:05:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma meni je bitno da je zivo i zdravo, jeste da sam za devojcicu imala 80 % stvarcica, i ime, ali ako je decak , volece ga majka jednako. Bice Nora sledeci put, a musko ime treba smisliti. ahahha.. A tako mi je bila slatka beba, dok sam je gledala, rucica joj bila preko glave, pa nam okrenula guzu, pa se vrtela sa leve na desnu stranu i onda ga dr vijala da se namesti u polozaj da meri nn ismejala sam se slatko. Sada dan u dan odgovara po zadnjoj menstruaciji 12 + 6, i jedva cekam sledecu kontrolu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 19:35:33
|
|
|
|
jabudic
|
UM, bravo za djecaka! Nekako sam znala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 19:48:02
|
|
|
|
sagitarius
|
UM,super za decaka,imas vremena,smislices vec ime. Devojke,jel ima neko iskustva sa masazom u trudnoci,odnosno smatrate li da je bezbedno ici?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 19:54:47
|
|
|
|
jess021
|
Sagitarius, pouzdano znam da ne smes ni na kakvu masazu, sem ako otices na neku vrstu drenaze listova.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 20:02:20
|
|
|
|
sagitarius
|
Jess,mislila sam da idem na neku masazu ledja,pocinje kicma da me malo muci.Znam da postoje zene koje su posebno obucene da masiraju trudnice,pa cak i prilikom porodjaja Ajd raspitacu se jos,pa javljam sta sam saznala.Za sada ne oticem,ali ocekujem da cu u avgustu sigurno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 20:06:43
|
|
|
|
Anoniman
|
jabude jos nije 100% sigurna, tako da ja cekam zvanicnu potvrdu... sagitarius i ja mislim da ne moze..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 20:10:57
|
|
|
|
Maraj
|
Sagitarius ja mislim da te ledja bole refleksno zbog desavanja u materici. Nema potrebe da zbog toga ides na masazu....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 20:40:44
|
|
|
|
Sandra_n
|
I ja bila na kontroli sve super culi smo srce Sagitarius naravno da smes da ides na masazu ali masaza za trudnice kod zena koje su obucene za to,one koriste i ulja na prirodnoj bazi.Znam ovo sto posto jer je moja prijateljica maserka i ovde se sve trudnice masiraju.Sta vam je zene pa i mi trudnice imamo pravo da se opustimo,masaza jako prija
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 20:41:59
|
|
|
|
Maraj
|
Sandra super za srculence
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 20:46:49
|
|
|
|
sagitarius
|
Sandra,cestitam za srculence. I ja nesto mislim da i mi trudnice imamo dusu,tako da samo treba naci nekog strucnog.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 20:55:37
|
|
|
|
Valerie
|
um, sandra za uz! jedna moja drugarica je isla nekoliko puta na masazu za trudnice kod nekog ko je obucen. ja radije ne bih
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 21:35:23
|
|
|
|
suzi kju
|
UM bravo za bebana, čestitam Sandra super za srculence, uzivaj. .. A meni dan odvratan. Ono me boleo stomak, pa mi krenuše neke aritmije, pa svratim da izmerim pritisak,kad ono povišen 140/95,puls preko 90o/min, pa odem u front, tamo dobijem progesteron, pa Bensedin 5mg 2x i methyldopa 2x.al nr bih da koristim tu terapiju stalno, već po potrebi, pa sutra ujutru moram da zovem ivanoviće ili Anu... Baš ruzan osećaj.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 21:36:04
|
|
|
|
megi85
|
UM,Sandra Ja jedva čekam da me zovu za 4D pa da povedem mm i L i da konačno saznamo pol krajnje je vrijeme
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 21:39:59
|
|
|
|
Anoniman
|
sandra joj suzi a gde te to sad snadje? hoces ranije na kontrolu?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 21:42:11
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa ujutru da zovem pa da vidim šta će mi reći... Ne verujem da ću ranije samo mozda da odem kod kardiologa pre kontrole... Sad mi jr dobro, ja to nekako povezujem sa ovom promenom vremena.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 21:45:36
|
|
|
|
sagitarius
|
Suzi,kako se sad osecas?Sta su ti rekli u frontu,sta da preduzimas?Zvrcni ti svoju doktorku,pa mozda da ne cekas 11ti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 2.5.2015 21:47:45
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa sad mi je dobro, nego ona tek tako mi uvodi sve to kao stalnu terapiju, pa ne ide tako... A taj methyldopa nisam ni popila jer ga nisam našla da ga kupim. A zvaću ujutru svakako.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?