|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
28.4.2015 21:21:53   
Maslacak15
odlicno !!! Obecavam Serpi redovno cu da navracamuser posted image Ima da trgnem jednu ljutu u tvoju cast kad se porodisuser posted image Bice sve to super.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 3251
28.4.2015 21:23:38   
serpica

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

odlicno !!! Obecavam Serpi redovno cu da navracamuser posted image Ima da trgnem jednu ljutu u tvoju cast kad se porodisuser posted image Bice sve to super.

user posted image ja se nadam da cu da castim,samo da preguram i sve bude ok user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 3252
28.4.2015 21:29:52   
Maslacak15
ma mora da bude ! Sve ce da bude superuser posted image Samo ti guraj

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 3253
28.4.2015 21:30:33   
jabudic
Šerpi, brzo će to! Biće sve super, nema da brineš!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 3254
28.4.2015 21:47:02   
serpica
Maslacak,Jabude,daj boze,i ja se nadam... user posted image
ljubim vas..laku noc,poceo opet stomak da zateze..odoh ja.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 3255
28.4.2015 22:19:22   
dijana1*
Drugari redovno vas citam ali nikako da pisem. Stalno nesto.
Prvo mi je Vuk imao upalu uha i pio je Pancef pa Kosta 3-4 dana imao temp i taman ozdravili i sada Vuk dobio konjuktivitis, sto znaci da ce i Kosta. Aaaaa nikada kraja.
Nego malo sam zabrinuta Vuku je zadebljana usna membrana i slabo cuje. Dobili smo uput za ORL.
Serpi bice sve uredu. Odmaraj sto vise nozes. Ljubim teuser posted image
A sto se tice zaljenja ne znam otkud vam to da nije dozvoljeno. U prosloj trudnoci moja ekipa trudnica treba da dobije medalju sto se tice zaljenja. Svaki post je pocinjao ma samo da mi je izgurati do 9-toguser posted image a tek ja sto sam kukala user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 3256
28.4.2015 22:25:50   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ma kucao bi i on nego od obaveza ne moze da stigne, radi do 17 svaki dan i subotom, pa treba da se selimo, da nadgleda majsore, ovako je lakse, mada sam se nudila i ja da mu kucam , da plati meniuser posted image

ja sam mom kucala i docekasmo da prosle nedelje diplomira! mnogo sam srecna zbog toga..
Serpi draga user posted image user posted image izdrzi jos malo!
UM, superm, soni, kako ste mi devojke?

< Poruku je uredio bubulence -- 28.4.2015 22:26:28 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3257
29.4.2015 0:40:45   
Chipsy
Zenice, evo da vam mahnem. I ja sam sva troma, jedva idem, jedva disem, uh. A kod mame sam, ona sve radi umesto mene, bas me je postedela svega. U cetvrtak se vracam muzu, bice mnogo teze. Ja sam dala sebi dozvolu da se ugojim po 1,5kg mesecno, a ako je vise da se malo kontrolisem. I uglavnom je bilo vise do pre mesec dana. Tada sam imala +10, i evo sada ne mrdam, mislim da sam se puno nasekirala oko cerke pa zbog toga. Ljubim vas sve user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 3258
29.4.2015 2:27:25   
adulence
Dobro vece ili jutro,ne znam sta bih pre napisala,ja sam odspavala od 22 h do 2 h i sad ne mogu oci da sklopim...jooooooojjjj,bice ovo veseo dan...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 3259
29.4.2015 6:21:19   
Maraj
Dobro jutro drage
sto se kg tice ja sam pre user posted image imala 57 kg na dabl testu tj u 13.nedelji 58,9 a juce u Domu zdravlja u 17.nedelji 63,4. Nesto mi to mnogo. Doduse u cizmama sam bila nije mi sestra dala da se izujem. Tako da mislim da su mi bar kilo dodale. Al to bi znacilo da sam se ja za mesec dana ugojila 3kg bez cizmi a 4kg sa cizmama. Nesto mi to mbogo. Moracu da odem kod konsinice na merenje

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 3260
29.4.2015 6:50:21   
serpica
Dobro jutro devojke user posted image nisa lepo spavala,nije do ruke,nego mi nije hteo san na oci,jedva sam cekala da ustanem,a vreme uzas..
Bubi drago mi je da si navratila kod nas user posted image
Di,ja se ne secam tvoje kuknjave od proslog puta,ali zato ce ovo moju svi da pamte,sigurno user posted image
Maraj ne brini oko kg sve se to vrati,znas da sam ja prosli put imala +35kg
Chipsy user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3261
29.4.2015 7:15:42   
Maraj
Serpi i ja se probudila u 1. Naspavana kao da sam spavala 10 sati.
Pa ne znam nesto sumnjam u ove moje kg pa moram da proverim na komsinicinoj vagi

< Poruku je uredio Maraj -- 29.4.2015 7:16:09 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 3262
29.4.2015 7:20:16   
serpica
Maraj,sve zavisi,ne opterecuj se,jedi normalno,normalno se kreci i se ce biti ok..veruj mi..
ja sam dodala do sada 14kg i verovatno cu jos koje do kraja,li kako bude..odoh da budim dete za vrtic

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3263
29.4.2015 7:35:43   
Maraj
Ja pristavila sveza rebra da skuvam pa da losle spremim sladak kupus za rucak. Valjda ce biti kupusa kasnije u radnji. Ja stvarno vise nemam ideju sta da kuvam
Ovo sam smislila za danas i sutra pa u petak da rostiljamo user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 3264
29.4.2015 8:07:45   
dijana1*
Dobro jutro.
Serpi tada je bilo podeljeno po tromesjecima pa se ne secas. Inace ko je bio u mom tromesecju i te kako se seca.user posted image kao da smo se trkale ko ce vise da kukauser posted image doktorkakristal, Sanjica, Mati, Recve, ja.... ubice me ako ovo procitaju hahaha
A sto se tice rucka, nije mi tesko ni kupiti, ni doneti , ni spremiti, ali sam cin smisljanja sta spremiti me ubi!

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3265
29.4.2015 8:30:10   
Maraj
Hej gde ste user posted image al ste se uspavale od jutros
odoh da pristavim user posted image mozda probudim koju user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 3266
29.4.2015 8:33:48   
jabudic
Jutro i od nas! Ja sad ustala i pijem kafu!
Kod nas se razvedrilo, izgleda fin dan u najavi.
Sjutra na ekspertni, još to da preživim pa da umrem :)
Ja kako sam tamo negdje oko 20. nedelje bila na +10 više nisam mrdnula sa kilažom, tako da sam sad 27+5 i dalje na +10, što mi se uopšte ni ne vidi, jer ljudi tek sad počinju da primjećuju da sam trudna. Toliko sam imala problema i jurnjave, da mi kilaža nije padala na pamet, niti me je briga koliko ću se ugojiti. Ako sam sa drugim posle 4 mjeseca bila na kilaži ispod trudničke, sa troje ću sigurno biti još i brže.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 3267
29.4.2015 8:36:37   
suzi kju
Dobro jutro ranoranioci...
Ja se sad probudila. Juče sve završili, sinoć sam sedela i divila se kako je sve divno ispalo user posted image
Vidim pišete o kilogramima, ja se nisam skoro merila, tj jesam kad sam bila kod mojih i bilo je +3,trudim se da jedem umereno, ne ide mi u prilog da se gojim puno, em blizanci em da se gojim, beću moći kroz vrata da prođem user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3268
29.4.2015 9:07:01   
Anoniman
jutro i od meneuser posted image
upravo ustala, još samo 3 dana i uz, ne mogu da docekamuser posted image
sutra idem da vadim krv i do frizera.

Bubiuser posted image cestitam tmuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 3269
29.4.2015 9:09:16   
suzi kju
UM blago tebi, ja ima da čekam i čekam...
Ja danas 15+0 user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3270
29.4.2015 9:13:41   
Anoniman
suziuser posted image jaoj koliko se radujem toliko me uhvati trema pred svaki uzuser posted image
suzi kako mučnine, kod mene sada uglavnom gorušica?

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 3271
29.4.2015 9:13:54   
LIDIJA STEVAN
Dobro jutro zenske..napolju ledara kaze mm..a ja idem do doma zdravlja po doznake pa sutra na komisiju..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3272
29.4.2015 9:17:50   
suzi kju
I kod mene gorušica isto tako. Nemam mučnine. Mada čini mi se da i gorušica prestaje postepeno. Smeta mi kad se nešto savijam posle obroka tad pogotovo imam gorušicu.
UM znam koliko znači uz. Radujem se ja i u tvoje ime user posted image
U koliko imaš zakazano?

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 3273
29.4.2015 9:19:59   
adulence
jutro,zaspah nocas nekako....Odvela Ivu u vrtic,svratila do pijace,kupila sve za supu i mlade krompirice i salaticu,za danas dosta,sad cekam masinu,pa kada zavrsi,idem Ivi da kupim posteljinu hello kitty koja joj se mnogo svidja,odusevice se kada je bude videla u novoj sobi...i ja danas po doznake i uput za komisiju...
mene je gorusica do juce ubijala,a onda mi je mm kupio sirovi badem i spasio me muka...

< Poruku je uredio adulence -- 29.4.2015 9:21:16 >

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 3274
29.4.2015 9:22:48   
Anoniman
Još nisam zvala moju dr. uglavnom je zovem taj dan, u subotu ću da je zovemuser posted image za nedelju u 17h najverovatnije.
meni džaba badem imam ga u kucu ali mi bude muka od njega, ja plazmu grickam...

< Poruku je uredio Unina mama -- 29.4.2015 9:24:18 >

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 3275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here