|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
28.4.2015 15:17:57   
Anoniman
Mene je pocelo da nervira sto ne smemo da se pozalimo ovde, tako je pre Serpi napadana , a sada i mi, pa ne mozemo da bojimo svetu u roze, i da mislimo sve je super, a u stvari nije.

Nigde nema pravilo da je ovde zabranjeno pozaliti se.

Ako me nesto boli ja to napisem, nije mi svaki dan idealanuser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 3201
28.4.2015 15:20:57   
jabudic
Prijo, smiri dupe! user posted image
Niko nikoga ne napada, bar ja to ne primjećujem, mnogo nas je, kad se skupimo ukrste se enegrije. Neko je raspoložen manje, neko više, ali svi smo tu jedni za druge. Nisam primjetila da je neko napadao Šerpi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3202
28.4.2015 15:21:54   
Anoniman
Jabude nije ova grupa user posted image , ali joj je prosla grupa user posted image odredjivala koji dan u nedelji sme da se pozali na nestouser posted image zna Serpi i sama, zato je pre neki dan i napisala ako smem da se pozalim...

Mirna sam, jutro me boleo stomak, sada sam superuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 28.4.2015 15:22:44 >

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 3203
28.4.2015 15:25:21   
jabudic
Šta li onda mislite za mene, evo mjesec dana sve me neki jadi uzjahali user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3204
28.4.2015 15:25:48   
vision
Meni je sve teze i teze, u smislu tog podbijanja ispod desne strane kod rebara, zeludac mi stoji u grlu. Samo idem i zalim se, a stvarno nisam neka kukavica inace... samo vise da zavrsim ovo, polude,

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3205
28.4.2015 15:29:08   
jabudic
Vision, još malo, brojiš sitno!
I mene stomak guši, tj. pritiska želudac, a nije mi baš visok...

(odgovor članu vision)
Direktna veza do poruke: 3206
28.4.2015 15:32:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jabudic

Šta li onda mislite za mene, evo mjesec dana sve me neki jadi uzjahali user posted image

Ti da ne pisese nedelju dana nistauser posted image
salim se , prije smo pa ti orastam!

Vision jos malo, izdrzi!

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 3207
28.4.2015 15:34:36   
Maraj
Bem mu miša pa ja ne znam za to da ne smemo da se pozalimo.... zar nismo tu jedne za druge i kad boli a ne samo kad je lepo....
ja sad dosla iz Doma zdravlja. Jutros kad sam krenula bilo hladno padala kisa ja obukla helanke i cizme a gore ogrnuh kaput. Sad kao da je 15 stepeni vise.... skuvah se

< Poruku je uredio Maraj -- 28.4.2015 15:41:46 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 3208
28.4.2015 15:37:44   
Anoniman
Maraj i kod nas bezveze, ispadala takva kisa, a sada granulo Sunceuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 3209
28.4.2015 15:39:48   
vision
Ma, ko kaze da ne smem da se zalim. Bar cu ovde da se izalim za sve pare user posted image user posted image user posted image
Kod mene nije padala kisa uopste user posted image toliko je sparno celo jutro, da je to strasno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3210
28.4.2015 15:40:24   
Maraj
Evo ja se sad iznervirah....
radila urinokulturu a nalaz : 4000 saprofifnih bakterija. Urin kontaminiran saprofitnom florom. Nalaz nije signifikantan s toga antibiogram nije uradjen.
Sto mrzim kad mi ovo napisu. A cesto mi je ovakav nalaz. Pa svaki put se istuširam, prvi mlaz "bacim" i kako mi je ovakav nalaz ?!?!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3211
28.4.2015 15:44:49   
Maraj
Jao cek i nesto lepo da kazem
U Domu zdravlja po obicaju guzva , ja zavrsila kod moje dr pa onda cekam kod druge dr da mi lupi samo njen faksimil da mogu da podignem injekcije i jedna devojka me pitala da sednem! Jao meni se onda stvarno vidi tiba!. Nikad mi do sad niko nije ustajao. Bas sam bila ponosna na moju tibu
Naravno nisam sela jer sam cekala samo faksimil da mi stavi al tako mi je bilo lepo da sam se oset__ila: E sada sam prava trudnjaca user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 28.4.2015 15:47:12 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3212
28.4.2015 16:02:30   
jess021
Um darling, nemoj da mi se nerviras. I mene neke stvari nerviraju na rr, cak sam sebe uhvatila da radim neke stvari koje me inace kod drugih nerviraju, pa se sad trudim da to ispravim.
Padala sam u iskusenje da se vise ni ne pojavljujem, ali ima puno vise dragih ljudi zasto bi to uradila.
Ja cekam mm da dodje s posla, pa da rucamo.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3213
28.4.2015 16:03:55   
soni
Pa to je nasa svakodnevnica..nekad dodje los dan nekad dobar..pisemono svemu..ko kaze da je zabranjeno da se pozalimo user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3214
28.4.2015 16:06:30   
Maraj
Ma gluposti. Ja pisem sta mi je trenutno na dusi bilo da me nesto boli, da se lepo desilo ili me mm iznervirao user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 3215
28.4.2015 16:13:59   
adulence

zene sta su vas uhvatili tripovi,samo osmeh na lice i sve je ok,sta ste potonule sve....

ja ovo napisah da nas sve ohrabrim i unesem malo pozitive a ne da bojim svet u roze,bas sam se sada smorila kad videh sta ste sve ispisale,ali dobro nema veze,samo hocu da kazem da mi namera nije bila da vas nerviram po forumu,vec naprotiv,malo nasmejem.... toliko dugo sam na forumu i nikada nisam svojim komentarom izazvala ovako nesto i sad mi je jos zalije....bezveze...

< Poruku je uredio adulence -- 28.4.2015 16:14:43 >

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 3216
28.4.2015 16:14:05   
Valerie
ja bih se stalno zalila, ko nece ne mora da cita. lepo pravite temu Zivot kroz ruzicaste naocare, slobodno user posted image
moja mama bila kod neke familije a dete im ima vaske, poludela sam, sad cu joj lepo zabraniti da nas obilazi, bas sam se iznervirala.ona zaista ni o cemu ne razmislja. bar da nije znala. kao - sve su potamanili, ahaaa, oce to tek tako. samo bi mi to falilo, i onako me stalno nesto svrbi user posted image valjda nam vec nije prenela...
maraj, ponovi privatno urinokulturu, mozda DZ malo brljavi. meni kod privatnika to nikad nije bilo, a radila vise od 5 puta u posl. vreme
samo bih nesto kupovala da jedem, trosila pare na kojesta, a bar da ih imam, bzvz user posted image
soni, drzi se, zao mi je sto se mucis
meni bogami vec ozbiljan stomak, mora da pocne i ozbiljno mazanje, bas mi je suva koza

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 3217
28.4.2015 16:15:31   
Anoniman
Jessuser posted image

meni kad dodje dan za zalenje, nemojte da se pojavljujete na rruser posted image

Jaoj Maraj, a meni U sada kaze mama porasto ti stomak, vidi se stvarnouser posted image

Stigla musaka, spremila kupus salatu, cekam mm i da rucakamo, muka mi je od jagoda, ali sam ipak i gladnauser posted image

Jedna lepa vest od mene, dosla mi sveki, jejjj, posle nekoliko dana u bolnici, predajem joj Unuuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 3218
28.4.2015 16:21:46   
Maraj
Valerie ja samo i radim privatno te nalaze imam utisak da me nesto muljaju....
adulence pojma nemam otkud ta prica na RR. Opusti se i pisi sta ti se piše. Ko hoce nek cita ko nece nek predje na sledeci post user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3219
28.4.2015 16:29:26   
branki*
soni,bas te dugo nisam videla,procitah da nosis decaka,divnouser posted image
trudnicice,uzivajteuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3220
28.4.2015 16:29:34   
jabudic
Um, ti si jedina koja se raduje kad se sveki vrati user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3221
28.4.2015 16:29:57   
Valerie

IZVORNA PORUKA: Maraj

Valerie ja samo i radim privatno te nalaze imam utisak da me nesto muljaju....

pi bezveze. ne gubi makar zivce... sve neki muljatori. mene ceka i test opterecenja, gadi mi se unapred. ne znam gde da ga radim, sta cu dok cekam, grrr

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3222
28.4.2015 16:35:14   
superm
Da li je neko za sladoled?
I pored toga što mi nisu ''sve koze na broju'''' samo razmišljam o to me kako ću da se sredim za sutrašnje viđenje sa bebom! user posted image luda skroz!

Nalakirala sam nokte u svetlo roze i pokazala ih mlađem sinu koji ima 2 godine a on napravio facu kao, pih, pa i nisu nešto!user posted image user posted image

< Poruku je uredio superm -- 28.4.2015 16:39:09 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 3223
28.4.2015 16:41:16   
Maraj
Ijao superm ja uvek! user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 3224
28.4.2015 16:48:46   
sagitarius
Valerie,u kojoj nedelji radis test opterecenja?Hoces li raditi sa insulinemijama ili bez?

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 3225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here