|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
26.4.2015 21:39:40   
Maraj
Pa eto pretpostavila sam da je zato nervozan. I ja kad sam studirala mislim da je samo mama mogla da me trpi. Doduse i mm koji mi je tada bio decko me je trpeo. Bas sam znala biti nervozna

< Poruku je uredio Maraj -- 26.4.2015 21:40:14 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3076
26.4.2015 21:41:40   
Anoniman
Iskuliracu ga , sva sreca ujutru ce na posao, i vraca se u 17h , ima da se nalezimuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 3077
26.4.2015 22:15:29   
jabudic
Zdravo i od mene upravo istuširane user posted image
Bila sam noćas u nabavci, dovezla sam i iznijela pun gepek. Nego, ajde, fizički napor ne nešto na šta sam navikla, po čitav dan ne stanem.
Muž mi je danas u strašnom raspoloženju, sav nikakav, snužden, hipohondričan. Kaže ne boli da ništa, ne guši ga, ali hoće sjutra na pregled u PG. Ne ideš baš na pregled ako si dobro. Tako da ne znam šta da mislim. Prije sam se tako isplakala, pored sve moje volje i pozitivne energije, ako ne nailazim na odziv sa druge strane, džaba sve... Jednostavno me sve ovo plaši i ne znam kadće se završiti i kad će se vratiti bar 1/3 onog mog starog muža...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3078
27.4.2015 6:31:28   
megi85
Jutro cure.
Jabudicu samo probaj ostati pozitivna kakva si sve vrijeme a to što se on osjeća tako je sasvim razumljivo jer vjerovatno tek sad postaje svjestan šta mu se desilo,biće sve ok ne briniuser posted image
Ja se spremam i konačno idem u dz na uz,jedva sam dočekala današnji dan i javljam se kad završim.
Sve vasuser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 3079
27.4.2015 6:37:09   
Maraj
Dobro jutro drage
jao jabudic svi muškarci su teski kad njih nesto muci. Nek ide pusti ga bice mu lakse kad mu dr kaze da je sve ok
megi znaci danas na uz! Divno! Javljaj sta kaze doca

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 3080
27.4.2015 6:45:37   
serpica
Dobro jutro user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3081
27.4.2015 7:09:03   
adulence
Dobro jutro,evo i mene je mm iznervirao Od jutros,nervozan je nije se naspavao,pa vileni od kad jee oci otvorio...nego ode na posao,pa se ne nerviram vise...naravno da me je izljubio pre nego sto je krenuo...ahahahh...
Ja polako moram da pocnem da se pakujem za preseljenje...jaooo jedva cekam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 3082
27.4.2015 8:20:37   
Anoniman
Jutro!
Jabudicu neka ide, pusti ga, i on se uplasio!

Adoo ahahah mene moj nervira i za to , prvo mi dobro digne pritisak, pa me posle 10 tak minuta ljubi kao da nista nije bilo!user posted image

Megi super za uz!Javljaj se!

Moj uz je za 6 dana, jedva cekam, posle mesec dana tacnouser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 3083
27.4.2015 9:27:08   
jess021
Dobro jutor, vidim tema o muzevima od jutros, moj je otisao na posao ja jos spavala, tako da smo za sad okuser posted image
Jabude, drzi se. Sta da ti kazem. Verujem da je sav teret na tebi, ali bolje nek` ide na pregled, bicete mirniji.
LJubim vas sve, odoh na pijacu!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3084
27.4.2015 9:28:30   
Anoniman
Ja sam danas 12+1 od danas idu fitamini, kraj sa folnom?

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 3085
27.4.2015 9:39:53   
adulence
Ja se nesto razmisljam oko ovih vitamina i mislim da cu da uzmem Elevit,da li ih je neko koristio,svidjaju mi se imaju najvise gvozdja ako sam dobro videla i nemaju onaj kompleks b vitamina koji me goji jako,tj pojacava bespotrebno apetit...
inace od juce me gorusica razbija...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3086
27.4.2015 9:41:26   
Anoniman
Meni mm doneo 2 kutije mamavita, dobio na poslu, od nekog distributera, pa cu njih da popijem, pa cu na elevit preci.

Je li od danas pocinjem?

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 3087
27.4.2015 9:44:53   
adulence
Um ne znam sta da ti kazem,ja ih jos uvek ne pijem,evo sad citam sastav elevita i mislim da cu definitivno da odem i da kupim i da pocnem da ga pijem...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3088
27.4.2015 9:46:15   
Anoniman
Neko mi je rekao da krecem sa punh 12, ja cu poceti danas ne moze da skodi, u nedelju cu kod moje dr pa cu videti sta ona savetujeuser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 3089
27.4.2015 9:52:26   
jabudic
Ja sam prestala da pijem te vitamine prije neka 2m i krvna slika mi je i dalje odlična, a ne gojim se ( mada nemam ni vremena da se gojim), tako da ih neću ni piti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3090
27.4.2015 10:03:58   
Anoniman
Meni prosle nedelje dosla moja mama da mi vadi krv, i obe ruke su mi modreuser posted image uzela mi 3 epruvete, odnela u dz, i oni rekli da nije donro, epruveta bila zapusena, i ja joj kazem da me boli, ona kaze nije ti nista cuti tu, onoliko dete si rodilauser posted image tako da me ove nedelje ceka opet vadjenje krviuser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 3091
27.4.2015 10:12:28   
Maraj
E i moj otisao na posao nervozan. Najeo se sinoc pa mu od jutros lose u zeludcu.
UM ja pijem elevit. Meni dr rekla njega da uzmem oko 1300 sam ga platila cini mi se.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3092
27.4.2015 10:29:42   
superm
Dobro jutro/ dan! Da li je neko za user posted image ?
Jabudic, znaš kako se kaže, strpljen- spasen!
Ostale user posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3093
27.4.2015 11:27:10   
adulence
Koja pustos ovde danas,gde ste sure...ja gledam neku emisiju na tv,juce sam ubrala jorgovane kod tate i cela kuca mi mirise,prosto ne mogu da verujem kakav miris,bas mi prija...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 3094
27.4.2015 11:34:02   
Anoniman
Ja se kanim da U i ja idemo u set_nju, i da jedemo sladoeld...user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 27.4.2015 11:35:03 >

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 3095
27.4.2015 12:09:25   
Tanjica81
Pozdrav drage...
Pijem kafu...savijam ves.
Moram da se nadovezem na osecanje bebe i pomeranje stomaka. Mozda mozes da osetis bebu u 17. nedelji ( ali ne prvu) ali da ti se stomak pomeri-nema sanse.Tolika beba moze da ti stane u dlan-znam iz svog uzasnog licnog iskustva. Ja sam sad u 24.ned.i tek u subotu sam videla da se maljo pomerio stomak i to zato što mi poprecno lezi i stucala je. ( 4.trudnoca)...
Tako da drage strpite se jos malo...ako ne mozete pisala sam ranije vec sta sam radila ja u 1.trudnoći-legla na stomak, stavila ruku ispod i cekala. Malo se osetilo mrdanje, ali i to iznutra.
Izvinte na dugom postu, ali morala sam.

Elevit pijem od pocetka trudnoce...sad svaki drugi dan ili kad se setim. Folnu sam pila pre trudnoce.

Sve vad user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3096
27.4.2015 12:09:50   
jess021
Um, pocni slobodno da pijes, nece ti skoditi.
Ja dosla s pijace, crkla. Jako je toplo. Sad cu malo da iskluiram da rucka.
Tanjice, nesto se bojim da legnem na stomak, zanemaricemo sto celu noc prespavam na stomakuuser posted image
Ma ja kontam da ima jos vremena.

< Poruku je uredio jess021 -- 27.4.2015 12:12:11 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3097
27.4.2015 12:23:05   
Anoniman
Ja sam vodila dnevvnikuser posted image sa Unom, pa sam sve belezila, znala sam da je 2.jun dan kada sam je osetila, dan posle mog rodjendana, ali nisam znala koja je nedelja dok juce nisam citala dnevnik, tako da je sigurno bila 18 + O, procitala samuser posted image i prva je trudnoca u pitanju.

Jess ne tripuj se, jos malo i bice, ili lezi na stomak i probajuser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 3098
27.4.2015 12:25:17   
Maraj
Ja stavila pilav da zapecem za rucak. Htela i paradaiz supu i skapiram da nema vise rezanaca. Videcu ako me ne mrzi mozda i skoknem do rucka po rezance

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 3099
27.4.2015 12:40:08   
adulence
jaooo maraj paradajz supa,bas mi se jede,ali iovako me ubi gorusica od toga bi tek.....jooooj

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 3100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here