Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 26.4.2015 21:39:40
|
|
|
|
Maraj
|
Pa eto pretpostavila sam da je zato nervozan. I ja kad sam studirala mislim da je samo mama mogla da me trpi. Doduse i mm koji mi je tada bio decko me je trpeo. Bas sam znala biti nervozna
< Poruku je uredio Maraj -- 26.4.2015 21:40:14 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 26.4.2015 21:41:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Iskuliracu ga , sva sreca ujutru ce na posao, i vraca se u 17h , ima da se nalezim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 26.4.2015 22:15:29
|
|
|
|
jabudic
|
Zdravo i od mene upravo istuširane Bila sam noćas u nabavci, dovezla sam i iznijela pun gepek. Nego, ajde, fizički napor ne nešto na šta sam navikla, po čitav dan ne stanem. Muž mi je danas u strašnom raspoloženju, sav nikakav, snužden, hipohondričan. Kaže ne boli da ništa, ne guši ga, ali hoće sjutra na pregled u PG. Ne ideš baš na pregled ako si dobro. Tako da ne znam šta da mislim. Prije sam se tako isplakala, pored sve moje volje i pozitivne energije, ako ne nailazim na odziv sa druge strane, džaba sve... Jednostavno me sve ovo plaši i ne znam kadće se završiti i kad će se vratiti bar 1/3 onog mog starog muža...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 6:31:28
|
|
|
|
megi85
|
Jutro cure. Jabudicu samo probaj ostati pozitivna kakva si sve vrijeme a to što se on osjeća tako je sasvim razumljivo jer vjerovatno tek sad postaje svjestan šta mu se desilo,biće sve ok ne brini Ja se spremam i konačno idem u dz na uz,jedva sam dočekala današnji dan i javljam se kad završim. Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 6:37:09
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage jao jabudic svi muškarci su teski kad njih nesto muci. Nek ide pusti ga bice mu lakse kad mu dr kaze da je sve ok megi znaci danas na uz! Divno! Javljaj sta kaze doca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 6:45:37
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 7:09:03
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro,evo i mene je mm iznervirao Od jutros,nervozan je nije se naspavao,pa vileni od kad jee oci otvorio...nego ode na posao,pa se ne nerviram vise...naravno da me je izljubio pre nego sto je krenuo...ahahahh... Ja polako moram da pocnem da se pakujem za preseljenje...jaooo jedva cekam...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 8:20:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro! Jabudicu neka ide, pusti ga, i on se uplasio! Adoo ahahah mene moj nervira i za to , prvo mi dobro digne pritisak, pa me posle 10 tak minuta ljubi kao da nista nije bilo! Megi super za uz!Javljaj se! Moj uz je za 6 dana, jedva cekam, posle mesec dana tacno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 9:27:08
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutor, vidim tema o muzevima od jutros, moj je otisao na posao ja jos spavala, tako da smo za sad ok Jabude, drzi se. Sta da ti kazem. Verujem da je sav teret na tebi, ali bolje nek` ide na pregled, bicete mirniji. LJubim vas sve, odoh na pijacu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 9:28:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam danas 12+1 od danas idu fitamini, kraj sa folnom?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 9:39:53
|
|
|
|
adulence
|
Ja se nesto razmisljam oko ovih vitamina i mislim da cu da uzmem Elevit,da li ih je neko koristio,svidjaju mi se imaju najvise gvozdja ako sam dobro videla i nemaju onaj kompleks b vitamina koji me goji jako,tj pojacava bespotrebno apetit... inace od juce me gorusica razbija...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 9:41:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni mm doneo 2 kutije mamavita, dobio na poslu, od nekog distributera, pa cu njih da popijem, pa cu na elevit preci. Je li od danas pocinjem?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 9:44:53
|
|
|
|
adulence
|
Um ne znam sta da ti kazem,ja ih jos uvek ne pijem,evo sad citam sastav elevita i mislim da cu definitivno da odem i da kupim i da pocnem da ga pijem...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 9:46:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Neko mi je rekao da krecem sa punh 12, ja cu poceti danas ne moze da skodi, u nedelju cu kod moje dr pa cu videti sta ona savetuje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 9:52:26
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam prestala da pijem te vitamine prije neka 2m i krvna slika mi je i dalje odlična, a ne gojim se ( mada nemam ni vremena da se gojim), tako da ih neću ni piti...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 10:03:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni prosle nedelje dosla moja mama da mi vadi krv, i obe ruke su mi modre uzela mi 3 epruvete, odnela u dz, i oni rekli da nije donro, epruveta bila zapusena, i ja joj kazem da me boli, ona kaze nije ti nista cuti tu, onoliko dete si rodila tako da me ove nedelje ceka opet vadjenje krvi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 10:12:28
|
|
|
|
Maraj
|
E i moj otisao na posao nervozan. Najeo se sinoc pa mu od jutros lose u zeludcu. UM ja pijem elevit. Meni dr rekla njega da uzmem oko 1300 sam ga platila cini mi se.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 10:29:42
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro/ dan! Da li je neko za ? Jabudic, znaš kako se kaže, strpljen- spasen! Ostale
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 11:27:10
|
|
|
|
adulence
|
Koja pustos ovde danas,gde ste sure...ja gledam neku emisiju na tv,juce sam ubrala jorgovane kod tate i cela kuca mi mirise,prosto ne mogu da verujem kakav miris,bas mi prija...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 11:34:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se kanim da U i ja idemo u set_nju, i da jedemo sladoeld...
< Poruku je uredio Unina mama -- 27.4.2015 11:35:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 12:09:25
|
|
|
|
Tanjica81
|
Pozdrav drage... Pijem kafu...savijam ves. Moram da se nadovezem na osecanje bebe i pomeranje stomaka. Mozda mozes da osetis bebu u 17. nedelji ( ali ne prvu) ali da ti se stomak pomeri-nema sanse.Tolika beba moze da ti stane u dlan-znam iz svog uzasnog licnog iskustva. Ja sam sad u 24.ned.i tek u subotu sam videla da se maljo pomerio stomak i to zato što mi poprecno lezi i stucala je. ( 4.trudnoca)... Tako da drage strpite se jos malo...ako ne mozete pisala sam ranije vec sta sam radila ja u 1.trudnoći-legla na stomak, stavila ruku ispod i cekala. Malo se osetilo mrdanje, ali i to iznutra. Izvinte na dugom postu, ali morala sam. Elevit pijem od pocetka trudnoce...sad svaki drugi dan ili kad se setim. Folnu sam pila pre trudnoce. Sve vad
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 12:09:50
|
|
|
|
jess021
|
Um, pocni slobodno da pijes, nece ti skoditi. Ja dosla s pijace, crkla. Jako je toplo. Sad cu malo da iskluiram da rucka. Tanjice, nesto se bojim da legnem na stomak, zanemaricemo sto celu noc prespavam na stomaku Ma ja kontam da ima jos vremena.
< Poruku je uredio jess021 -- 27.4.2015 12:12:11 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 12:23:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam vodila dnevvnik sa Unom, pa sam sve belezila, znala sam da je 2.jun dan kada sam je osetila, dan posle mog rodjendana, ali nisam znala koja je nedelja dok juce nisam citala dnevnik, tako da je sigurno bila 18 + O, procitala sam i prva je trudnoca u pitanju. Jess ne tripuj se, jos malo i bice, ili lezi na stomak i probaj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 12:25:17
|
|
|
|
Maraj
|
Ja stavila pilav da zapecem za rucak. Htela i paradaiz supu i skapiram da nema vise rezanaca. Videcu ako me ne mrzi mozda i skoknem do rucka po rezance
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 27.4.2015 12:40:08
|
|
|
|
adulence
|
jaooo maraj paradajz supa,bas mi se jede,ali iovako me ubi gorusica od toga bi tek.....jooooj
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?