Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 18:55:10
|
|
|
|
Valerie
|
serpi, drzi se, bas te je stislo jabudic, kako ti se oseca muz? sta si odlucila za rodjendancic? ja zakazala uz za sredu, jedva cekammmm
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 19:04:53
|
|
|
|
jabudic
|
Sad me zvao, nalazi su svi ok, jetra malo uvecana i racunaju da je voda od toga, a jetra uvecana od zeludca, a zeludac sredjen tabletama. Uglavnom, dobice terapiju, sad konkretnu, a ne nada se skoro kuci Kaze zvao je majku da dodje da mi pomogne... Ne znam kako se osjecam tim povodom. Ne volim te goste na neodredjeno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 19:10:48
|
|
|
|
Maraj
|
Ih jabudic on iz najbolje namere. Al ja bi poludela da mi se uredjuje zivot a da se prethodno ne pitam. Al opet kazem iz najbolje namere je to uradio...
< Poruku je uredio Maraj -- 20.4.2015 19:11:50 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 19:12:42
|
|
|
|
jess021
|
Kad smo kod kg, ja sam sad malo jela nuttelu, sve sa kasikom grabim po onoj tegli, jedva smo se rastale Serpi
< Poruku je uredio jess021 -- 20.4.2015 19:13:00 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 19:14:14
|
|
|
|
superm
|
Jabudic, biće ti lakše uz pomoć. Ipak si u poodmakloj trudnoći, posao, deca, kuća, sve je na tebi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 19:14:19
|
|
|
|
Valerie
|
super za nalaze, samo lepo sve da povezu, da mu se ne vrati opet. bas bezveze sto jos ostaje al kad nema druge. secam se drame sa svekrvom. ali sad je situacija mnogo drugacije, mozda bi ti znacila pomoc oko cuvanja i malo oko sredjivanja. vidi proceni nije ti lako ni samoj, to je sigurno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 19:23:37
|
|
|
|
Maraj
|
Ma one kad dodju treba da vodis racuna i o deci i o njima ....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 19:39:58
|
|
|
|
jabudic
|
Što se toga tiče, ona je zaista efikasna i od pomoći, ne bih morla ja nju da čuvam. Ali evo sad smo se čule, on je nju isprepadao kako sam bolesna, ko zna šta je napričao. Ona je sad u velikom poslu tamo kući, ali kaže mogla bi kad bude dolazila da vidim mm da povede djecu. Djeca bi se radovala, ali ne bih smjela J poslati, da mi nije pod nadzorom, a oni su na selu, daleko od grada. Tako, vjerovatno ništa od čitavog plana... A računam da mm mora nekad izaći, ne mogu ga držati doživotno, nije u zatvoru!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 19:46:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudc sve moze samo svekrva da ne dolazi ako dodje kako je posole oterati... Salim se, jos malo pa ce ti pustiti muza, evo skoro pa mesec dana, ne mogu ga doveka drzati...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 19:48:34
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Jabudc sve moze samo svekrva da ne dolazi ako dodje kako je posole oterati... Nisi daleko od istine. Koga jednog zmija ujede...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 19:49:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahhahahah neka hvala, aaa? Dobro je pa se ni njoj ne dolazi, da joj se dolazi bilo bi belaja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 19:50:58
|
|
|
|
jabudic
|
Da joj se dolazi mogla bih ja da jaučem ovdje do zore! Sreća pa ima obaveza.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 20:34:09
|
|
|
|
jess021
|
Bolje ako mozes izdrzi sams, od fizickog umora se lakse odmoris, nego da se necim opterecujes i nerviras.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 20:35:09
|
|
|
|
Bokac
|
Ehej zenske. Evo i ja da se javnem malo. Uf kg ja sam ovu trudnocu krenula sa 85-86 a nadam se da necu da prebacim 100 bar ne puno planiram da nakon porodjaja krenem da treniram krav magu pa cu da se vratim u normalu. Ja sam sva u misicima tako da bas ne izgledam skroz kao slon ali ipak sto je mnogo mnogo je... Jabudic drzi se jos malo docice tvoj dragi. A drugarice serpice rekoh ti ja da ne zuris sacekaj bar kraj mog semestra ja sam samo nedelju dana nakon tebe... Treba da zakazem obilazak bolnice da nam objasne gde treba da se parkiramo i tako to a ja samo odlazem. A noge su mi toliko natekle da jedva stojim kao dva ogromna balona su. Samo se nadam da ne krene opet prieklempsija.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 20:36:15
|
|
|
|
Sandra_n
|
Jess odgovorila Jabudic mozda je bolje sto ne dolazi kada ste vec u takvim odnosima a da posaljes bar neko dete? A ne razumem ni te zene j...ote zamolis ih za pomoc a one kazu da imaju obaveza! Kakve oni obaveze imaju majke ti! Da gledaju serije ili ko zna sta! Sigurno su tvoje obaveze zahtevnije od njihovih uhhh bre
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 20:36:31
|
|
|
|
jess021
|
Bokac, sta je krav maga?! Sad sam gledala na mapi gde si ti, pa to je bas dalekooo. Jesi davno otisla?
< Poruku je uredio jess021 -- 20.4.2015 20:38:44 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 20:40:25
|
|
|
|
Bokac
|
Jess to je izrealska vestina samoodbrane, a lici na obicnu borbu bez pravila. Na treninzima te uce da se odbranis u svakoj situaciji. Cak trener ugasi svetlo i napadne te sa ledja... Jedva cekam. A inace vec imam crni pojas u karateu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 20:42:54
|
|
|
|
Bokac
|
A u ameriku smo se doselili u januaru 2008 i ziveli smo prvo u Milvokiju, blizu Cikaga. 2011 u decembru smo se preselili ovde. A u Srbiju nisam dolazila od 2010.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 20:53:54
|
|
|
|
jess021
|
Svaka cast, ti si pravi borac!! I, jel' Amerika obecana zemlja?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 20:54:28
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece zene moje drage!!! Mi malo skitali,evo nas sa Ivom u krevetu,ona se uspavljuje,a mm i ja se spremamo da gledamo GOT...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 20:54:59
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Sandra_n Jess odgovorila Jabudic mozda je bolje sto ne dolazi kada ste vec u takvim odnosima a da posaljes bar neko dete? A ne razumem ni te zene j...ote zamolis ih za pomoc a one kazu da imaju obaveza! Kakve oni obaveze imaju majke ti! Da gledaju serije ili ko zna sta! Sigurno su tvoje obaveze zahtevnije od njihovih uhhh bre Mi smo u odličnim odnosima. Vjerovatno nisi u toku, jer si od skoro tu, ona je imala problem sa mužem, pa nisu bili zajedno više od godinu dana, i za to vrijeme je bila kod nas nekolika puta po 2-3 mjeseca, što je malo previše za moj ukus, i bez da znamo kad će doći i koliko će ostati. To je jedini problem, jednostavno imam traumu. A ona je skroz ok žena i od akcije je, sigurna sam da bi bila od pomoći. A kako živi na selu, ima već obaveza i radova koji se rade u proljeće. Nije ona takva da izbjegava, došla bih sigurno, ali ja sam se potrudila da je ubjedim da sam odlično. Ne znam, ja mislim gdje sam bila ovaj mjesec neće me niko spasiti ni ovo još malo, koliko se nadam da je ostalo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 20:58:41
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu pitati treci put, da li je neka od vas pila onaj caj protiv bakterija za trudnice i decu? Mene boli glavs, uzas. Ovde su se tako spustili oblaci, skoro da ih mozes rukom dohvatiti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 21:00:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Jess jaaaaa jesam ako misliš na Josif Pančić? Malo je bljak ali je delotvoran.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 21:00:36
|
|
|
|
sagitarius
|
Kada smo vec kod vezbanja,jel zna neko kada posle carskog moze da se pocne?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 21:07:33
|
|
|
|
Bokac
|
Sagitarius meni su prosli put rekli da nakon 9 nedelja kad prodje ona kontrola i rana bude skroz zarasla mozes da krenes polako. Ali nista naglo i intenzivno. A Jess ne znam bas da li je obecana ali da ima mogucnosti ima. Evo sa mojih 36 god niko me ne gleda cudno na fax-u a kod nas sam se sa 18 god na karateu osecala kao baba, ovde to uopste nije slucaj. Sasvim je normalno da na casove dolaze i totalni matorci(50-60god).
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.