Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:09:10
|
|
|
|
adulence
|
jao jeste za devojcice stvarno ima svega i svacega i sve je premedeno,tako sam i ja suzi kada sam sa Ivom bila trudna samo drobila o tome kako hocu devojcicu,bar prvo da bude devojcica da sebi ispunim zelju i bi tako,naravno da sam ajvise od svega samo zelela da sve bude u redu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:09:57
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi i ja. Sve decaci oko nas. A tek kupaci jednodelni kakav sam videla sa karnericima.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:19:45
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Suzi i ja. Sve decaci oko nas. A tek kupaci jednodelni kakav sam videla sa karnericima. jaoooo maraj gde,ja moram ivki da trazim za ovu godinu....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:22:56
|
|
|
|
Maraj
|
U Marks & Spenser-u u Delti. Ne vidoh koliko je al je premeden. Jednodelni plavi sa karnericima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:24:35
|
|
|
|
adulence
|
jooooj divno bas cu morati da skoknem i da vidim sta imaju...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:29:39
|
|
|
|
Maraj
|
Ja juce bila al nisam ulazila u sve radnje al vidim svi izbacili kupace
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:30:49
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage RR-ajke, izvolite učestvujte, toliko je nagradnih takmičenja svakog meseca, u kojima nagrade osvajaju redovni članovi. Ako postoji još neki forum sa ovoliko nagradnih takmičenja (svakog meseca), javite nam Candy nagradaKLIK OVDE Reer nagrada KLIK OVDE C nagrade KLIK OVDE Pharmalife paketi KLIK OVDE Laguna poklanja Bebologiju KLIK OVDE Paket za trudnice KLIK OVDE Cortinat svakog meseca deli 3 Cortinat krema KLIK OVDE Herbafast nagrade KLIK OVDE Nestle je prošle godine redovnim članovima podelio puno lepih paketa, nadamo se da niste to zaboravile. A Nestle upravo sprema nove pakete za Ringerajke, biće lepih iznenađenja. Bilo je tu i nakita, asesoara itd, i biće još naravno. Naš tim se zaista trudi da sa sponzorima sve ove kampanje izdogovara, i možete pretpostaviti da tu ima jakooo puno posla. Trudimo se da bude nagrada za vas koje svakodnevno bogatite Ringeraju . Morate razumeti da sponzori u nekim slučajevima postavljaju uslove, traže rezultate, i moramo to poštovati. Kao i drugim takmičenjima i u Lino takmičenju programeri vode računa u pravilnosti. A sigurni smo da će biti redovnih članova među nagrađenima, jer se dnevni dobitnici NE poanavljaju. Veliki pozdrav od Ringeraja tima koji radi dan i noć
< Poruku je uredio marketing RR -- 20.4.2015 10:37:49 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:34:58
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav i za RR ma volimo mi RR zato smo i tu i ovih 5 dana i ostalih 360 dana u godini a to koliko je tesko naci sponzora - znam, tako da svaka cast RR
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:43:27
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Zenice dobro jutro...ja se javljam sa problemom..treci dan tj trece jutro ustaje sa glavoboljom..juce sam izmerila pritisak kad sam imala glavobolju i bio je 115\90 puls 90 a jutros 130\80 puls 100.Inace ranije pre trudnoce nikada nisam imala veci pritisak od 115\70 puls 70.Doktorki sam napomenula ove pritiska jer mi se vec desila pre mesec dana ovakva epizoda pritiska..ona mi rekla da pratim pritisak i da joj prijavljujem..pa bi htela Vase misljenje ako je neka prosla kroz ovo ili ima neku informaciju..jer tek za nedelju dana idem kod dr.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:49:45
|
|
|
|
World
|
Lidija, ja sam imala povisen pritisak, nesto oko 140/90, inace mi je normalan 110/70, to je povremeno skakao. Tada mi je moja dr rekla da to nije nista strasno jer se pritisak inace treba mjeriti u nekim idealnim uslovima, tipa treba tijelo biti u mirovanju neko vrijeme ili tako nesto.. I jos su mi rekli da je trudnicama inace puls ubrzaniji nego zenama koje nisu trudne. Najbolje ti je da pratis, pa ako bas uocis neke vece oscilacije ili da skace puno, onda javi dr. Ili ako se bas priblize. Nemoj se sikirati, i to utice na pritisak.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:55:10
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
World hvala..ja se uplasila jer inace ja sam sad 15,6 nedelja trudnoce pa ne znam trebam li ici kod kardiologa jer sam cula svasta vezano za pritisak ..utice i na bebu pa me brine..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:57:50
|
|
|
|
World
|
I ja sam bila prilicno prestravljena kad je meni skocio, ali eto to mi je dr rekla. Mozda ti je najbolje da se cujes sa svojom dr pa ce te vjerovatno smiriti. Inace, meni je to trajalo nekoliko dana tako i onda se vratio u normalu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 10:59:46
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
A jos me brinu i kilogrami..od kad sam ostala trudna..tacnije od embiotransfera ja sam se ugojila 6 kg a imam sve vreme mucnine i povracam i plus jedem jako salabo i uglavnom me testo odrzava i to mi jedino prija da jedem..pa jedem pecen hleb ili kiflice ili lisnato testo..bas lose jedem,..ali sta da rdaim kad drugo nista ne mogu..jedem ja i voce 2 pomorandze .kiwi,krastavac i paradajz,zelenu salatu..eto to je sve sto jedem i to u manjim kolicinama ..plus povracam i ugojila sam se toliko za cetiri meseca trudnoce,,to je bas mnogo..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 11:59:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ljudi mene jutros u jakni i cizmma, onim ugss izmerla ova u dz, i kaze 71 kg, kuku to nije moguce, ja imam samo 65-66, a slabo i jedem, moram vagu da nabavimm pod hitno ... Dr nije radio , pa sam kupila utrogestan A pritisak jutros 110/80
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 12:00:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Lidija isto kao ti, bas slabo jedem, nemam apetiti, jedem kao sto i ti jedes....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 12:27:15
|
|
|
|
Maraj
|
Lidija ne bi trebalo ovah gornji da ti je oko ili iznad 130 . Puls je i meni ubrzan. Nelad sedim i osecam da mi srce tako jako lupa kao da hoce da iskoci. Meni je samo jednom do sad gornji bio 130 dr rekla da joj se to ne svidja i da smanjim so i vegetu al da sam se to verovatno uzbudila jer mi do sad nikad nije bio toliki. Inace mi je pre trudnoce pritisak bio nizak. Nrkad mi se zamanta u glavi koliko je nizak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 12:28:07
|
|
|
|
Maraj
|
UM mozda vaga nije tacna. A jakna i cizme su dodale bar 2kg ako ne i vise
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 12:29:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Strasnooo Maraja, mada kasnije cu da odem kod ujne bas da se izmerim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 12:33:31
|
|
|
|
Valerie
|
maraj, kakav si karakter, ja sam vec vise puta prebirala po stvarima za bebe jos kad budem sigurna za pol, juhuuu, bice to zabavna akcija. na srecu imam sve, vise naravno za devojcicu, ali i dosta unisex i muskih stvari. sve decaci oko nas, pa ce nam dodati drugari po nesto. a rado bih jos kupovala, mada nema smisla devojke, mozda vam se cini da ne jedete dovoljno. pratite vagu i lagano. ima ko se dosta ugoji na pocetku, pa posle manje, nije ni vazno, ali ne treba bas ni preterati, ako je moguce. vise malih obroka, meni to najvise prija. i nadam se da cu opet biti na plus do 15kg, kao prosli put. kad smo kod pritiska. imam onaj oko zgloba sto se stavlja. evo merim malopre 132/104 puls 81. odmah, bez pomeranja opet - 107/69 puls 93. jeste braun, ali zasluzuje da leti kroz prozor!
< Poruku je uredio Valerie -- 20.4.2015 12:40:06 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 12:36:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam u prvoj sa 60 kg pocela dobila +17, 5, nisam bila krupna uopste, prvih 5 meseci ni kg nisam dobila, sve zadnja 4, najvise u 9-tom, ali je i U bila krupna... Sada sam na pocetku imala oko 65-66 sigurno, visoka sam 178, ne znam moja dr me nije pocela meriti ali mi je 5 kg za 2 meseca ne moguce bas cu kasnije da proverim u prvoj sam bila zgodna trudnica samo stomak, a sada cu biti slonica Mica
< Poruku je uredio Unina mama -- 20.4.2015 12:37:09 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 12:42:16
|
|
|
|
Maraj
|
Valerie ma rovarila bi ja po stvarima nego kad je mama moja videla kaze meni kao dobro dobro ostavi to sad. Ne volim to glupo nase sujeverje samo se istripujem. A i sujeverje je nasuprot nasoj pravoslavnoj veri tako da se tu tesim. Al opet ne volim kad mi neko tako odreaguje. A sto se kila tice pa mozda je to i od opstipacije. Ja nekad po 4 dana - nista
< Poruku je uredio Maraj -- 20.4.2015 12:44:30 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 13:14:04
|
|
|
|
superm
|
O kg odbijam da pričam Već par da na mi je pritisak nizak, imam i blage vrtoglavice. Koristim veću dozu Utrogestana, dobila sam neke kontrakcije. Iako ga stavljam vaginalno, pritisak mi je oboren. Šta da radim?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 13:15:11
|
|
|
|
jess021
|
Joj UM ja sam se ugojila, ali i jedem, da se ne lazemo Sto se tice kupovine stvari,i ja jedva cekam i za devojcice stvarno ima svega. Moja sestra ima dva sina, vec velika, ali je ostavljala te novije stvarcice dok su bili mali, imam punu kutiju, ali su mi u kuci na selu. Od mm brat ima devojcicu 2.5 godine tako da cemo nesto dobiti i od nje. Ja jedva cekam avgust da kupim kolica i namestam sobu za bebu SuperM, probaj malo vise da posolis hranu da ti malo podigne pritisak, nesto slano definitivno.
< Poruku je uredio jess021 -- 20.4.2015 13:23:34 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 13:25:57
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam sa kilogramima OK. Mislim kad vidim neke da se nisu ugojile ni 1 kg ili samo 5 za čitavu trudnoću, skidam kapu. Ja sam i dalje na +10kg, ali ok izgledam. Kad obučem trenerku mogu proći kao da nisam trudna. Tek od prije neki dan su ljudi počeli da primjećuju da sam trudna. Što se kupovine tiče, ja ću sačekati i ovaj ekspertni 30, a maj je definitivno naš!
< Poruku je uredio jabudic -- 20.4.2015 13:27:54 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 20.4.2015 13:28:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se posle merim pa cu da vam javim inace pre sa U sam bila premrsava, da se covek uplasi a sada me je moja mama napala da utrogestan goji, to nisam cula kada sam ga pila sa Unom, kaze stavljaj ga vaginalno, nemoj da ga pijes 100 ljudi 100 cudi...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.