Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari?
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 15:55:01
|
|
|
|
mali_mis
|
Zasto bi bila staromodna, samo hoces da tvojoj deci i tebi bude toplo. I ja volim vunene stvari, najbolje ugreju kad je bas zima. Isheklam i ispletem ono sto znam. Samo danas je jako tesko naci pravu vunu, sve su neke mesavine.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 16:11:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Kao mala nisam mogla da nosim jer me je uzasno svrbelo,imam osetljivu kozu,sveki je isplela deci patofnice i neke dzemperice ali ih ne nose.Jedino volim one kapice koje se pletu.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 16:33:02
|
|
|
|
Bibilib
|
Pa moja mama je nasla bas pravu vunu na srecu...i ona nam plet jer ja ne znam da pletem carape a Veselice ja mojoj deci obujem prvo carapice pamucne pa preko vunene jer i njih pecka...A sobzirom da sam se smrzla dok sam dovela dete iz skolice i pokvasila noge(kod nas je kisa) obula sam i ja jedne i sad mi je vruce....
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 16:34:55
|
|
|
|
mila83
|
Mi nosimo zepice, pa i carape obavezno. Zavisi od vrste vune. I kape,sal,ruukavice...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 16:38:09
|
|
|
|
Bibilib
|
Nosimo i mi kape,sal i rukavice ali to nije od prave vune,a verovatno da ne bi mogli jer prava vuna pecka....
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 16:53:03
|
|
|
|
mila83
|
Imamo kape i od prave vune,kupljene na Zlatiboru.Sin je jedino negodovao malo ispocetka,to je ona sto se veze preko usiju...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 16:54:34
|
|
|
|
Bibilib
|
Imam i moja mama prsluk od vune sa Zlatibora...
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 16:57:25
|
|
|
|
mila83
|
Da,na prsluke sam zaboravila, i to nosimo.Ja imam od bake,sivi i rado ga nosim,to mi je uspomena.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 17:04:15
|
|
|
|
Bibilib
|
Meni mama kad vidi gola ledja ono kad vam se ves majca povuce odmah pocne..."Imas prsluk sto sam ti dala nosi ga,posle kukas boli me kicma"... stvarno ga slabo nosim...cak mogu reci da ga nazalost retko kad obucem...
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 17:41:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi bas slabo nosimo,plela je sveki i sa tom nekom lepsom vunicom tj,meksom ali isto nam ne odgovara.Mada jeste toplo i ti prsluci su bas dobri za ovo hladno vreme ali eto,mi ih bas i ne obozavamo.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 17:46:12
|
|
|
|
Bibilib
|
Pa dobro,nekom odgovara nekom ne...
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 18:39:48
|
|
|
|
Plavusa34
|
da ponekad sto da ne
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 21:26:17
|
|
|
|
Anoniman
|
upravo nosim vunene carape naterala me Mali mis
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 10.3.2015 23:21:39
|
|
|
|
Bibilib
|
Ja ih jos uvek nisam sazula....
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 11.3.2015 1:00:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mali misu hoces i meni da isheklas nesto? Dobro bi dosao za letnje veceri.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 11.3.2015 7:41:45
|
|
|
|
branki*
|
ja nosim vunene stvari,carape zimi i prsluk,uglavnom to je to.dete mi ne nosi jer je sklono ekcemu,pa mu vunena odeca bas i ne prija.
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 11.3.2015 7:47:02
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama upravo nosim vunene carape naterala me Mali mis ME, klikaj tamo, kad se i ti budes zezala sa ne nosenjem carapa, ima i tebe da teram Mi imamo neki vuneni matori sal, jos od moje prababe, koji ima magicna dejstva, izvlaci bol iz ledja, bol iz grla...A. smo stavljali na stomacic kad je imao grceve. Njega samo koristimo u medicinske svrhe. Bocka sal, al cutim i trpim, bolje sal da bocka nego grlo da boli.
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 11.3.2015 7:48:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Molim te teraj me kao Um
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 11.3.2015 9:41:44
|
|
|
|
emicaa
|
T ima vuneni dzemper i kad izlazimo na balkon obučem joj ga ali nije čista vuna.Ja imam čarape od prave vuna,moja baba ima par ovčica pa ona i plete ali ih ne nosim,nikako ih ne podnosim.Stoje mi negdje u kutiji u podrumu.
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 20.4.2015 1:44:17
|
|
|
|
Kata90
|
Ne pamtim kad sam obukla vunene carape......
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 20.4.2015 7:45:55
|
|
|
|
Maraj
|
Ja nosim vunene carape. Nekad se ogrnem i sa prslukom. Prija mi po kuci da nosim vunu
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 20.4.2015 9:19:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Posto su se moje devojcice rodile u zimskom periodu nosile su vunene stvari od sputkica do dzempera.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 20.4.2015 9:20:24 >
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 20.4.2015 9:23:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Je evo i sada imama vunene carape na nogama
|
|
|
|
RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? 20.4.2015 9:29:04
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Je evo i sada imama vunene carape na nogama E i ja a kod bebaca bas volim one vunene patofnice sto im bake istrikaju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Roditelji bi bili „užasnuti“ onim što deca...Da li bi vam smetalo da vaše dete priča unaokolo sve i svašta o vama? Ali da, deca nekada to rade... jer ne znaju uvek š...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.