|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
18.4.2015 18:17:08   
Yellena008
Jess pitam te jer sam ja iz Loznice to ovde niko ne radi pa svakako moram ici negde na stranu? Bilo bi dobro kad bih otisla negde gde znam da ce mi biti odradjeno kako treba....

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 276
18.4.2015 18:18:13   
suzi kju
Margom baš mi je žao. Šta je tu je, nema odustajanja. Drago mi je da ste pozitivne i samo takvr ostanite i biće sve ok.
Mada toliko niskih beta i hipera, stvarno je za razmisliti šta oni tamo rade. user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 277
18.4.2015 18:18:25   
margom
Jess, pretpostavljam da se uputi dobijaju od ginekologa ili ..... ja sam uput za trombofilije dobila od OP, mada mi nista ne znaci bez misljenja ginekologa, pa cu morati po njega.....A izvini ako ti nije zamaranje, sta spada u imunoloske analize, i jel dovoljno da samo tako kazemo kada trazimo uput?

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 278
18.4.2015 18:23:57   
jess021
Yelena, evo ti broj iz Betanije, odelenje steriliteta 021/4899330, pitaj koliko kosta histero. Za dr Kopitovic svi imaju samo lepe reci. Inace, isti dan se ide kuci.
Margom, nije mi problem, ali radila sam ih jos 2013., pa mi morala potraziti nalaze, a imas temu Imunologija i trombofilije, ukucaj u pretrazivac.
Meni je moj ginekolog dao uput.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 279
18.4.2015 18:47:10   
PalcicaBg
Margom zao mi je,ne znam sta da kazem posle svoje dve biohemijske. Grlim jako!
Ja sam danas bila kod dr Kopitovic,dala mi je da uradim imunologiju,trombofilije i histeroskopija mesec dana pred postupak.
Smatra da su razlog neuspeha embrioni,gledala je slike,kaze da nisu bili dobri.Pogotovo blaste,da su fragmentisane i da ne lice na blastu 5 dana staru.
Ja necu nikog da krivim,ali cu svakako sledecu sansu dati drugoj klinici.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 280
18.4.2015 18:56:03   
margom
Palcice draga hvala puno na podrsci, znaci puno kada dodje od vas devojaka koje znate kroz sta sve prolazimo. Kazi mi draga, kako ces za trombofilije i imunoloske analize, hoces li juriti uput ili privatno.....Za histero se slazem, i ja planiram da je uradim mesec pred postupak. Samo da ulovim makar nesto od ovih analiza na uput..... A jel to znaci da ti neces po preostale eskime u VA ? I ja se slazem za promenu klinike, ipak mislim da oni jos uvek nemaju dovoljno iskustva u laboratorijskom delu posla, prosto mi je bilo fascinantno koliko je zena imalo dosta embriona, a nista za zamrzavanje.....

< Poruku je uredio margom -- 18.4.2015 18:59:28 >

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 281
18.4.2015 19:00:25   
Maraj
A trombofilije znaju biti uzrok biohemijskih. Ja to nisam znala. Dakle usled trombofilije kako su meni objasnili krv je gusca i vjda se samim tim materuca sporije hrani krvlju pa zato i dolazi do biohemijskih i spontanih. Eto tako nekajo laički da vam objasnim. Dakle trombofilije i imunologiju i ogtt obavezno

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 282
18.4.2015 19:09:50   
PalcicaBg
Margom privatno cu uraditi,nema zivaca da jurim upute,a i neke analize ne rade drzavno.
Mislim da ce smzlici ostati kao poslednja solucija,ne vredi uzdati se u njih,ako ovi do sad nisu bili dobrog kvaliteta nece ni oni biti.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 283
18.4.2015 19:13:04   
margom
Maraj slazem se, zato i rekoh, nista dalje dok se to ne odradi...... jer dve biohemijske zaredom su mi vec sumnjive.....ja nekako sumnjam i na antitela stitne, mada su mi poslednji put bila ok, i TSH mi je super...videcemo, buducnost ce pokazati......Sto bi rekao Nole, idemooooo !

Direktna veza do poruke: 284
18.4.2015 19:15:35   
Yellena008
Ja pokusavam u cenovnicima privatnih laboratorija da nadjem " Imunologija i trombofilije", nadjoh samo Trombofilija PCR i Vitamin D 25 OH...jel to to?

< Poruku je uredio Yellena008 -- 18.4.2015 19:16:12 >

Direktna veza do poruke: 285
18.4.2015 19:18:13   
Yellena008
Jess hvala ti puno odmah cu se zakazati,jer cu se jos dobro isproveravati dokj odem na drugu VTO. Naravno ne odustajem od prirodnih pokusaja,jer kako su meni i mm oni i ne znaju sta je problem kod nas....

< Poruku je uredio Yellena008 -- 18.4.2015 19:26:21 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 286
18.4.2015 19:27:56   
Maraj
Trombofilije se rade i urodjene i stecene. Ja sam radila trombofilije ,imunologiju i ogtt test u laboratoriji biomedica i to plazila oko 40 000

Direktna veza do poruke: 287
18.4.2015 19:29:57   
arucak
Margom jako mi je zao.A bas sam za tebe imala neki dobar osecaj,ne znam zbog cega .Uput za trombofiliju i imunologiju dobijas od svog izabranog ginekologa,ja sam prosle godine radila na Vma i na imunologiji u Bg-u.Sa uputom placas oko 9 hiljada.Za vitamine ne znam,al ja sam svih puta ostala trudna kad sam pila Elevit kompleks i caj Macinu travu i Crveni zdravac.Sto se tice Valjeva,bas sam jutros razmisljala.Ja sam prijatelj na Fejsu sa Milicom embriologom.Svaki dan status pozitivna beta.Ali bukvalno svaki dan.Pa gde su u pm?!

Direktna veza do poruke: 288
18.4.2015 19:32:28   
arucak
I mislim da treba odraditi genetsko savetovaliste,poklapanje hromozoma tvojih i muzevih.to je na uput,samo vam vade krv i besplatno je

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 289
18.4.2015 19:34:27   
Maraj
Ih pa svako na fb moze da pise sta hoce. Ove zene ovde su cist dokaz koliko su pozitivne bete....

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 290
18.4.2015 19:41:24   
margom
Arucak, tako je kako je, guramo dalje, hvala tebi mila na lepim zeljama.... Ne ulazim u to koje pozitivne bete objavljuju, mozda jevto jedna te ista, znam samo da od puno zena koje znam iz nase grupe imamo tri pozitivne bete iz Valjeva i jednu iz Kraljeva...problem je sto oni kao pozitivnu uzimaju svaku preko 5, tako da bi i moja bila pozitivna, a tek posle svrstana u biohemijsku trudnocu, isto tako i Yellencetu....jos uvek navijamo za Laki......
Moraces malo detaljnije da mi objasnis za upute i sta za gde trazim....Znaci odem kod ginekologa i trazim upute za nasledne i stecene trombofilije za VMA ? A za gde da trazim za imunoloske analize, i da li oni uopste kapiraju kada im kazemo imunoloske na sta mislimo ? I gde se doplacuje 9000,00 na VMA ili tamo gde se rade te imunoloske? Izvini na davljenju ali mozak mi je u REM fazi hehehe......

(odgovor članu arucak)
Direktna veza do poruke: 291
18.4.2015 19:44:27   
Maraj
Da da to sigurno. Oni sve bete preko 5 racunaju kao uspeh

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 292
18.4.2015 19:49:34   
Yellena008
Pise na fb 4 bete pozitivne Kraljevo i 3 Valjevske...to sam sad nasla....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 293
18.4.2015 19:50:43   
Yellena008
Margom kako je tebi radje ET? Pod ultrazvukom ili bez njega? Mislim jel pratio Dr na ultrazvuk gde stavlja embrione?

Direktna veza do poruke: 294
18.4.2015 20:25:18   
margom
Ja sam imala na tv ekranu prenos, i dok su ih usisavali u kateter koji su doneli u sobu kod mene, pa su mi prvo pokazali svaki embrion posebno, e onda ih prebacili kod mene....
Pa rekla sam ja malopre tri devojke iz VA i jedna iz KV....to je stara vest, i prilicno mali broj na grupu od 17 zenica.....Jos se uzdamo u Jaciku...... user posted image

Direktna veza do poruke: 295
18.4.2015 20:41:25   
JACIKA77
Margom daj boze da bude uspesno ali bas sam se smorila sada kada sam saznala da je i tebi niska beta user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 296
18.4.2015 20:44:58   
suzi kju
Jacika a kad ti vadiš betu?
Jedino si ti ostala da izvadiš prosek tim lekarima iz Va...

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 297
18.4.2015 20:49:32   
Maraj
Jacika user posted image navijamo ne gubi nadu

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 298
18.4.2015 20:52:09   
JACIKA77
Ja vadim betu tek 23.4

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 299
18.4.2015 20:54:34   
Maraj
Samo polako. Imaj vere.

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here