|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
17.4.2015 10:23:49   
suzi kju
Jess i ja se slažem s tobom, i ja sam prvi put imala betu 17 pa sam dobila. Al nekako uvek postoji neka nada, bar sam ja takvog mišljenja, da se kasnije usadio embrion.
A i one su verujem svesne svega,svaka je od nas proučila kolika beta treba da bude, nema tu lazi i prevare.
Ipak neka se iskontrolišu još.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 176
17.4.2015 10:23:55   
PalcicaBg
I mislim da nije fer da se tako niske bete racunaju kao pozitivne i da ulaze u statistiku,mislim naravno na one koje za 2 dana padnu skroz.

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 177
17.4.2015 10:24:26   
jess021
Ja se mnogo izvinjavam, pobrkala sam.
Suzi, znam da treba postoji nada, ali kad ima realnog osnova. Ja sam naucila na sopstvenom primeru, da moras biti podjednako spreman na oba ishoda. To ne znaci da ne treba biti pozitivan.
Lakixox izvini jos jednom

< Poruku je uredio jess021 -- 17.4.2015 10:27:51 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 178
17.4.2015 10:32:42   
suzi kju
Ma naravno. Pa eto kazem ti, i meni je prošle godine beta bila 17,i bila sam rezervisana dok nisam uradila sledeću betu i kad sam dobila znala sam da je to to. Daleko od toga da sam se radovala i slično, znala sam da je mala ali je ipak postojao delić nade. Svakako sam bila spremna na oba ishoda. Boze moj, šta je tu je, samo treba ostati pozitivan i ne odustajati.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 179
17.4.2015 10:35:01   
jess021
Suzi, sve smo se razumeleuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 180
17.4.2015 10:37:07   
suzi kju
Tako jeee!!! user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 181
17.4.2015 11:51:34   
margom
Auuuu bre, pa 'bem mu misa, kakve su to lenje bete....ili su nam se bebice ulenjile pa se sporije gnezde....iskreno se nadam da je ovo drugo slucaj, drz'te se devojke i samo pozitiva u glavi, sta god da bude.....
Laki, hoces li raditi betu u nedelju? Ja sam nasla nekoliko laba u BG koji normalno rade nedeljom, pa mozda i uradim betu na dan kada bi i trebalo..... user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 182
17.4.2015 12:46:47   
Maraj
Sta je to u Valjevu sve dvocifrene bete?!?!

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 183
17.4.2015 12:50:08   
margom
Ma Maraj da su makar blizu 100-ke.....ovako nam se devojke samo sekiraju....treba psihicki izdrzati tu klackalicu, cekati jos dva dana, pa opet vadi itd....... user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 184
17.4.2015 12:53:07   
Maraj
Zato i kazem. Dve devojke radile i kod obe dvocifrena. Naravno uvek se ocekuje trocifrena. Dvocufrena i djene djene nedelju dana nakon transfera ovako samo covek da izgubi zivce . Ni tamo ni vamo...

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 185
17.4.2015 12:59:50   
Anoniman
Šta bi sa Yelenom, je li ponovila?

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 186
17.4.2015 13:00:04   
margom
Vala bas....meni je nakon prve i jedine inseminacije, beta u prvoj nedelji bila 25, pa dva dana kasnije 87, ali na zalost posle toga je krenula da pada....i u pravu si, koliko god da sam bila svesna koliko je mali procenat uspesnosti IUI, normalno da sam se ponadala, jos posebno nakon misljenja moje doktorke da je to bas visoka beta u prvoj nedelji, i da se mozda radi o viseplodnoj trudnoci.....i onda buccccc.......mada nema tu pravila, beta je mogla lepo i da nastavi da raste i da se sve zavrsi finom user posted image , sada bi vec ljuljala user posted image .....ali boze moj, guramo dalje, u nove radne pobede......grlicemo sve uskoro svoje bebirone....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 187
17.4.2015 13:01:12   
margom
Yellenceeeee......gde siiiiiiiii ? Ajde javi se sa lepim vestimaaaaa ! user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 188
17.4.2015 14:03:25   
Yellena008
Evo me...nazalost nista....biohemijska..danas rezultat 6,8....idemo dalje....samo me ubi razmisljanje o tome kako od onoliko embriona nista nije zamrznuto...bilo bi lakse sada da znam da imam eskime...

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 189
17.4.2015 14:06:43   
Maraj
Ih Yellena bas bezveze. Odmori organizam pa ponovo.ala je verovatnoca da poraste kada je tako mala posle toliko dana al opet covek se nada. Desi se da padne i kad je trocifrena a kamo li dvocifrena....

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 190
17.4.2015 14:14:53   
Yellena008
Znam sve,bila sam se pripremila.....samo bilo bi lakse da imam eskime,a nije mi jasno kako nikome nista nije zaledjeno u Valjevu...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 191
17.4.2015 14:18:18   
JACIKA77
Yeco bas mi je zao...nadala sam se da ce se povecati beta user posted image odmori se pa u nove pobede sta drugo reci...znam kako ti je ja sam imala jednu neuspelu vto i znam kako se osecas...

Direktna veza do poruke: 192
17.4.2015 14:20:41   
Yellena008
Jaco,kako sam mislila dobro sam podnela....pa sta cu sad ne mogu se ubiti....nego ne mogu da se setim,a ti sigurno znas sta ono mora da se obavi za drugu vro...neko snimanje materice....jel tako?

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 193
17.4.2015 14:22:56   
Maraj
Pa da dve bete dvocifrene i niko sa eskimima....

Direktna veza do poruke: 194
17.4.2015 14:35:40   
JACIKA77
Mislis na histeroskopiju sto mi je Bane rekao da moram da odradim...

Direktna veza do poruke: 195
17.4.2015 14:47:56   
margom
Yellence,sta god da ti kazem nece te utesiti, a i ja nisam od tih sto kukaju i tese, ja ti mogu pruziti podrsku i razumevanje, a tvoji bliznji ljubav. Sigurna sam da si hrabra i spremna da se boris i dalje u ovom nepravednom ratu, jer alternativa ne postoji....Saljem ti puno poljubaca i verujem da ces veoma brzo grliti svoju user posted image ...
Sto se tice histeroskopije, jesi li ti ranije isla na neko snimanje jajnika i materice ? Ja sam htela da idem pre ove VTO, ali kada je Bane video da imam HSG od pre godinu i po koji je bio super, rekao mi je da ne idem..... A bas sam bila namerila da i to zavrsim......

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 196
17.4.2015 14:54:10   
Maraj
I ja sam za to. Bolje proveriti sve sto moze pre vto. Jedna stvar su i trombofilije i imunologija koju dr daju tek nakom druge neuspele vto. A dosta devojaka ima problem sa time

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 197
17.4.2015 15:00:22   
jess021
Yelenauser posted image
Molim te obavezno uradi histeroskopiju. Ja sam radila histero i laparo 2012. godine i sve je bilo super. U decembru prosle godine krenula sa Microginonom i dr kaze da ipak opet uradim histero, kad ono upala jednog dela prednjeg zida materice, koja se uopste ne vidi na uz. Pila antibiotike dve nedelje i vto uspela. A da nisam to uradila ne bi bilo nista 100%.
Iskreno ne znam kako rade vto bez toga, pa nista im ne znaci hsg za vantelesnu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 198
17.4.2015 15:00:57   
margom
Maraj u pravu si, ali rvanje sa adminstracijom tj. dobijanje uputa za te prilicno skupe analize je rvanje sa vetrenjacama.....Mi smo nekako uspeli da dobijemo uput za kariotipe i njih smo odradili besplatno, medjutim vec kod trombofilija se pojavio problem....naime, ranije se konkretno na Institutu za reumatologiju ta analiza na uput bez problema odradjivala, medjutim posto oni misle da zene "bespotrebno" rade tako skupu analizu pre nego sto nekoliko puta pobace ili imaju neuspele vantelesne (?!?) , uveli su novu proceduru.....sada moras uz uput da im donese specijalno objasnjenje tvog ginekologa u kome on obrazlaze zasto te salje na tako skupu analizu (!?).....onda zaseda konzilijum i daje ti odobrenje ako smatraju da treba.....strasno....znaci zena treba da prodje kroz nekoliko pobacaja i prezivi gomilu psihickih i fizickih trauma i onda je tako izmrcvarenu eventualno salju na analize.....ili da spremis pare i platis, a to na zalost ne moze svako u ovoj zemlji.....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 199
17.4.2015 15:03:20   
jess021
IZVORNA PORUKA: margom
Sto se tice histeroskopije, jesi li ti ranije isla na neko snimanje jajnika i materice ? Ja sam htela da idem pre ove VTO, ali kada je Bane video da imam HSG od pre godinu i po koji je bio super, rekao mi je da ne idem..... A bas sam bila namerila da i to zavrsim......

Margom, ispadoh ja ovde baba roga, ali neke stvari mi bodu oci.
Neka me ispravi neko ako gresim, HSG je dijagnostika sa kojom se proverava prohodnost jajovoda, a jajovodi uopste nisu potrebni za vantelesnu,
kako ima je dovoljno samo to?! I to HSG od pre godinu dana!!!Ne mogu da se set__im da li u Betaniji mozes proci komisiju samo sa HSG-omuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 17.4.2015 15:05:20 >

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here