|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
16.4.2015 21:55:51   
Bokac
Soni dodji kod mene da se zagrejes ovde smo se ratosiljali zimskih jakni jos u februaru a sezona bazena krece krajem ovog meseca ...
Sto se tice pranja bebecih stvari ja sam nove prala kako ih kupim a ove sto sam sacuvala od bata i seke planiram da perem za koju nedelju.

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1751
16.4.2015 22:28:55   
suzi kju
Jeste se to već uspavale?

Nema nam Jabudica, šta li je sa njom?

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1752
16.4.2015 22:37:51   
adulence
Ja sam budna,ne mogu nesto da spavam...lezim i prevrcem se...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1753
16.4.2015 22:53:56   
Bokac
Zenske kod meneje tek 5 sati uvece i odoh na tekvondo da vodim sina. A vi lepo spavajte...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1754
16.4.2015 23:03:11   
Tanjica81
I meni se spava...al gorusica ne da. user posted image

Ajde i meni posaljite pp pa da se upoznamo i na fb.user posted image

user posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1755
16.4.2015 23:20:47   
Valerie
soni, peri sad, posle ti mozda bude jos teze, uvek ima jos nesto da se dokupi/spremi.

opet gledam gray/s anatomy i sizim, opet umrla trudnica u ovoj epizodi, bas nisam normalna sta gledam. kao da se ne plasim dovoljno, aman!

i bas sam se nesto rastuzila i raznezila. moram da vaspitavam dete i kaznjavam, zabranjujem, teram u sobu kad nije dobra jer sam jedino ja stalno sa njom. a cesto me srce boli. a opet, ne mogu da imam raspusteno deriste. tako je jaka i sve bi isterala svoje. ono kad je karakterno dete jace. i ja se borim za svoje, ali ne kao ona. bukvalno je kao lavica (ne mislim na horoskop). sve je teze roditeljstvo kako raste... toliko dilema i nedoumica. znam da je ovo tema za mame, al ukucah ovde user posted image

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 1756
16.4.2015 23:24:16   
adulence
Valeri i ja imam isti problem,i moja Iva je uhhhh kakav karakter,a kao i ti ja sam najvise sa njom i samo nesto prigovaram i vrlo cesto uvece kad je gledam kako slatko spava,mrzim sebe i budem tuzna,ali sta da radim kad je takva,nadam se da ce se jednog dana isplatiti,a da me dete do tada ne zamrzi...ahahhsha...ali to sto kazes uvek ja ispadnem zla i stroga...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1757
16.4.2015 23:43:20   
Valerie
bas tako, ado user posted image mora da se isplati, ali ce bura dugo trajati, ocigledno. posebno mi je dirljivo, sto znam da me voli i kad je grdim, ona se bori za neku stvar, samo joj to bude vazno. i posle, kad predje na nesto drugo se grli i mazi kao da se nismo "svadjale". tako su drugaciji od nas. nema zadnjih namera, za sada. bas me zanima kad pocinju da se "kvare" u tom smislu. a laganje polako krece. kao da izmislja sta je radila da bi prica bila zanimljivija user posted image da ne peglam vise, mene peglaju hormoni za sve pare...

jabudic javi se

< Poruku je uredio Valerie -- 16.4.2015 23:46:51 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1758
17.4.2015 1:08:06   
Chipsy
Joj žene, nema me danas jer sam bila u panici. Ustala sam potpuno mokra!!!! Veš, vata, pidžama, čaršav. Mislila sam da mi je pukao vodenjak, prepala sam se skroz, srce je hteloda mi iskoči od straha. Dr mi je radila tek od dva, osedela sam do tada. Sve je u redu, ima plodove vode, neki ph je dobar, uzela mi i bris i pregledala. Ona misli da sam se verovatno upiškila . Ali nije mirisalo na mokraćuuser posted image A inače sanjala sam da piškimuser posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1759
17.4.2015 1:11:49   
Chipsy
A inace nisam za kuce i mace sa bebama, bar dok malo ne porastu. A mace hoce i da skoce na bebu. Inace sam veliki ljubitelj maca , ali u dvoristu.
Serpi i meni je dr danas rekla da imamo 2 kguser posted image Po ciklusu 31, po uz 32+5.
Jabude, mislimo na tebe i tmuser posted image
Valerie, u pravu si, mada je tesko, pogotovo i tako trudna da isteras do kraja , ali bori se user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1760
17.4.2015 1:15:44   
Chipsy
Al meni nigde u aktivnostima na fb nije izaslo da sam glasala, nije mi bas jasnouser posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1761
17.4.2015 6:13:08   
Maraj
Dobro jutro drage
ja budna od pola5. Isla da piskim i to je to nece san na oci. Skuvala mleko i kakao pa pijuckam
Chipsy ako si sanjala da piskis verovatno se jesi upiskila. To se meni desavalo kao detetu. Kad god bi sanjala da piskim ja sam to i radila u krevetu user posted image hvala Bogu desilo se svega 2-3puta

< Poruku je uredio Maraj -- 17.4.2015 6:16:22 >

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1762
17.4.2015 6:20:31   
adulence
Dobro jutro...
Maraj tu sam i ja budna od 6 i nema sanse da zaspim,a spava mi se sto je najinteresantnije...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1763
17.4.2015 6:23:41   
Maraj
E adulence tu si. Pa ja ne mogu da spavam. Ne spava mi se. Imam neku domacu piletinu u zamrzivaču pa stavila supu da skuvam. A sto mi prija toplo mleko i kakao

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1764
17.4.2015 6:25:10   
adulence
Oooo domaca supica to mi se bas jede,mozda i ja kasnije pristavim...bas mi se tako nesto jede...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1765
17.4.2015 6:28:56   
Maraj
Pa ja juce kuvala grasak da imam za dva dana. Kad ja juce za rzcak pojedem tri tanjira. Nikad nisam toliko pojela. I mogla sam jos. I sad ostalo mi malo al nemam i za mm i za mene za danas pa sam stavila to meso da skuvam za supicu i pilav cu sa piletinom.
jedem ko usisivac.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1766
17.4.2015 6:54:12   
adulence
Ako ako samo klopaj,evo ja sad pojedoh parce pice sto mi ostalo od juce i imam osecaj kao slona da sam pojela,ne znam zasto kad ja mogu mnoooogo vise...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1767
17.4.2015 6:56:25   
Maraj
E i ja se mislila da trknem da kupim parce pice al pomislih da ce sad da mi prodaju neko parce od juce , pa cu da sacekam svezu

< Poruku je uredio Maraj -- 17.4.2015 6:57:06 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1768
17.4.2015 7:01:03   
adulence
Bolje malo da sacekas ako mozes,mene juce mrzelo da kuvam,pa narucili pizzu I tako mi fino ostalo za dorucak ...jaooo danas vodimo Ivku u zoovrt jedva cekamo ona se uvek odusevi...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1769
17.4.2015 7:29:53   
Maraj
Bas divno. Ja nisam bila u zoovrtu ne pamtim. A divan dan ce vam biti pa verujem da ce izvesti mladunce napolje

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1770
17.4.2015 8:11:12   
adulence
Dok se Iva nije rodila ni mi nismo isli,a onda s3 hvala dragom Bogu sve promeni...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1771
17.4.2015 8:15:39   
LIDIJA STEVAN
Dobro jutro zenice...dosta budnih...ja evo pijem kaficu pa cu do pijace u nabavku ..pa kod frizera pa popodne na depilaciju..moram da se sredim za lepo vreme i haljinice...ja sam bas fino spavala ..samo 2 puta ustajala da piskim..user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1772
17.4.2015 8:17:20   
LIDIJA STEVAN
Maraj znas li ti pol bebe?ja jos uvek ne znam...valjda cu saznati na sl.uz.krajem aprila ako se bebac lepo namesti..user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1773
17.4.2015 8:36:12   
adulence
Evo ja se vratila iz vrtica,i sad mi zavrsava masina,pa cu da sirim ves napolju da se susi ,dok mi je jos sunce sa ove strane...
Lidija i ja isto imam sijamsku macu od 5 godina,hehehe...obozavam ih...

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 1774
17.4.2015 8:39:34   
Maraj
Lidija na dabl testu dr mi rekla da je decak. I pokazala nam alatkjikuuser posted image znam da moze da se promeni al sad racunam da je decak user posted image

lidijastevan kako ti je maca ona sto je slomila rep

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here